Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Τρεις χιλιάδες γιατροί κατηγορούν τις ιατρικές αρχές για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για την πανδημία του COVID


Τουλάχιστον 3.100 ιατροί από όλο τον κόσμο υπέγραψαν μια κοινή διακήρυξη στην οποία κατηγορούν τις κυβερνήσεις και τις ιατρικές αρχές ότι αγνόησαν βασικές στρατηγικές θεραπείας των ασθενών με COVID-19 και τώρα τις κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Στην διακήρυξη αναφέρεται ότι οι μονοδιάστατες θεραπείες που ακολουθήθηκαν κατέληξαν σε άσκοπους θανάτους και ασθένειες.

Οι βάσεις του νέου αυτού ιατρικού κινήματος είχαν τεθεί στη Ρώμη στις αρχές Σεπτεμβρίου σε ένα διήμερο συνέδριο για τον «παγκόσμιο COVID» και στο οποίο συζητήθηκαν νέες θεραπείες

Στην συνδιάσκεψη αυτή που διήρκησε από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου δόθηκε η ευκαιρία σε ιατρούς να ανταλλάξουν απόψεις για τις διαφορετικές θεραπείες για τον COVID και την αποτελεσματικότητα τους, θεραπείες που έχουν ερευνηθεί σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.

Η Διακήρυξη των Ιατρών διαβάστηκε για πρώτη φορά στη συνδιάσκεψης της Ρώμης, προκαλώντας ένα κύμα ενεργού υποστήριξης από ιατρούς και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

Αυτοί οι επιστήμονες που πολλοί εξ αυτών έχουν λάβει απειλές για τη σταδιοδρομία τους, έχουν έρθει αντιμέτωποι με δολοφονία χαρακτήρων, λογοκρισία εγγράφων και ερευνών, αποκλεισμό κοινωνικών, έχουν υποστεί λογοκρισία, και απαγόρευση κλινικών δοκιμών ζητούν το ελεύθερο να συνταγογραφούν θεραπείες για τον COVID προκειμένου να δώσουν ένα τέλος στους άσκοπους θανάτους.


Ο Δρ Robert Malone, αρχιτέκτονας της πλατφόρμας εμβολίων mRNA, διάβασε τη Διακήρυξη της Ρώμης στη σύνοδο κορυφής.