Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Τουρκία παρέχει πλήρη στήριξη στους τζιχαντιστές της ISIS-Ακόμα και δορυφορικές εικόνες με τις θέσεις των Κούρδων!

H Τουρκία παρέχει real time πληροφορίες και υλικοτεχνική υποστήριξη στην ISIS, όπως αποκάλυψε ανώτατος Αιγύπτιος αξιωματούχος στον ιστότοπο WND.
Ο Αιγύπτιος αξιωματούχος δήλωσε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας του έχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η Τουρκία παρέχει στους τζιχαντιστές δορυφορικές εικόνες και άλλα δεδομένα σχετικά με τις θέσεις των Κούρδων μαχητών και τα σημεία που βρίσκονται οι αποθήκες των πυρομαχικών τους.Ο ίδιος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι η Τουρκία απελευθέρωσε φυλακισμένους τζιχαντιστές της ISIS ως αντάλλαγμα για τη λήξη της ομηρίας των 49 Τούρκων που είχαν απαχθεί από την τουρκική πρεσβεία στη Μοσούλη.

Ωστόσο, ενώ τα περισσότερα ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Τουρκία απελευθέρωσε περίπου 180 τρομοκράτες στα πλαίσια της συμφωνίας, μεταξύ των οποίων και δύο Βρετανούς τζιχαντιστές, ο Αιγύπτιος αξιωματούχος είπε ότι ο αριθμός των τζιχαντιστών που αποφυλακίστηκαν πλησίαζε τους 700.

Οι πληροφορίες της αιγυπτιακής κυβέρνησης επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις για το «σκοτεινό» και ηγετικό ρόλο της Τουρκίας, όχι μόνο στη δημιουργία της ISIS αλλά στη μετέπειτα χρηματοδότηση και στήριξη των ισλαμιστών δολοφόνων.

Επιπλέον, αποδεικνύουν πως παρά την φαινομενική «μεταμέλεια» του καθεστώτος Ερντογάν, το οποίο έπειτα από πιέσεις δέχθηκε να συμμετάσχει στον διεθνή συνασπισμό εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, παρασκηνιακά η Τουρκία συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του σχεδίου της για τη δημιουργία ενός γνήσιου Ισλαμικού Χαλιφάτου.

hellasforce.com

olympia.gr