Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΡΟΖΟ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ


Οι πρόεδροι της Επιτροπής και του Κοινοβουλίου συζητούν με τους ευρωπαίους θρησκευτικούς ηγέτες τις ηθικές παραμέτρους της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης
Σήμερα, περίπου είκοσι υψηλά ιστάμενοι εκπρόσωποι της χριστιανικής, της ιουδαϊκής και της μουσουλμανικής πίστης συνήλθαν στα κεντρικά γραφεία της Επιτροπής μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. José Manuel Barroso, για έναν άτυπο διάλογο με την ΕΕ.
Στη σύσκεψη συμπροέδρευσαν ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Barroso και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Hans-Gert Pöttering.
Η εφετινή σύσκεψη επικεντρώθηκε σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή και παγκόσμια πρόκληση: την χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση και τις ηθικές παραμέτρους της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.

Παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών με προσχήματα την μόλυνση του περιβάλλοντος του πλανήτη καθώς και με την πλασματική και σκηνοθετημένη οικονομική κρίση .
Η πανθρησκεία είναι προ των πυλών τουλάχιστον στα στρώματα των οικουμενικών πρωτεργατών του ΟΗΕ των θρησκειών. Ο υποτιθέμενος εκβιασμός για κατάρρευση της οικονομίας εξαναγκάζει τις θρησκείες να συμμετέχουν σε κοινά με επεκτατικές τάσεις και σε τελετουργικά ζητήματα. Οι επιφανειακές και καλυμμένες κινήσεις των υπηρετών του Σιωνισμού καμουφλάρουν πολύ καλά την ουσία του πράγματος, που δεν είναι άλλη από την απομάκρυνση του ανθρώπου από την μία και μοναδική αληθινή πίστη Την Ορθοδοξία. Μέσα από τέτοιες συνεδριάσεις όλα ισοπεδώνονται χωρίς να διακρίνονται τα πατήματα της εκκλησίας μας.