Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Ιμάμης στη Γερμανία: «Οι γυναίκες φταίνε που τους επιτέθηκαν οι πρόσφυγες»

Ένας μουσουλμάνος ιμάμης φέρεται να υποστήριξε ότι οι γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και ληστείας, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, ευθύνονται οι ίδιες «επειδή ήταν ημίγυμνες».
Οι απαράδεκτες δηλώσεις έγιναν από τον ιμάμη Σάμι Αμπού Γιουσούφ (Sami Abu Yusuf), σε σαλαφιστικό τζαμί της Κολωνίας. Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να κατηγορήσει τα θύματα των επιθέσεων επειδή «φορούσαν αρώματα».
Σύμφωνα με το Breitbart, δήλωσε ότι: «Για τα περιστατικά της Παραμονής του νέου έτους ευθύνονται τα κορίτσια, επειδή ήταν ημίγυμνες και φορούσαν αρώματα. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι άνδρες ήθελαν να τους επιτεθούν».
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπουλούκια προσφύγων επιτέθηκαν σε περισσότερες από 500 γυναίκες μέσα και γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας, παρενοχλώντας τις κοπέλες σεξουαλικά και ληστεύοντας πολλές από αυτές.
Το πρωτοφανές γεγονός των ομαδικών σεξουαλικών επιθέσεων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενός όχλου μουσουλμάνων ανδρών με θύματα ασυνόδευτες Γερμανίδες, έχει σοκάρει τη Γερμανία και όλο τον δυτικό κόσμο.
Μάλιστα όσο περνάνε οι ημέρες αποκαλύπτονται και άλλα παρόμοια περιστατικά, τόσο στη Γερμανία όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Στις αστυνομικές αναφορές περιγράφεται πώς τα μπουλούκια ανδρών περικύκλωναν τις γυναίκες, τις χούφτωναν στα οπίσθια και στα στήθη, εκείνες τρομοκρατημένες πετούσαν στο έδαφος τις τσάντες τους, τις οποίες στη συνέχεια έκλεβαν.
Εκπρόσωπος της Ασφάλειας της Βαυαρίας έκανε και μια ακόμα πιο ανησυχητική δήλωση:
«Οι σαλαφιστές [ακραίοι μουσουλμάνοι] προσπαθούν να φέρουν κοντά τους τούς νεαρούς μοναχικούς άνδρες που ήρθαν στη Γερμανία και χρειάζονται διασυνδέσεις και προστασία. Οι σαλαφιστές προσπαθούν να χρησιμοποιούσαν τους απελπισμένους πρόσφυγες για τους σκοπούς τους».