Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι σε δημόσια θέα!

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.
Το αίμα των λαών τρέχει ποτάμι. Η συμμορία της Κλίντον παίζει τα ρέστα της για να διαφυλάξει τους σφαγείς που γεμίζουν τα ταμεία της. Όπως έκανε με τον Παπανδρέου και τον Μόρσι. Τώρα και με τους σφαγείς ισλαμοφασίστες του UCK που πριν λιγα χρόνια παρουσιάζοντο ως “ελευθερωτές”.
 Οργή προκαλεί η αποκάλυψη του Euobserver για την προσπάθεια “ισχυρών κύκλων της δύσης” να αποτρέψει την προσαγωγή σε δίκη του Θάτσι για τις σφαγές αμάχων με σκοπό την πώληση των οργάνων τους στην μαύρη αγορά. Με πρώτο σταθμό βεβαίως την Κωνσταντινούπολη.
Όπως άλλωστε γίνεται σήμερα με τα χιλιάδες παιδιά της Συρίας που οι “αντάρτες” σε συνεργασία με τα τουρκικά κτήνη κομματιάζουν για να πουλήσουν τα όργανα τους στα παχύδερμα βαμπίρ της δύσης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρά την έκθεση κόλαφο του Ελβετού Γερουσιαστή Dick Marty, που περιέχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για να οδηγηθούν τα κτήνη του UCK στην Χάγη, δυτικοί επιτελείς κάνουν τα αδύνατα – δυνατά για να γίνει η δίκη στο …Κόσοβο! “Δεν θέλουμε να προκαλέσουμε πολιτική αναταραχή” είναι η επίσημη δικαιολογία, διότι “μπορεί να ανατρέψει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας”!

Ευρώπη βρυκολάκων δηλαδή. Ευτυχώς που τόσο η Κάρλα Ντελ Πόντε όσο και ο Μαρτί, δεν μετακινούνται από τις θέσεις τους επιμένοντας πως ο Θάτσι και η συμμορία του πρέπει να δικαστούν στην Χάγη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Να σημειωθεί ότι τα θύματα ήταν όχι μόνο Σέρβοι και Τσιγγάνοι αλλά και Αλβανοί άμαχοι, μη ισλαμιστές που οι “ευσεβείς μουσουλμάνοι” τους θεωρούν ως κομμάτια κρέας προς πώληση.

Η Ελλάδα μπορεί να καμαρώνει ότι με Σημίτη, Παπανδρέου και Τσοχατζόπουλο έγινε συνεργός στο χειρότερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας μετά το Άουσβιτς στην Ευρώπη. Με γειά μας. Μην απορούμε μετά για τα δεινά που μας βρίσκουν. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι.

http://greeknation.blogspot.gr/2014/10/euobserver_13.html