Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΥΡ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Νεκροί και τραυματίες ΝΑΤΟ-ικοί από Σέρβους που ανταπέδωσαν πυρά…..Το ΝΑΤΟ ”χτύπησε την καρδιά της Σερβίας” και πήρε απάντηση!!!

ΠΥΡ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Νεκροί και τραυματίες ΝΑΤΟ-ικοί….Ανταπέδωσαν πυρά…..

Οι ΝΑΤΟ-κοί μπήκαν ασπίδα προστασία στους Κοσοβάρους Ουτσεκάδες που εισέβαλαν στα Δημαρχεία των Σέρβων.

Προστάτευαν την αστυνομία των Ουτσεκάδων..

Οι ΝΑΤΟικοί έριξαν αρχικά flash ball και στη συνέχεια πραγματικά πυρά κατά Σέρβων διαδηλωτών.

Οι Σέρβοι ανταπέδωσαν και σύμφωνα με πλάνα και πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες ίσως και νεκροί ΝΑΤΟικοί

ΠΥΡ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Νεκροί ΝΑΤΟ-ικοί….Ανταπέδωσαν πυρά…..

Oι ΝΑΤΟ-ικοί είχαν το απύθμενο θράσος στην κοιτίδα της Σερβίας ως κατακτητές ως στρατός κατοχής ν΄ανοίξουν πυρ κατά Σέρβων πολιτών. Ο εγκληματίας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Είναι το ΝΑΤΟ που επιτέθηκε το 1999 κατά της Σερβίας…  

Για μια ακόμη φορά η Σερβο-ουτσεκάδικη διαμάχη μετατρέπεται σε Σερβο-ΝΑΤΟική σύρραξη..

Όλοι οι πιθανοί αξιωματούχοι και πράκτορες (προφανώς) από όλες τις πιθανές χώρες του κόσμου δημοσιεύουν δηλώσεις στο Twitter κατηγορώντας τους Σέρβους ότι ξεκίνησαν τη σύγκρουση.Aν και είναι προφανές τι συνέβη.. Το ΝΑΤΟ ξαναχτύπησε κι αυτή φορά τη Σερβία στην καρδιά της..γιατί το ”Κοσσυφοπέδιο είναι η καρδιά της Σερβίας” όπως έγραψε σήμερα ο μεγάλος Τζόκοβιτς.

▪️Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Aleksandar Vučić, θα απευθύνει χαιρετισμό στις εκδηλώσεις στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια απόψε στις 20:00.

▪️Αμέσως μετά την ομιλία, ο πρόεδρος της Σερβίας θα κατευθυνθεί στη διοικητική γραμμή όπου θα διανυκτερεύσει με τον στρατό και θα παρακολουθήσει την κατάσταση, γράφει η «Novosti».

Οι Σέρβοι κόψαν τη φόρα και της KFOR..

Ο γιατρός Zlatan Elek, διευθυντής του KBC στην Kosovska Mitrovica, είπε στη «Novosti» ότι περισσότεροι από 50 πολίτες ήρθαν σε αυτή την υγειονομική μονάδα με τραυματισμούς από βόμβες κρούσης, σφαίρες από καουτσούκ και αληθινά πυρομαχικά, αφού οι Σέρβοι που συγκεντρώθηκαν στο Zvečan δέχθηκαν επίθεση από μέλη της KFOR και την αυτοαποκαλούμενη Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου.


📣Υπουργείο Άμυνας:

Δύο Σέρβοι τραυματίστηκαν από πυροβόλα όπλα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στο Zvečan, δήλωσε στο RTS ο υφυπουργός Άμυνας Nemanja Starović.

Επισημαίνει ότι ο ένας από αυτούς είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

«Και ένας μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας που διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κάθονταν στην άσφαλτο πριν ξεκινήσει η επέμβαση της KFOR, πολλοί από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά».

Κλασμένοι οι Αμερικάνοι … ”Οι ΗΠΑ καταδικάζουν έντονα τις βίαιες ενέργειες των διαδηλωτών στο Zvečan σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης εκρηκτικών, εναντίον των ειρηνευτικών στρατευμάτων του NATO/KFOR. Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας για άμεσο τερματισμό της βίας και των ενεργειών που υποκινούν εντάσεις ή προωθούν συγκρούσεις”, έγραψε στο προφίλ του στο Twitter ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Πρίστινα, Jefri Ḫovenier.

”Η KFOR και το ΝΑΤΟ είναι τρομοκράτες” καταγγέλουν οι Σέρβοι στο διαδίκτυο. Υπάρχουν Σέρβοι που έχουν συλληφθεί κατά τις ταραχές. Το Λεπόσαβιτς αυτή την ώρα είναι κατεχόμενο από μιλιούνια της KFOR.

Είναι μια παλλαϊκή εξέγερση των Σέρβων στο Κόσοβο όπου δεν δέχονται ν’ απεμπολήσουν και τα τελευταία τους δικαιώματα.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είχε προειδοποιήσει: «Μια μεγάλη έκρηξη επέρχεται στο κέντρο της Ευρώπης, στον τόπο όπου το 1999 το ΝΑΤΟ πραγματοποίησε επιθετικότητα κατά της Γιουγκοσλαβίας παραβιάζοντας όλες τις νοητές αρχές της Τελικής Πράξης του Ελσίνκι και άλλων εγγράφων του ΟΑΣΕ. Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό, η κατάσταση είναι ανησυχητική, αλλά η Δύση έχει χαράξει μια πορεία για την πλήρη υποταγή του καθενός που με κάποιο τρόπο εκφράζει τη δική του άποψη.”

dimpenews.com