Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Μη θορυβείστε και τρομάζετε! Ενα αισιόδοξο μήνυμα.


Οι ραγδαίες εξελίξεις της οικονομίας είναι αλήθεια πως κατατρόμαξαν τον κόσμο. Οι μεγιστάνες του πλούτου βάλλουν συνεχώς σαν αλιγάτορες να ταράξουν το ρυθμό της κοινωνίας. Αποτέλεσμα ο τρόμος του κόσμου να φθάσει στο αποκορύφωμα. Λιτότητα, νέοι δυσβάσταχτοι φόροι και ανεργία προβάλλονται ως φοβεροί δράκοντες έτοιμοι να κατασπαράξουν τον βιοπαλαιστή και κάθε οικογενειάρχη.
Το κλίμα αυτό ενισχύει, ως είναι φυσικό την ανασφάλεια σε ολάκερο τον πλανήτη. Ανασφάλεια που προκαλεί πρωτίστως η μαζική αποστασία του σύγχρονου ανθρώπου από τον τριαδικό Θεό και δίνει τη δυνατότητα στις γνωστές Κασσάνδρες να κινδυνολογούν... Ανασφάλεια που ενισχύεται από την ολοκληρωτική σχεδόν προσήλωση του ανθρώπου στο εφήμερο και την απαγκίστρωση του στο άρμα της ματαιότητας.
 Και η προσήλωση αυτή γιγαντώνει τα ένστικτα στην προσπάθεια να ανακαλύψουν μέσω του πλούτου και της σατανικής ηδονής την ψευδαίσθηση μιας ευτυχίας που προβάλλει τεχνηέντως ο μιαρός Σατάν.

 Οδηγεί σε πάσης φύσεως ανωμαλίες, που επιφέρουν ολοσχερώς τον θάνατο και την υποδούλωση του νου. Εγκλωβίζουν τη σκέψη μέσα σε μια ναρκωμένη ατμόσφαιρα που έχει ως περιτύλιγμα πάντα την κατάθλιψη και απογοήτευση. Πλούτος, ναρκωτικά, βία, ομοφυλοφιλία, αθεΐα, ευημερία αριθμών αποτελούν τρανό δείγμα της ανωτέρω περιγραφείσης κατάστασης προκαλώντας μια γενική καταστρεπτική πνευματική ξηρασία που επηρεάζει το όλο κλίμα και καθιστά τη γη στην πλειονότητά της άγονη για τον ουρανό. Δημιουργεί ρήγματα που επιφέρουν καταστροφικούς σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς…

Για να καταστεί κατανοητό τούτο αναφέρουμε το παράδειγμα των επιστημονικών εγωκεντρικών και ιδιοτελών προσανατολισμών στην ανάπτυξη πυρηνικών οπλοστασίων. Πιστεύεις καλέ μου άνθρωπε, ότι οι ανεξέλεγκτες μέχρι πρότινος πυρηνικές δοκιμές δεν είχαν επιπτώσεις στον πλανήτη; Οι ίδιοι οι επιστήμονες τώρα αντιλαμβάνονται πόσο καταστροφικές ήταν για το κλίμα και την αλλοίωση του υδάτινου στοιχείου. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η τρύπα του όζοντος και μια σειρά βαρύτατων νοσημάτων είναι μικρά δείγματα αυτής της δήθεν ερευνητικής διείσδυσης των επιστημόνων στο όνομα της ματαιοδοξίας και της σατανικής ισχύος.

 Ήταν τόσο αδίστακτοι που ο Βελζεβούλ τους ώθησε να καταστρέψουν και μέρος των παγετώνων ταράσσοντας την ισορροπία στον πλανήτη. Στο όνομα του πλούτου καλέ μου άνθρωπε εφηύραν και τις ναρκωτικές, τοξικές ουσίες που επιφέρουν πνευματικό και σωματικό θάνατο σε εκατομμύρια νέους. Στο όνομα της δαιμονικής ισχύος που εμφύτευε σαν μικροτσίπ ο Σατάν στα μυαλά των μεγιστάνων προκλήθηκαν και προκαλούνται πόλεμοι, όπως στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ και τη Μ. Ανατολή με απώτερο στόχο τον έλεγχο πετρελαίων κ.ά.

