Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός, η υποχρεωτική θεραπεία και ιατρική πράξη, παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης (3)

 
Η πολιτική επιστήμονας και δημοσιογράφος Νέλλη Ψαρρού , μιλώντας σήμερα στον 98.4 , εξήγησε γιατί κάθε ιατρική πράξη όχι μόνο με όρους επιστήμης και βιοηθικής αλλά και νομικά, είναι παράνομο να χαρακτηρίζεται ως υποχρεωτική, υποστηρίζοντας ότι αυτή την περίοδο και με αφορμή την επιδημία της Covid-19, απλά επιταχύνεται μια διαδικασία και στην Ε.Ε. που έχει ξεκινήσει από το 2018 , για να φτιαχτεί πλαίσιο , ψηφιακού φακέλου των πολιτών με υποχρεωτικό κάποια στιγμή να εκδίδονται πιστοποιητικά υγείας , εμβολίων και ιατρικών πράξεων.


Όλα αυτό αντίκειται όπως είπε στο Ευρωπαϊκό, το Διεθνές αλλά και το εσωτερικό δίκαιο , αλλά επαφίεται στο πως θα αντιδράσουν οι πολίτες για να μην παγιωθούν τέτοια ολοκληρωτικά συστήματα. Ο πολίτης είπε , πρέπει να είναι ενημερωμένος και με συναίνεση για ότι αφορά το σώμα του. Είτε αποδέχεται τον εμβολιασμό που για είναι ηθικό για την προστασία της κοινωνίας , είτε όχι, θα πρέπει όλοι να αντιδρούν σε κάθε μορφή υποχρεωτικότητας σε ιατρικές πράξεις.


Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός, η υποχρεωτική θεραπεία και ιατρική πράξη, παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης (3) Η μη-συναινετική συμμετοχή πολιτών σε ιατρικές έρευνες και πειράματα απαγορεύεται ρητώς. Ειδικά μετά τα εγκλήματα των ΝΑΖΙ και τα πειράματα σε ανθρώπους που διενεργήθηκαν σε μαζική κλίμακα, θεσπίστηκε ο Κώδικας της Νυρεμβέργης. Όπως είπε, ανεξάρτητα από την αναγκαιότητα του ή όχι και το εμβόλιο για τον SarsCov2, εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία διότι είναι πειραματικό και δίνεται με επείγουσα άδεια.