Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Την διέταξε ο Αλλάχ... Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Με το χαμόγελο στα χείλη η σατανική νταντά, που αποκεφάλισε 4χρονο κοριτσάκι [εικόνες]
Στο δικαστήριο οδηγήθηκε σήμερα, Τετάρτη, η νταντά που τη Δευτέρα αποκεφάλισε ένα 4χρονο κοριτσάκι στη Μόσχα και κυκλοφορούσε με το κομμένο κεφάλι του παιδιού στους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας.
Η 38χρονη Gulchekhra Bobokulova, μητέρα τριών παιδιών η ίδια, ομολόγησε την ενοχή της ενώπιον (και) του δικαστηρίου, λέγοντας ότι «ο Αλλάχ τη διέταξε» να σκοτώσει το κοριτσάκι.
Μάλιστα, κάποιες στιγμές εμφανίστηκε να χαμογελά μέσα στην αίθουσα, εντείνοντας αυτό που αστυνομικές πηγές έλεγαν από χθες: ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και ότι την έκρυβε επιμελώς τα τελευταία χρόνια.
Σε ερώτηση, δε, εάν έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη της, η Bobokulova κούνησε το κεφάλι της αρνητικά, σαν να εννοούσε «όχι». 
«Ο Αλλάχ στέλνει έναν δεύτερο προφήτη για να μεταφέρει μήνυμα ειρήνης», είπε ακόμα -σε «σπαστά» ρωσικά- η σαταντική νταντά, που παραπονέθηκε επίσης ότι δεν της έχουν δώσει να φάει από τότε που τη συνέλαβαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα πεθάνω σε μία εβδομάδα».
Την ίδια στιγμή, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το διαμέρισμα που διαπράχθηκε το έγκλημα και στο οποίο βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 4χρονης Nastya μέσα στην κούνια της. Ακολουθούν σκληρές εικόνες:
Η Bobokulova φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι αφότου στραγγάλισε και αποκεφάλισε το παιδί, ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι μαζί της ενδεχομένως να βρισκόταν και ο φίλος της την ώρα που σκότωσε τη Nastya.
Μάλιστα, η αστυνομία πιστεύει ότι αυτός ήταν που επηρέασε σε τέτοιο βαθμό την Bobokulova που έφτασε στη δολοφονία. Οπως μετέδωσε, δε, το πρακτορείο Interfax, η αστυνομία «εξετάζει εάν το άτομο αυτό έχει κάποια σχέση με το έγκλημα».