Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Οδηγίες της Ιεράς Συνόδου για τη δωρεά οργάνων

Ι. ΣΥΝΟΔΟΣ: Η εικαζόμενη συναίνεση έχει καταργηθεί
«και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του».
Απάντηση στην παραπληροφόρηση σχετικά με το θέμα της λεγόμενης «εικαζόμενης συναίνεσης» στο θέμα της δωρεάς οργάνων από νεκρούς δότες δίνει με εγκύκλιο της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Χριστόδουλος Ξηρός: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία

Ολόκληρη η επιστολή του:
«Οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν μια κίνηση πανικού του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος. Αφού εξέθρεψαν τα ναζιστικά αποβράσματα τόσον με την καταστροφική πολιτική τους αλλά και ανοιχτά με το προκλητικό αβαντάρισμα των ΜΜΕ και των ‘δημοσκοπήσεων’ ξαφνικά διαπιστώνουν με τρόμο ότι πλέον απειλείται η δική τους υπόσταση και σπεύδουν να το περιμαζέψουν.

Και ενώ οι πάντες ασχολούνταν με τη Χρυσή Αυγή,οι τροϊκανοί «αλώνιζαν»

οι αυτοκτονίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσαν την Κυριακή οι τροϊκανοί, σημειώνοντας την καλή πρόοδο στην ανασκόπηση του οικονομικού προγράμματος που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αντώνης Κουμιώτης
Και ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής,

Η Τουρκία στηρίζει τους πιο ακραίους ισλαμιστές στη Συρία - Απόρρητο έγγραφο

Απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτει ιστοσελίδα Κούρδων αποδεικνύει ότι η Τουρκία στηρίζει ότι πιο εξετρεμιστικό υπάρχει στη Συρία. Τους ακραίους της οργάνωσης Αλ Νούσρα, οι οποίοι αποκεφαλίζουν και καίνε ανθρώπους.
Στο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Γκιουλέρ αναφέρεται : ¨ Στην βάση των περιφερειακών μας συμφερόντων βρίσκεται η δέουσα στήριξη προς τους μαχητές του Αλ Νούσρα ενάντια στο PYD, και η στέγαση τους στις δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες”

Αποκάλυψη στην εμπομπή του Τράγκα: H mossad ήθελε να χάσουμε την Κύπρο (Βίντεο) !!

Η Εβραική Μosad έφερε την μεταπολίτευση για να φέρουν τον Αττίλα στην Κύπρο με τις ευλογίες της Αμερικής του Κίσιγκερ.Εκπομπή του Τράγκα καλεσμένος ο Παρασκευάς Μπόλαρης συνεργάτης του Ιωαννίδη που έζησε την κατάσταση αυτή το 1974 αποκαλύπτει.Οι Εβραίοι για μία ακόμα φορά δείχνουν ότι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να καταστρέψουν την Έλλάδα.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΓΕΡΩΝ ΜΕΘΟΔΙΟΣ-ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

«Μασόνοι στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο» - Θρησκευτικά Α΄ Λυκείου

π. Γεώργιος Μεταλληνός. Στην Ημερίδα των Θεολόγων στη Λευκάδα ετέθη στον π. Γεώργιο Μεταλληνό το ζήτημα του βιβλίου Θρησκευτικών της Α΄ Λυκείου και ειδικότερα των ενοτήτων για τους Χιλιαστές και τους μασόνους. Ο σεβαστός π. Γεώργιος μας είπε τα εξής σημαντικά:«Ένα βασικό μειονέκτημα του εκπαιδευτικού έργου είναι τα Αναλυτικά Προγράμματα που συντάσσονται στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Μας δίνουν μετά καλούπια και λένε σε μας τους συγγραφείς να ρίξουμε υλικό μέσα στα συγκεκριμένα καλούπια.

Πώς οργώνεται και αναζωογονείται το χωραφάκι της ψυχής μας!

 Χλιαροί, αδιάφοροι και γλυκανάλατοι σήμερα οι περισσότεροι Χριστιανοί...
Του Διονύση Μακρή
 Είναι πολύ δύσκολο σήμερα σε καιρούς γενικής απιστίας και αμφισβήτησης της ευαγγελικής διδασκαλίας οι άνθρωποι να αποδεχτούν τα θαύματα! Προτιμούν να αναλίσκονται με την καθημερινότητα και να επιχειρούν να ερμηνεύουν τις θείες παρεμβάσεις μέσα από την επιστράτευση ψεύτικων και κατασκευασμένων επιστημονικών επιτευγμάτων.

Ραββίνος Θεσ/νίκης Μορντενχάϊ-Φριτζής σε ανθελληνικό δολοφονικό ντηλίριο:«Βρωμερός, ολέθριος ο Άγ. Κοσμάς Αιτωλός, .. χαιρόμαστε για την εξολόθρευση αυτού του δολοφονικού αντισημίτη»!!

