Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Τρόμος για κοπέλα στη Θεσσαλονίκη - Βιάστηκε από 25χρονο Πακιστανό «πρόσφυγα»


Οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός Πακιστανού για κατοχή ναρκωτικών, όμως μετά από έρευνα προέκυψε ότι προσέγγισε μια κοπέλα που βάδιζε στο δρόμο, την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 25χρονο Πακιστανό ο οποίος φέρεται ότι βίασε μια κοπέλα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πριν περίπου 10 μέρες.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα χασίς ενώ, στη συνέχεια, αναγνωρίστηκε από την παθούσα. Μετά την επ’αυτοφώρω σύλληψη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και τα περαιτέρω.

Εις βάρος του 25χρονου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το βιασμό της νεαρής γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

Ο συλληφθείς φέρεται ότι προσέγγισε την κοπέλα που βάδιζε επί της οδού Βιζυηνού, στην περιοχή 40 Εκκλησιών, τα ξημερώματα της 18ης Αυγούστου. Την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Ύστερα από σχετική καταγγελία, ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και ο 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες χασίς. Όταν κλήθηκε στο τμήμα, η κοπέλα αναγνώρισε στο πρόσωπο του συγκεκριμένου άνδρα τον δράστη του βιασμού της


https://www.newsbreak.gr/egklima/237595/xeria-elas-pakistanos-biasmos-thessaloniki/