Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Αποκλειστικό: Με εντολή Δημήτρη Βίτσα παίρνουν τις οικίες των Μονίμων Υπαξιωματικών για να τις δώσουν στους λαθρομετανάστες

Μεγαλύτερη προτεραιότητα φαίνεται πως έχουν οι λαθρομετανάστες παρά τα εν ενεργεία στελέχη του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στις εσχατιές της Ελλάδας, στο Ανατολικό Αιγαίο. 
 Τη στιγμή που η κυβέρνηση με τους άθλιους χειρισμούς της έχει μετατρέψει
την Ελλάδα σε μαγνήτη αλλοδαπών εκ της Ασίας και της Αφρικής,
 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας με σημερινή εντολή του παίρνει το Συγκρότημα Οικιών Μονίμων Υπαξιωματικών και τα έξι διαμερίσματα στα οποία κατοικούν υπαξιωματικοί του Ε.Σ και τα παραχωρεί στους λαθρομετανάστες. Τα εγκαίνια των χώρων πραγματοποιήθηκαν προ τριών ετών πλησίον του 296 Τάγματος Εθνοφυλακής, στη περιοχή ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ, στη νήσο Λέσβο. Τα οικήματα κατασκευάστηκαν σε χώρο ιδιοκτησίας Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) με έξοδα του Ελληνικού Στρατού και εργασία από τη διμοιρία κατασκευών.
 
Ήδη η περιοχή έχει γίνει ένα μεγάλο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών. Λόγω της οικονομικής κρίσης και της απώλειας του 50% του ετήσιου εισοδήματος των στρατιωτικών στο Συγκρότημα Οικιών διέμεναν έξι οικογένειες μονίμων υπαξιωματικών του Ε.Σ. Στις 11/01/16 τα στελέχη ένοικοι των ΣΟΜΥ ενημερώθηκαν ότι με διαταγή του ΑΝΥΕΘΑ κ. Βίτσα , έπρεπε να εγκαταλείψουν τα οικήματα εντός τεσσάρων ημερών, προκειμένου αυτά να διατεθούν για διοικητήριο hotspot «προσφύγων. Το ΓΕΣ, πρότεινε στους ενοίκους να τους στείλει με διάθεση - απόσπαση σε κάποιες συγκεκριμένες μονάδες που θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν ή να τους πληρωθούν τα ενοίκια κάποιων μηνών στο νησί. Τρία στελέχη μετατέθηκαν στην Αθήνα και οι υπόλοιποι βρήκαν σπίτια στη Μυτιλήνη και τα ενοίκια θα τα καλύπτει ο Στρατός.
 
Δηλαδή σε χώρο που ανήκει στο Στρατό (ΤΕΘΑ), σε κτίρια που κατασκευάστηκαν με έξοδα από το Στρατό, αλλά κυρίως από κόπο στρατιωτικών, χρησιμοποιούνται από την πρώτη φορά αριστερά και τους ΑΝΕΛ για να καλυφθούν ανάγκες λαθρομεταναστών, διώχνοντας στρατιωτικούς με οικογένειες. 
 
Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός μας, Αλέξης Τσίπρας να επισκεφθεί τους χώρους των αλλοδαπών στη νήσο Λέσβο, πλησίον της Μυτιλήνης και συγκεκριμένου χώρου που προαναφέραμε.
 
http://defencenews.gr/index.php/diafora/3132-apokleistiko-me-entoli-dimitri-vitsa-tis-oikies-ton-monimon-ypaksiomatikon-gia-na-tis-dosoun-stous-lathrometanastes