Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Οργή στη Γερμανία! Έγινε συγκάλυψη ομαδικών σεξουαλικών επιθέσεων από πρόσφυγες!

Μεγαλώνει η οργή στη Γερμανία, σύμφωνα με τη βρετανική EXPRESS, μετά την αποκάλυψη ότι έγινε συγκάλυψη σεξουαλικών επιθέσεων από πρόσφυγες σε ένα «πάρτι υποδοχής» προσφύγων δύο μήνες πριν τη μαζική πρωτοχρονιάτικη επίθεση αλλοδαπών σε γυναίκες στην Κολωνία.

Η γερμανική Αστυνομία και οι γυναίκες θύματα των επιθέσεων στην Κολωνία απαιτούν να μάθουν γιατί οι φοιτητές διοργανωτές εκείνου του «πάρτι υποδοχής», που έγινε στη Βόννη, δεν ανέφεραν τότε ό,τι συνέβη στις Αρχές ώστε έγκαιρα να είχαν λάβει τα μέτρα τους.
Όπως γράφει η Express, νεαρές κοπέλες, που είχαν πάει περιχαρείς να υποδεχτούν τους πρόσφυγες, έφυγαν τρομοκρατημένες όταν έπεσαν θύματα επιθέσεων από μπουλούκια ανδρών, την ώρα που οι διοργανωτές της εκδήλωσης διέκοπταν τη μουσική για να κάνουν εκκλήσεις από το μικρόφωνο στους «φιλοξενούμενούς» τους να μην επιτίθενται στις γυναίκες.
Η γερμανική κυβέρνηση δέχεται μεγάλες πιέσεις να ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς αριθμούς σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν συμβεί.
http://www.tribune.gr/world/news/article/205883/orgi-sti-germania-egine-sigkalipsi-omadikon-sexoualikon-epitheseon-apo-prosfiges.html