Θα μπορούσαμε να επεκταθούμε ακόμη περισσότερο αν αραδιάζαμε τις φοβερές συνέπειες που έχει για ολάκερη την ανθρωπότητα η παραβίαση του νόμου του Θεού στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Από πού προκλήθηκε το AIDS καλέ μου άνθρωπε; Από ποιο εργαστήρι και από ποια έρευνα δημιουργήθηκε ο θανατηφόρος ιός των χοίρων ή αλλιώς νέας γρίπης; Από ποιους ανεγκέφαλους πολιτικούς και με ποιες πολιτικές και φιλοσοφικές αθεϊστικές δοξασίες οδηγηθήκαμε στα σημερινά οικονομικά αδιέξοδα. Η προσήλωση στην πάσης φύσεως μηχανή που αυξάνει τον πλούτο αναρωτηθείτε πόση μείωση σε εργατικά χέρια επέφερε. Και τώρα η ανεξέλεγκτη διάδοση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών βίας μέσω της πολιτικής διάδοσης του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ακόμη και σε παιδιά προσχολικής ηλικίας ήδη δημιουργεί επιπτώσεις σε μεγάλο μέρος της νεολαίας…

Μα θα μου πείτε πως όλα αυτά αποτελούν πρόοδο της ανθρωπότητας και αποσκοπούν να συμβάλουν στην καλυτέρευση της ζωής του ανθρώπου. Ποιος είσαι λοιπόν εσύ που βάλεις κατά της επιστημονικής προόδου;

Πρόοδος καλέ μου άνθρωπε σημαίνει για το Θεό η τήρηση των εντολών Του. Ο σεβασμός και η εφαρμογή του λειτουργικού συστήματος του τριαδικού και μόνου αληθινού Θεού καθιστά τη γη επίγειο Παράδεισο. Την μεταβάλλει σε μυροβόλο τριαντάφυλλο που σκορπά σε ολάκερο το Σύμπαν μια μοναδική ευωδία που ευαρεστεί τον Κύριο. Και στο λειτουργικό σύστημα του Θεού με το οποίο κινείται η γη ανά τους αιώνες δεν εμπεριέχεται η ιδιοτέλεια, ο εγωισμός, το μίσος… Εμπεριέχεται η αγάπη, η υπομονή, η θυσία, η ανιδιοτέλεια, η συνειδητή διακονία ως ύψιστη μορφή προσφοράς στον πλησίον σου, η ταπείνωση νοούμενη ως κίνηση της ψυχής προς τον ουρανό, η αδιάλειπτη δοξολογία του Θεού νοούμενη ως συμμετοχή στον αιώνιο ύμνο του αγγελικού χορού και των λειτουργικών πνευμάτων, η διαρκής ευχαριστία, νοούμενη ως ζων ύδωρ που αυξάνει τους καρπούς.

Στο λειτουργικό σύστημα του Παντοκράτορα Δημιουργού Θεού καλέ μου Χριστιανέ δεν υπάρχει ίχνος ανασφάλειας. Γιατί η χαρά και η ευτυχία του ειλικρινούς ολοκληρωτικού δοσίματος στον Θεό προκαλεί ένα τείχος ισχυρό πάνω στο οποίο συντρίβονται και καταστρέφονται τα βέλη του μιαρού Σατάν. Στην Ορθοδοξία μας τη μυστηριακή αυτή χαρά οι άγιοι Πατέρες και διδάσκαλοι την αντιλαμβάνονται και τη μεταδίδουν ως πολυτίμητο μοναδικό θησαυρό που καθιστά τον άνθρωπο πλούσιο σε γη και ουρανό.

