Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Φράγκος Φραγκούλης: «Θνησιγενής η συμφωνία των Πρεσπών»

 
Φράγκος Φραγκούλης, επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α.
Αυτή η αναιμική δυναμική του δημοψηφίσματος μπορεί να παραλληλιστεί όχι με την συμμετοχή,
αλλά με την πίεση που δέχτηκαν οι Κύπριοι για το Σχέδιο Ανάν.
Είναι αυταπόδεικτο, επίσης, ότι το σλαβικό και βουλγαρικό στοιχείο είναι παρά πολύ ισχυρά στη FYROM, σε μια γεωπολιτική σκακιέρα που δύσκολα μπορούν να κατανοήσουν όσοι θεωρούσαν ότι οι Σκοπιανοί στο σύνολό τους αισθάνονται Μακεδόνες…
Ο Μακεδονισμος είναι βαθειά ριζωμένος στους πρώην Σλάβους κομμουνιστές της πΓΔΜ και, ατυχώς, στα τέκνα όσων εγκατέλειψαν την Ελλάδα μετά την ήττα τους τον Αύγουστο του 1949 σε Γράμμο – Βίτσι απο τον Εθνικό Στρατό.
Η πλειονότητα εξ αυτών κατείχαν και κατέχουν κυβερνητικές θέσεις, για παράδειγμα ο τέως πρόεδρος Γκλιγκόρωφ ήταν Γρηγορόπουλος, ο νυν ΥΠ.ΕΞ. Δημητρώφ είναι από την Αριδαία με επίθετο Παπαδημητρίου, κ.λπ. Εξ άλλου, πλέον των 200.000 Σλάβων της FYROM έχουν πάρει βουλγαρική υπηκοότητα.
Τελικά, ποιοι ψήφισαν; Το 28% του πληθυσμού που είναι Αλβανοί, όπως και το 5% οι Τούρκοι, μαζικά προσήλθαν για να ονομασθούν Μακεδόνες που κατοικούν στη Βόρεια Μακεδονία Ατυχώς, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι θνησιγενής για αυτούς που την εμπνεύσθηκαν ενδίδοντας σε πιέσεις για ίδια οφέλη ένθεν και ένθεν των ελληνοσκοπιανών συνόρων.
Ο Έλλην Μακεδόνας εν πλήρει αγανακτήσει παρακολουθεί την ενδοτικότητα των συντακτών της Συμφωνίας και αδυνατεί να αντιληφθεί τι τους εμπνέει και αν αντιλαμβάνονται τα ολέθρια αποτελέσματά της σε βάρος του Ελληνισμού, που ήδη προκύπτουν πριν ακόμη εγκριθεί. Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ως ο κύριος ομιλητής προσπάθησα να γεμίσω την φαρέτρα του Έλληνα ΥΠ.ΕΞ. με επιχειρήματα, ομού με τις εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που δεν ήταν ούτε «εθνίκια» ούτε ετερόκλητος όχλος.
Εύχομαι στο μέλλον να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων η όποια πολιτική ηγεσία θα προέλθει απο τις εκλογές και να μην τραυματίσει την ήδη τρωθείσα εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων από τα Μνημόνια.
https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/fragkos-fragkoulis-thnisigenis-i-symfonia-ton-prespon/