Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Τόσκας: Απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά – “Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα”

ΒΙΝΤΕΟ- Απειλές κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Έλαβε επιστολή με τρεις σφαίρες και απειλές κατά της ζωής και του ίδιου και της οικογένειά τους -

 Τι είπε ο υπουργός για τα μέτρα που λαμβάνονται για το συλλαλητήριο Περισσότερα σε λίγο. To newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς με κάθε νεώτερη πληροφορία.
Η αποκάλυψη ήρθε απόν τον υπουργό Προστασίς του Πολίτη Νίκο Τόσκα. Όπως είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έλαβε απειλητική επιστολή. “Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα¨αναφερόταν χαρακτηριστικά.
Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο Νίκος Τσόκας μίλησε για απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά αλλά και εναντίον της οικογένειας του υπουργού Εξωτερικών.
Όπως ανέφερε ο υπουργός η επιστολή ήταν ανώνυμη και έφτασε στα χέρια του υπουργού Εξωτερικών χθες.
υπουργού Εξωτερικών χθες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Νίκος Τόσκας το κύριο κλίμα δεν θα διαμορφωθεί από ακραίες φωνές. Αναζητούνται και ποινικές ευθύνες όσων στέλνουν επιστολές ή μιλούν για σφαίρες. Η άποψη της κυβέρνησης είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν, όμως είναι άλλο η πολιτική αντιπαράθεση και άλλο οι ακραίες απόψεις.
Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.
Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.