Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

«Μας εκβιάζουν… ουσιαστικά μας εκφοβίζουν, μας τιμωρούν για την προσφορά μας τόσους μήνες, μας κάνουν bullying».


Νοσηλεύτρια απο Ξάνθη: Είστε βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζεται οτι με απειλές αναστολής εργασίας θα εμβολιαστούμε(Video)
Οι Υγειονομικοί αντιστέκονται στα Δηλητηριώδη σκευάσματα και δεν προκειτε να τα κάνουν με τον εκβιασμό της αναστολής εργασίας τους…Ειναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν οτι θα δεχθούμε να κάνουμε πειραματικά εμβόλια που δεν προφέρουν καμία ανοσια και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιο και κάνουν μεταλλάξεις..
Οι σοβαρότατες καταγγελίες από νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης έγιναν στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση.

«Μας εκβιάζουν… ουσιαστικά μας εκφοβίζουν, μας τιμωρούν για την προσφορά μας τόσους μήνες, μας κάνουν bullying».

Η ίδια αλλά και συνάδελφοι της υγειονομικοί που αρνούνται να εμβολιαστούν.


Ακουστε την Υγειονομικό (Νοσηλεύτρια Nταινα) η οποία στέλνει μήνυμα στην Πολιτικο-Ιατρική ΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη!!

Δεν καταγράφονται οι θάνατοι απο παρενέργειες και απο το εμβόλιο.Μας απειλούν να μην λεμε οτι εχουν παρενέργειες απο τα εμβόλια..Αυτα τα προβλήματα που εμφανίζουν απο τα εμβόλια δεν θα λετε οτι σχετίζονται με τα εμβόλια..Τα περιστατικά αποκρύπτονται..
Όταν οι εμβολιασμένοι έρχονται στο νοσοκομείο με οποιαδήποτε πρόβλημα μέσα στις πρώτες 28 μέρες μετά τον εμβολιασμό, θα πρέπει όλα αυτά να καταγράφονται και όχι να απειλούν τους εμβολιασμένους. Τους λένε δεν θα λες ότι έχεις κάνει το εμβόλιο, θα λες ότι χτύπησα, δεν θα λες ότι είναι από το εμβόλιο. Είναι ένας τρόπος χειραγώγησης, αυτό γίνεται.

Τους λένε, δεν θα λέτε ότι αυτά τα προβλήματα που εμφανίζεται είναι από το εμβόλιο.Είναι πολλά τα περιστατικά. Άνθρωποι που παθαίνουν θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδα… διάφορα .Ορισμένοι την 2η, την 3η μέρα, κάποιοι την 13 μέρα μετά το εμβόλιο..Είχαμε και θανάτους από ανθρώπους που ήρθαν εμβολιασμένοι και πάθανε ανακοπή και τους χάσαμε.