Ραββίνος Μορντενχάϊ Ι. Φριτζής (πρώην Θεσ/νίκης)σε ανθελληνικό δολοφονικό ντηλίριο:«Βρωμερός, ολέθριος ο Άγ. Κοσμάς Αιτωλός, .. χαιρόμαστε για την εξολόθρευση αυτού του δολοφονικού αντισημίτη»!!Δεν υπάρχει αντιτρομοκρατικός αντιρατσιστικός νόμος γι΄αυτόν τον κύριο;

Εβραίοι βεβήλωσαν χριστιανικό νεκροταφείο στο Ισραήλ σπάζοντας πολλά μνημεία

Τέσσερις νεαροί Ισραηλινοί, από τους οποίους οι δύο είναι έποικοι από τη Δυτική Όχθη, συνελήφθησαν και κρατούνται από την ισραηλινή αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν βεβηλώσει --σπάζοντας πολλά μνήματα-- χριστιανικό νεκροταφείο στο όρος Σιών -στον τομέα της Παλαιάς Ιερουσαλήμ
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι όλοι ηλικίας μεταξύ 17 και 26 ετών, προκάλεσαν πριν να συλληφθούν σοβαρές ζημιές σε περίπου 15, συνολικώς, τάφους, όπως δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Μίκι Ρόζενφελντ. 

Πώς πάνε να αρπάξουν τα σπίτια ηλικιωμένων

Με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών να έχει δρομολογηθεί και τους ελεγκτές της BlackRock να υπολογίζουν ότι η πτώση στην εγχώρια αγορά ακινήτων θα φτάσει στο 60% (!), οι δανειστές μαζί με ασφαλιστικούς ομίλους ετοιμάζονται να «απαλλοτριώσουν» και τα σπίτια των ηλικιωμένων μέσω της αντίστροφης υποθήκης (reverse mortgage). Πρόκειται για ένα τραπεζοασφαλιστικό προϊόν νέας κοπής, που έχει λανσαριστεί στην Αμερική εδώ και περίπου μια δεκαετία,

Συνταγματικό τόξο ή Ουράνιο τόξο;

«…..Βρίσκονται στο Συνταγματικό τόξο όσοι πολιτικοί εκφράζουν μένος κατά του Χριστιανισμού και διαστρέφουν την ιστορία του έθνους; Αν το Σύνταγμα μιλάει (και μιλάει) για ελληνορθόδοξο Παιδεία, πώς βρίσκονται στο Συνταγματικό τόξο:
Κόμματα δεδηλωμένα άθεα;
Κόμματα, που οι αρχηγοί τους εμπαίζουν τα μυστήρια της Εκκλησίας, όπως ο γάμος και η βάπτιση;
Κόμματα, που στελέχη τους πολεμούν την Ορθόδοξο κατήχηση στο Σχολείο και διαστρεβλώνουν την ιστορία μας;….»
Συνταγματικό τόξο ή Ουράνιο τόξο;
Αρχιμ. Δανιήλ Γ. Αεράκη, ιεροκήρυκος

Γέροντα, με ποιους τρόπους πολεμά ο διάβολος τον μοναχό;

«Αυτό είναι το μεγάλο όπλο του διαβόλου...».
Αγνωστες πτυχές του μοναχικού ιδεώδους μάς αποκαλύπτει ο εμπειρότατος Γέροντας π. Φιλόθεος, ηγούμενος της Μονής Καρακάλλου.
 – Μ.Μ.: Γέροντα, ξεκινώντας ο αρχάριος μοναχός τους αγώνες του, τι πειρασμούς έχει; Ερωτώ, διότι θυμάμαι -από άλλην ευκαιρία- μου είχατε πει ότι άλλοι πειρασμοί προσβάλλουν τον αρχάριο και άλλοι τον προχωρημένο μοναχό.

Νέα συγκέντρωση από τους "Εφέδρους Ειδικών Δυνάμεων"

Για νέα συγκέντρωση ετοιμάζεται η "Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων", μετά από αυτή που απαγορεύτηκε από την αστυνομία. Νέα συγκέντρωση ετοιμάζει η "Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων", η οποία πριν λίγες μέρες προκάλεσε αίσθηση και αναταραχή, όταν ζήτησε μέσω διαδικτύου την παραίτηση της κυβέρνησης.
Με ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο διοικητής της Κοινότητας, Γιάννης Τζιάκης καλεί σε συνάντηση στις 5 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Σινά για τον πόλεμο στην Συρία και το Σινά

