Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Η Γαλλία γίνεται η πρώτη χώρα στο κόσμο που περιλαμβάνει τις αμβλώσεις στο Σύνταγμα! Νομιμοποίηση Σιωπηλής Γενοκτονίας!


Η Γαλλία γίνεται η πρώτη χώρα στο κόσμο που περιλαμβάνει τις αμβλώσεις στο Σύνταγμα αναφέρει το AFP.. Νομιμοποίηση Σιωπηλής Γενοκτονίας!

Βουλευτές και γερουσιαστές που συναντήθηκαν στο Κογκρέσο στις Βερσαλλίες ενέκριναν σε μεγάλο βαθμό τη συμπερίληψη στο Σύνταγμα της εκούσιας διακοπής της εγκυμοσύνης, με τη Γαλλία να γίνεται η πρώτη χώρα που το κάνει ρητά.
780 βουλευτές ενέκριναν την εισαγωγή στο άρθρο 34 του βασικού κειμένου της πρότασης: «Ο νόμος καθορίζει τις προϋποθέσεις άσκησης της εγγυημένης ελευθερίας των γυναικών να προσφύγουν σε εκούσια διακοπή της εγκυμοσύνης».

Το Κογκρέσο ψηφίζει για να συμπεριληφθεί το δικαίωμα στην άμβλωση στο Σύνταγμα

Η Γαλλία γίνεται η πρώτη χώρα στον κόσμο που περιλαμβάνει το δικαίωμα στην άμβλωση στο Σύνταγμα.


Στις 4 Μαρτίου 2024, το Κογκρέσο υιοθέτησε το νομοσχέδιο: «Η Γαλλία μπαίνει στον αιώνα των δικαιωμάτων των γυναικών», χαιρέτησε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Insumise (LFI): «Από σήμερα, κάθε γυναίκα επιλέγει τη μοίρα της. » Kυρίως επιλέγει τη μοίρα του παιδιού της του εμβρύου της. Η μητέρα γίνεται ”Θεός” αποφασίζει επί ζωής και θανάτου.. Η μητέρα Μήδεια γίνεται το μετανεωτερικό πρότυπο της γυναίκας.

Πατώντας επί πτωμάτων πτωμάτων ανεπιθύμητων εμβρύων αθώων παιδιών υποθηκεύεις την ευτυχία σου υποθηκεύεις το μέλλον των μελλοντικών παιδιών σου αυτών που αύριο θα αποφασίσεις να τους δώσεις ζωή….που θα τα ξεχωρίσεις ξεδιαλέξεις ως βιώσιμα……ενέργεια αντιδραστική…απόρριψη.. αποβολή…διαγραφή…προγκρόμ…γενοκτονία…

με αφιόνι…. με φαρμάκι να κόψεις τα παιδιά… αναχρονισμός Μεσαίωνας..

Η προσωπική μας ευτυχία κακώς λέγεται προσωπική είναι η κακώς εννοούμενη προσωπική ποτέ δεν είναι προσωπική ατομική είναι συμπεριληπτική και κοινωνικά εξαρτώμενη εξαρτάται από τις σχέσεις μας, τις επιλογές μας και τους ρόλους μας. Και αυτή είναι η χειρότερη επιλογή και ως σχέση είναι η χειρότερη δυνατή αφού διακόπτουμε σχέση ζωής και ενσαρκώνουμε το ρόλο του θηρευτή εμβρύων του κυνηγού κεφαλών εμβρύων…

Η πρόσκαιρη απαλλαγή από το περιττό βάρος…. Η γκαστρωμένη που κοιτάει πως να ξεφορτωθεί το σπλάχνο της χαιρετίζεται ως πρόοδος ενώ είναι αναχρονισμός... Οι μύγες του Σαρτρ Ερινύες του Ορέστη θα υπονομεύουν πάντα την ησυχία…

Δεν πρόκειται περί χειραφέτησης της γυναίκας αλλά γι αυτονόμηση του ανθρώπου έξω και πάνω από το βιολογικό κύκλο της ζωής..

Η γυναίκα θα κουβαλά πάντα ως άλλος τραγικός Σίσυφος τον αμνιακό σάκο με τα διαμελισμένα έμβρυα.

Aπόψε δεν έπεσε ένα ακόμη κάστρο αλλά το οχυρό της ζωής η μητρότητα…

Θρίαμβος του ατομικισμού, του εγώ, του ιδίου θελήματος, της εμμονής στο ”εμόν”..

Σύμφωνα με το Μέγα Βασίλειο και τους Κανόνες της Εκκλησίας αλλά κυρίως και γενικότερα του όλου πνεύματος του Καινοδιαθηκικού Λόγου η έκτρωση ισοδυναμεί με φόνο..

Ένας φόνος εκ προμελέτης

ο πιο άνανδρος φόνος

που δεν αναγνωρίζει και δεν δίνει στο ανυπεράσπιστο έμβρυο-θύμα κανένα δικαίωμα αυτοάμυνας

”ἵνα παραγγείλῃς τισὶ μὴ ἑτεροδιδασκαλεῖν”…

σκότωσε και εσύ μπορείς ένα παιδί μέσα σου.. μπορείς..

σκοτώσαμε το παιδί μέσα μας…

Στο όνομα του εφήμερου μοντερνισμού θυσιάζουμε την αιωνιότητα..

Πως εσύ εγώ που στέρησα ζωή θα ζητήσω αιώνια ζωή

πως εγώ που σκότωσα που συνέργησα στη δολοφονία θα γυρέψω ζωή αιώνιο;;

Mε τι μούτρα θα εμφανιστώ στο Πρόσωπο, στον Κριτή που είναι η Ζωή και η Ανάσταση

πως θα παρουσιαστώ στο Πνεύμα το Άγιον που είναι και ζωής χορηγός;

Πως θα στρέψω τα μάτια μου στο Βρέφος που φέρει η Βρεφοκρατούσα και στη Μάνα του και θα ζητήσω έλεος;;

Μια συμφεροντολογική κοινωνία του ωφελιμιστικού κέρδους που θεωρεί χασούρα την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη για τον προσωπικό της προγραμματισμό..

ένα μωρό είναι ο Ερχόμενος ένα βρέφος είναι ο Χριστός κάθε βρέφος είναι ο Χριστός..

dimpenews.com