Καλέ μου άνθρωπε, μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν εγκατέλειψε τον κόσμο. Κλείσε τα αυτιά σου στις σύγχρονες σειρήνες. Το σχέδιο του Θεού αποβλέπει στην πάταξη της απληστίας των μεγάλων. Μέσα στο πλαίσιο αυτό η παρούσα δοκιμασία, όπως διαλαλεί ο ουρανός ήταν υψίστης σημασίας. Μην φοβάσαι καλέ μου οικογενειάρχη για λίγο είναι αυτό το κούνημα. Βλέπεις οι πολλές «επιστημονικές δοκιμές» τάραξαν ακόμη και τα ρήγματα των σεισμών που γίνονται τώρα. Μην ταράζεσαι, το έργο του Δημιουργού θα φέρει πάλι τη γαλήνη. Το ουράνιο τόξο θα λάμψει.

Ας δοθεί λοιπόν ένα τέλος πια στις δοξασίες, τα καταστρεπτικά σενάρια τρόμου και τις κινδυνολογίες που διαδίδουν οι κάθε λογής Κασσάνδρες. Ο Θεός δεν είναι τιμωρός. Αλλά κοντά στο ξερό, όπως λέγει ο προφήτης Δαυίδ καίγεται και το χλωρό. Σε μια γενική ανακαίνιση στην οποία προβαίνει τώρα ο τριαδικός Θεός για να λάβει και πάλι τους αναμενόμενους – προσδοκώμενους καρπούς από τη γη είναι φυσικό να έχουμε και φθορά. Στην πορεία που ο Κύριος χάραξε αμέσως μετά την Ανάστασή Του δεν μπορεί να οπισθοχωρήσει. Πρέπει η γη να γίνει πάλι γόνιμη.

Καλοί μου σύνδουλοι μη φοβάστε! Ο Θεός ξέρει τι κάνει και θα βάλει πάλι το θεμέλιο λίθο εκεί που πρέπει. Γι’ αυτό ενωθείτε καλοί μου Χριστιανοί και να έχετε πάντα οδηγό τον Κύριό μας Ιησού Χριστό. Δεν πρόκειται να γίνει Αρμαγεδών, αναγγέλλουν οι άγγελοι. Απλώς ο ουρανός δοκίμασε λίγο τον κόσμο. Μη φοβάστε!

Σ.Ο.
Κλείστε τα αυτιά σας στις Κασσάνδρες
Οι Κασσάνδρες πάντα εδώ και αιώνες προμηνύουν το κακό, χωρίς όμως να πιστεύουν πως ο Θεός δεν θα αφήσει ατιμώρητους αυτούς που προκάλεσαν όλα αυτά τα δεινά. Καλέ μου άνθρωπε κλείσε τα αυτιά σου και δούλευε το κέντημα της ψυχής σου για να έχεις τον Παράκλητο κοντά. Ο ουρανός σιγά – σιγά καθαρίζει τα ερίφια. Πίστευε στον Χριστό σε θέλει κοντά. Πρόσεχε μη σου φύγει το τρένο.

Τέντωσε τα αυτιά σου και άκουγε τη φωνή του Κυρίου μας. « Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Στέλνω μήνυμα στον πλανήτη γη. Από καιρό λέγω πως μία δοκιμασία θα περάσει ο λαός. Η λύση υπάρχει. Όμως οι αδηφάγοι μεγιστάνες δεν θέλουν ακόμη να δώσουν τον πλούτο που έχουν στον κόσμο. Μη φοβάστε, ο Πατήρ μου και Εγώ σας ετοιμάζουμε έναν καλό πλανήτη και άφθονες δουλειές για τον κόσμο. Η πείνα δεν θα ξανάλθει. Όμως η γη έπρεπε να ανανεωθεί. Η ατμόσφαιρα να γίνει καινούργια. Και τώρα σπείρε γεωργέ το χωράφι σου, είναι γόνιμο. Ο Σατάν κλαίει που δεν μπορεί να σας χορέψει, όπως θα ήθελε. Ο παράκλητος είναι κοντά σας. Ο Σατάν ξεγελά τους ανύποπτους και έτσι η Μασονία τους κάνει δούλους του για μια χούφτα λεφτά. Προσέχετε, μην παρασύρεστε. Η γη θα επανέλθει ανθισμένη και πάλι. Αμήν!»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα Στύλου Ορθοδοξιας

Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010
http://www.orthodoxia.gr/