Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Μετά τους εμβολιασμούς αυξήθηκε η θνησιμότητα του πληθυσμού από όλα τα αίτια»


Πλέον στην Ελλάδα επιστήμονες φωνάζουν πως μετά τους εμβολιασμούς αυξήθηκε η θνησιμότητα του πληθυσμού από όλα τα αίτια. Η γενική ή ολική θνησιμότητα.

Σύμφωνα με τον Διδάκτορα ιατρό καρδιολόγο, αυτά προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

«Όταν ξεκινάει ένας μαζικός εμβολιασμός επί όλου του πληθυσμού και μετά από λίγο βλέπεις παρενέργειες και θανάτους και λένε ‘δεν σχετίζεται με το εμβόλιο, δεν σχετίζεται με το εμβόλιο’, ποιος θα το κρίνει αν σχετίζεται ή όχι; Ο καθένας με το δικό του το μυαλό;;;

Δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και νεκροτομή να γίνει, να δεις στα όργανα του νεκρού να γράφεται η λέξη «εμβόλιο». Θα δεις ότι πήγε από ένα έμφραγμα, από εγκεφαλικό από κάποιο αυτοάνοσο που ήδη είχε και ξαφνικά αυτό απορυθμίστηκε κτλ.

Ένας και μοναδικός δείκτης υπάρχει: Η ολική θνησιμότητα ου πληθυσμού πριν την εφαρμογή του μέτρου εμβολιασμού και η ολική θνησιμότητα μετά την εφαρμογή του μέτρου από κάθε αιτία!

Η σύγκριση λοιπόν, με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΕΟΔΥ, τους τελευταίους μήνες του 2021, ξεκινώντας από το τέλος Φεβρουαρίου και μετά μέχρι και τις Ιουλίου, έχουμε μια αύξηση της θνησιμότητας του πληθυσμού από κάθε αιτία σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο αλλά και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας.


Ιδιαιτέρως τον Ιούνιο είχαμε 2000 περισσότερους θανάτους από τον περσινό Ιούνιο.

Δεν μπορούν οι θάνατοι αυτοί να αποδοθούν στον COVID, γιατί τον Ιούνιο στην Ελλάδα ήταν εντελώς εξασθενημένος. Μετά βίας απέδωσαν 360 θανάτους σε ασθενείς που είχαν και COVID, μεταξύ άλλων. Μιλάμε όμως για 2000 θανάτους. Υπάρχουν λοιπόν άλλοι 1500 θάνατοι που ζητούν μία εξήγηση, ένα αίτιο. Το ίδιο συνέβη και τους περισσότερους μήνες!

Κάνοντας ένα διάγραμμα, με τους αθροιστικούς θανάτους αυτούς τους μήνες, βλέπει κανείς πως το διάγραμμα των αθροιστικών θανάτων παρουσιάσει ταύτιση και ομοιότητα με το διάγραμμα των εμβολιασμών την ίδια περίοδο, κάτι το οποίο αμέσως σε έναν γιατρό, βάζει την υπόνοια πως αυτό πρέπει να ψαχτεί».