Καταπέλτης για την Αμερική και τον Ομπάμα ο αρχιεπίσκοπος του Σινά, Δαμιανός, ευθαρσώς δήλωσε πως το όλο θέμα για την Συρία είναι μία προπαγάνδα των Αμερικάνων, που θέλουν να επιβάλουν το διαίρει και βασίλευε στον θρησκευτικό κόσμο.Το τέλος, όμως, αυτής της πολιτικής έφτασε, όπως είπε, αφήνοντας αιχμές για το μέλλον της Αμερικής και του Ομπάμα.
Η συνέντευξη έγινε στις 5-9-13 στο στάρ κεντρικής Ελλάδας



ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ


  «Με χειρούργησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ!»Το παρακάτω περιστατικό συνέβη στον π. Δανιήλ Σάπικα, κάτοικο Αθηνών, Αρχιμανδρίτη καί γιατρό.
Διηγείται ο ίδιος…
“Στίς  22  Απριλίου 1994 εισήχθηκα στό Ευγενίδειο Θεραπευτήριο με 4,5 κιλά εμπύημα δεξιού ημιθωρακίου, με συμπτώματα απολύτου άπνοιας, αδυναμία βάδισης, 41,5 πυρετό,  ενώ υπέστην καί διαβητικό σοκ αγνώστου αιτιολογίας…
Μέσα από ένα σύνεφο έβλεπα καί άκουγα τά συμβαίνοντα μέσα στο χειρουργείο, και το βάσανο το μεγάλο ήταν, ότι, σαν γιατρός γνώριζα πολύ καλά την κρίσιμη κατάστασή μου…

Aνάξιοι πολιτικοί, Ἕλληνες ἀνθέλληνες καὶ Xριστιανοὶ ἀντίχριστοι

Tοῦ N. Ἰ. Σωτηροπούλου, θεολόγου καὶ φιλολόγου
Mερικοὶ Ἕλληνες ὑπεράγαν ἐθνικόφρονες, θέτοντες τὸ Ἔθνος ὑπεράνω ὅλων τῶν ἀξιῶν, καὶ αὐτῆς τῆς Θρησκείας, κατηγοροῦν τὸν Xριστιανισμό, ὅτι ἔχει ἑβραϊκὴ προέλευσι. Kαὶ τὴν Παλαιὰ Διαθήκη, τὸ ἱερὸ κείμενο τῆς Ἰουδαϊκῆς Θρησκείας, ἀπορρίπτουν, διότι εἶνε κείμενο ἑβραϊκό. Φθάνουν δὲ μέχρι τοῦ σημείου νὰ ἐγκρίνουν τὴν ἀρχαία Ἑλληνικὴ Θρησκεία τοῦ Δωδεκαθέου! Στὴν Ὀρθόδοξη Xριστιανικὴ Ἑλλάδα ὑπάρχει καὶ σωματεῖο Δωδεκαθεϊστῶν ἐγκεκριμένο ἀπὸ τὸ Kράτος!

Μόνο η Παναγία μπορεί να σώσει την Ελλάδα....

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ"
Ώ Δέσποινα, Θεονυμφε Κόρη, Άλοχε Μήτηρ, Απείρανδρε Τροφέ τού Θεού Λόγου, θαύμα υπερφυέστατον φύσεως, ουράνιε σκηνή τού Υψίστου,υπέρτατέ της αρετής κορυφή, άπλετον πέλαγος τού ελέους,

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Θα απολογηθούν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι για τις κατηγορίες και τις τηλεδίκες απέναντι στις Ε.Δ;

Καμία εμπλοκή εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων, ή γενικότερα άλλων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής δεν προκύπτει από τη σχετική έρευνα που διεξήχθη επειγόντως με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου.

Πρόταση στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας να δηλώνουν οι Δικαστές εάν είναι Μασόνοι!


Ένας 69χρονος Σκωτσέζος, ο Tom Minogue από το Dunfermline, ζήτησε από το Κοινοβούλιο της Σκωτίας, η Σκωτία να ακολουθήσει το παράδειγμα της Νορβηγίας, που απαιτείται οι δικαστές να δηλώνουν αν είναι μέλη Μασονικών Στοών.
Ο Tom Minogue έχει ξεκινήσει ένα αίτημα με το οποίο ζητεί τα μέλη του νομικού συστήματος να είναι αναγκασμένα να δηλώνουν αν είναι Μασόνοι.
Ο Minogue πιστεύει ότι θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό οι φορείς λήψης δικαστικών αποφάσεων, όπως δικαστές, ένορκοι στα δικαστήρια, διαιτητές και όλα τα μέλη των δικαστηρίων στην Σκωτία, να δηλώσουν εάν είναι μέλη μυστικοπαθών οργανώσεων.

