Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης της Ρωσίας Nikita Mikhalkov: είναι το τέλος του φιλελευθερισμού - Γρίπη χοίρων, πτηνών έγιναν σε στρατιωτικά εργαστήρια όπως ο Covid19



Σε συνέντευξη στο ОТВ 05/3/2020 ο Ρώσος εθνικός πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Nikita Mikhalkov για τον covid19 αναφέρει πως είναι τρομακτικό όταν
οι άνθρωποι πεθαίνουν, αρρωσταίνουν.
Φυσικά, αυτό δεν είναι καθόλου καλό, αλλά είναι υπό συζήτηση ότι υπάρχει κάτι σε όλο αυτό που δεν σχετίζεται μόνο μ’ έναν ιό. Υπάρχουν ήδη πολλές απώλειες και κέρδη από αυτό. Είμαι μακριά από τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά παρακολουθώ την κατάσταση γιατί είναι πραγματικά, ενδιαφέρουσα. Οι μετοχές αγοράζονται, κάποιος καταστρέφεται και κάποιος πλουτίζει. Από πού προέρχεται δεν είναι η δουλειά μου να το καταλάβω, αλλά μου φαίνεται ότι υπάρχει ένα δεύτερο πλάνο κάτω από όλα αυτά. Παρακολουθώντας, βλέπω ότι όλα δεν είναι μόνο όσα φαίνονται..
Ο Mikhalkov στην τελευταία του συνέντευξη πριν 2 μέρες στην Besogon TV αποκάλεσε την ΕΕ “ένα ξενώνα με άνετα υπνοδωμάτια και μια ζεστή τουαλέτα”, που δεν επιλύει προβλήματα.
Ξεκινά αναφέροντας τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Τύπο μίλησε για παρωχημένο δυτικό φιλελεύθερο μοντέλο.
Σύμφωνα με τον Nikita Mikhalkov, η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει αδιάλυτες αντιφάσεις. Σε περίπτωση απειλής, δεν ακολουθεί το μονοπάτι της συσπείρωσης, αλλά χωρίζεται αμέσως και περιχαρακώνεται στα επιμέρους σύνορα.
Σύμφωνα με τον Μιχάλκοφ, μετά από πολυάριθμες προσπάθειες να δοθούν οδηγίες σε άλλες χώρες, να επιβληθούν κυρώσεις σε αυτές, να απειληθούν με το δάχτυλο, αποδείχθηκε ότι οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι δεν ήταν έτοιμοι για κάτι σοβαρό.
Mikhalkov:Βλέπουμε πως όλα πάνε προς πώληση. Βλέπουμε τις αξίες που αργοπεθαίνουν
Σημειώνει ότι η διαμάχη είναι ιδιαίτερα έντονη τώρα. Η Ιταλία αντιμετώπισε ένα κύμα λοίμωξης, αλλά οι σύμμαχοί της απομακρύνθηκαν από αυτήν.
Bλέπουμε πως καταστρέφεται η ανθρώπινη αυτογνωσία, ενώ ο φιλόσοφος Ιβάν Ιλγίν είπε ότι ”αξίζει να ζεις γι αυτό που είσαι έτοιμος να πεθάνεις”.... Αυτά είναι τα ιδεώδη για τα οποία μπορεί να διακινδυνεύσει κανείς τη ζωή του καθώς όταν κάποιοι ήταν στο μέτωπο και διακινδύνευαν τη ζωή τους για να σώσουν τους συντρόφους τους… Σήμερα η Ευρώπη είναι γεμάτη από ανθρώπους που είναι περιφρονημένοι,που έχουν περιπέσει στην αδιαφορία των θεσμών. Καθηγητής από το Πανεπιστήμιο του Benevento είπε ότι ”η Ευρώπη πρέπει να βοηθήσει γιατί η Ιταλία συνεισφέρει ετησίως δισεκατομμύρια ευρώ στον ευρωπαϊκό προυπολογισμό.”


Και τι γίνεται με την εταιρική σχέση με ΗΠΑ που δηλώνει ότι προστατεύει την Ευρώπη με πυρηνική ομπρέλα με αντιπυραυλική από τη Ρωσία…Προσπαθεί να προσεταιριστεί Γερμανό επιστήμονα υπό την προϋπόθεση ότι το εμβόλιο θα διακινηθεί μόνο στην Αμερική και πουθενά αλλού αυτή είναι η φιλία…. Στην Ιταλία αισθάνονται την προδοσία των γειτόνων, πολίτες που έζησαν μαζί στο ίδιο σύστημα υπό τις ίδιες συντεταγμένες πολιτισμικές κι ιστορικές. Αποδεικνύεται πως η φιλελεύθερη ιδέα αποδείχθηκε ανίσχυρη μπροστά στον ιό και ξαφνικά δημιουργείται η αίσθηση πως όλη αυτή η δημοκρατία κι η ανεξαρτησία εξαφανίζονται και προκύπτει ο φόβος της μοναξιάς (σσ.100 χρόνια μοναξιάς στην καραντίνα) ο φόβος ν’αγγίξεις τον άλλον. Ο πρόεδρος έχει δίκιο όταν λέει ότι ο φιλελευθερισμός έχει ξεπεραστεί από τον ίδιο του τον εαυτό.
Αναρωτιέμαι τι ιός είναι αυτός όταν οι γιατροί λένε ότι πεθαίνουν περισσότεροι από την πνευμονία την γρίπη παγκοσμίως, γιατί ένας τέτοιος πανικός οι γιατροί δηλώνουν σχεδόν σίγουροι πως αυτός ο ιός είναι κατασκευασμένος, ένας αριθμός ιών συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου Η1 Ν1 δημιουργήθηκε σε στρατιωτική ιατρικό εργαστήριο ιούς.To ίδιο συμβαίνει και με ιούς που προκαλούν λευχαιμία. Το επιστημονικό και παραγωγικό συγκρότημα David David Rockefeller υπό την άμεση εποπτεία του.. ,το έγγραφο απoκαλύπτει το όνομα του Καθηγητή Ιατρού στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ του Josua Leader Berg (;) ενός από τους προγραμματιστές ΑIDS και ιών…
Υπάρχει δήλωση ‘Αγγλου βιοχημικού του Δρ James Robertson που βοήθησε στην γενετική τροποποίηση πτηνών, χοίρων και ισπανικών ιών που συμπίπτουν με ιούς που εντοπίστηκαν σε Μεξικό και μετά στις ΗΠΑ. Ο Δρ Gorovets λέει πως η νόσος χοίρων ήταν εργαστηριακή γρίπη στο Μεξικό ….
dimpenews.com