Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Πανάκριβες έγχρωμες αφίσες Ιρανών «πολιτικών προσφύγων» υποκινούμενες από τη CIA...

Το κέντρο της Αθήνας αίφνης γέμισε με πανάκριβες έγχρωμες αφίσες Ιρανών «πολιτικών προσφύγων» που είχαν ράψει το στόμα τους. Στα δε Εξάρχεια, εκεί να δείτε... Τίγκα στην αφίσα! Είναι να απορεί κανείς που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα και πως συνεργάζονται κάποιοι στην προαναφερόμενη περιοχή (άντρο των αριστεριστών και των αντιεξουσιαστών) με συμφέροντα εμφανώς υποκινούμενα από τη CIA... Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά για το ποιοι υποκινούν τις προσπάθειες αποσταθεροποίησης στο κέντρο της Αθήνας.
Οι Ιρανοί αντικαθεστωτικοί, έχουν εδώ και καιρό κατασκηνώσει στα Προπύλαια, μοιράζοντας υλικό στους περαστικούς, χωρίς κανείς να έχει ζητήσει την απομάκρυνσή τους. Πριν λίγες ημέρες, στο χώρο διοργανώθηκε συναυλία, με την παρουσία αριστεριστών που μοίραζαν έντυπο υλικό, αλλά και στελεχών ΜΚΟ.
Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Δρούτσας καταφέρθηκε κατά του Ιράν, λίγο καιρό μετά το πάγωμα των καταθέσεων ιρανικής τράπεζας στην Αθήνα, υπόθεση για την οποία σας ενημερώσαμε σε αποκλειστικό μας ρεπορτάζ. Η Αθήνα συμμετέχει ενεργά στις εχθρικές κατά του Ιράν ενέργειες, παρέχοντας διπλωματική στήριξη. Λίγες ημέρες πριν, εστάλη από το ΥΠΕΞ δελτίο Τύπου με τίτλο «απειλές σε πρεσβείες μας από ιρανική οργάνωση»... Από τη μία προβοκάτσια στην άλλη! Η κυβέρνηση-ορντίναντσα της Αθήνας, αποδεικνύεται πραγματικά αδίστακτη! Κάποιοι μας σέρνουν σε περιπέτειες!

Και ακολούθησε η δήλωση του επικεφαλής του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, που με αφορμή την απεργία πείνας (ακούμε για τέτοιες δεκαετίες τώρα, ποτέ κανείς δεν έπαθε τίποτα...) Ιρανών στα Προπύλαια, επτά εκ των οποίων ράψανε τα στόματά τους. Όλα αυτά, στο πλαίσιο της υπονόμευσης του αντισιωνιστικού καθεστώτος της Τεχεράνης, που αποτελεί καρφί στο μάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κι όμως και πάλι η χώρα μας και η υποτελής στη Νέα Τάξη κυβέρνησή της, ακολουθούν μια ολισθηρή ατραπό, αποξενώνοντας τη χώρα από τον ισλαμικό κόσμο. Και αυτό, παρά την αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική τους ονομασία, από τη Συρία.

ΠΗΓΗ