Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Κληρικών στο ΘΕΜΑ 104,6: Τώρα θα δουν τον Παπαφλέσσα

 
«Οι δικές μας αντιδράσεις δεν θα έχουν κουκούλες» δηλώνει ο πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Αντύπα
- Τι μήνυμα έστειλε στους βουλευτές που θα θελήσουν να ψηφίσουν την συμφωνία
Την αντίθεση του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών στην συμφωνία Τσίπρα - Ιερώνυμου εξέφρασε πριν από λίγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι οι κληρικοί ζητούν να μείνει ως έχει η μισθοδοσία του ιερού κλήρου

Ποιος φορέας της Πολιτείας θα εξεσφαλίσει για εμάς τη σύνταξη και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αναρωτήθηκε ο πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης και έκανε λόγο για προσωπικές απόψεις του Αρχιεπισκόπου. «Η Ιερά Σύνοδος δεν τον έχει εξουσιοδοτήσει να συναινέσει σε ένα τέτοιο ανακοινωθέν» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Αντύπα «βάλε το Θέμα» ο αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών προανήγγειλε σοβαρές αντιδράσεις από τους κληρικούς, από ιερείς και αρχιερείς: «Θα υπάρξει καθολική αντίδραση και οι μητροπολίτες θα ακυρώσουν αυτήν την εξέλιξη. Αν δεν γίνει αυτό οι αντιδράσεις θα είναι πολύ μεγάλες. Θα δουν τον Παπαφλέσσα και οι δικές μας αντιδράσεις δεν θα έχουν κουκούλες» τόνισε με έμφαση.

Τέλος, έστειλε μήνυμα και στους βουλευτές σημειώνοντας ότι ο αριθμός των κληρικών και των οικογενειών τους ως ψηφοφόρων δεν είναι ευκαταφρόνητος. «Ας το αντιληφθούν όσοι θελήσουν να ψηφίσουν την συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά.