Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η αξιότιμη κυρία Ερμιόνη Πρίγκου έκανε το καθήκον της για την πατρίδα...αυτό περιμένουν και οι σημερινοί Έλληνες απο εσάς

Η "απάντηση" στην "Μεγάλη Αλβανία" - Η γυναίκα που "φροντίζει" τους νεκρούς του 40 στο ΥΠΕΘΑ
Η καλύτερη απάντηση της Αθήνας στους ανόητους των Τιράνων που ονειρεύονται “Μεγάλη Αλβανία” . Μια τελετή στο ΥΠΕΘΑ που έχει σημασία να προβληθεί.
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τίμησε την κυρία
Ερμιόνη Πρίγκου από το Σκουτάρι της Χειμάρρας. Η κα Πρίγκου για 74 ολόκληρα χρόνια φροντίζει τα μνήματα των ενταφιασμένων στην αυλή του σπιτιού της στη Χειμάρρα, 6 Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στο έπος του 1940!
Η ιστορία ποτέ δεν πρέπει να ξεχνιέται. Κι αυτό αφορά όλους . Και τους Αλβανούς οι οποίοι δεν μπορεί να είναι υπερήφανοι για πολλές από τις σελίδες της δικής τους ιστορίας. Κι επειδή αρκετοί συμπατριώτες τους κατάφεραν να ριζώσουν στην Ελλάδα και να προκόψουν ,με τα παιδιά τους να μην σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε μια χώρα που νοιώθουν πια ξένη καλό θα είναι να λογικευτούν και να συμπεριφέρονται ως ευρωπαϊκή χώρα κι όχι ως η χώρα του Χότζα.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γεώργιος Σούρλας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Οι φωτογραφίες από την τελετή:











onalert.gr