Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Άγιος Πατροκοσμάς- Προφητεία: Ο Γ´ παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα μικρό κράτος

 
Όλοι οι λαοί θα έρθουνε να πάρουν το μερτικό τους, γιατί όλοι τους πιστεύουνε πως είναι και δικό τους.

Στον πόλεμο θα μπλέκονται με πρώτη την Τουρκία, γιατί αυτή το θέλησε να έχει τα πρωτεία.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός λέγει ότι τα στρατεύματα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου θα φθάσουν μέχρι τη Συρία και το Ισραήλ. «Θα έρθει καιρός, που θα κατέβει το ρωσικό για να πηγαίνουν στους Εβραίους εκεί που θα γίνει πόλεμος και θα πλέξει το τριότικο δαμάλι. Θα είναι τακτικός στρατός. Απ’ αυτόν δεν θα πάθετε τίποτα. Αλλά από το ρέμπελο θα πάθετε πολλά. Αν περάσει από την Αυλώνα, χαρά στην Μακεδονία. Αν περάσει από την Μακεδονία, δηλαδή από την Εγνατία οδό, αλλοίμονο στην Μακεδονία. Θα γίνει μεγάλο κακό».


Ο Όσιος Παϊσιος έλεγε ότι: «Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων, στους οποίους θα λάβουν μέρος και οι Ρώσοι[…] Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων (ΝΑΤΟ) και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, όχι γιατί μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σ’ αυτή την συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις».




https://kastoria365.gr/2022/03/11/tritos-pagkosmios-polemos-profiteies-to-salpisma-toy-ektoy-aggeloy-tis-apokalypsis-kai-ta-gegonota-poy-akoloythoyn/