Αἶσχος. Ἀπίστευτον! Οἱ ἰεχωβάδες καί οἱ Μασόνοι "ἔγραψαν" κεφάλαια εἰς τὸ Βιβλίον τῶν Θρησκευτικῶν

Τὸ παιδαγωγικὸν ἰνστιτοῦτον τοῦ ὑπουργείου Παιδείας ἱκανοποίησε ὅλα τὰ αἰτήματά των Ἀφοῦ προηγουμένως ἀπῄτησαν τὴν ἀφαίρεσιν ὅλων τῶν κεφαλαίων τοῦ βιβλίου, τὰ ὁποῖα ἀναφέρονται εἰς αὐτούς. 
Τελικῶς τὸ παλαιὸν βιβλίον ἀπεσύρθη πρὸ τῆς κυκλοφορίας του καὶ τὰ ἀφαιρεθέντα κεφάλαια ἐγράφησαν ὑπὸ τῶν Μασόνων καὶ τῶν Ἰεχωβάδων μὲ τὴν σύμφωνον γνώμην τοῦ Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου, τὸ ὁποῖον προωθεῖ τὴν κατάργησιν τοῦ κατηχητικοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν καὶ τὴν ἀντικατάστασίν του ὑπὸ τῆς Θρησκειολογίας. 

Ταϊπ Ερντογάν. Ο προμηθευτής χημικών στους ισλαμιστές της Συρίας

Νίκος Χειλαδάκης  Δημοσιογράφος - Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν, ο οποίος έχει και πολλούς θαυμαστές εδώ στην Ελλάδα, είναι ο κύριος  προμηθευτής χημικών όπλων στους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας που ευθύνονται για πολλά εγκλήματα κατά της χριστιανικής κοινότητας. Τις πληροφορίες  αυτές τις οποίες δημοσίευσε στην Τουρκία η τουρκική εφημερίδα, Aydınlık, τις έχουν δημοσιοποιήσει Ρώσοι παρατηρητές.

(Vid)Ακραίοι μουσουλμάνοι καταστρέφουν με μανία χριστιανικούς Ναούς

 'πυρπόλησαν τους σταυρούς' Τζιχαντιστές αντάρτες ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης έκαψαν τα αγάλματα, τους σταυρούς και το καμπαναριό σε δύο εκκλησίες της πόλης Ράκα της Συρίας.
Τα θύματα των βανδαλισμών των τρομοκρατών ισλαμιστών αυτή την φορά ήταν ο ελληνόρυθμος Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η Εκκλησία των Μαρτύρων της αρμενικής Εκκλησίας.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Καλά έκαναν οι Εβραίοι και εξολόθρευσαν τον Κοσμά τον Αιτωλό!» λέει ραβίνος (video)

Πρόκειται για τον φανατικό σιωνιστή ραβίνο Μορντεχάϊ Φριζή, πρώην ραββίνο της Θεσσαλονίκης και εγγονό του συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή, που σκοτώθηκε πολεμώντας ηρωικά στον ελληνοϊταλικό πόλεμο.
 
Οι Εβραίοι της Ηπείρου συκοφάντησαν τον Κοσμά τον Αιτωλό (1714 - 1779)

Τουρκονηπιαγωγεία στη Θράκη ζητούν οι πράκτορες της Άγκυρας!

Αίτημα προς τον Υπουργό Παιδείας Αρβανιτόπουλο κατέθεσαν οι τουρκόψυχοι του φασιστικού κόμματος της Θράκης DEB…
Συνεχίζει (και γιατί όχι άλλωστε) να αποθρασύνεται όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει το τουρκο-κόμμα DEB, που ζήτησε με επιστολή του για μια ακόμη φορά από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας νηπιαγωγεία.
To «Προξενείο-Στοπ»

Αυτούς έχει διαλέξει η ελληνική κυβέρνηση για συμμάχους!(Vid)

Ισραήλ: Δικάζουν παιδιά σε στρατιωτικά δικαστήρια!
Μια νέα έκθεση από την οργάνωση Defence for Children International Palestine επισημαίνει ένα φρικτά τρομακτικό γεγονός. Το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που διώκει τα παιδιά σε στρατιωτικά δικαστήρια (αλλά όχι αν είναι Εβραίοι). Μερικοί ίσως εκπλαγούν να μάθουν οτι αυτο δεν το κάνει ουτε το Ιράν, ούτε η Ρωσία, ούτε η Σαουδική Αραβία, ουτε η Συρία ή μια οποιαδήποτε άλλη χώρα που το Ισραήλ ενδεχομένως να θελει να επιτεθεί στο μέλλον...

Ξεκάθαρος εχθρός της Ελλάδας η Αλβανία

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με τον Τούρκο πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ.
Κατά τη διάρκεια  της συνάντησης,  ο πρόεδρος της Τουρκίας συνεχάρη για τη νίκη του, τον Έντι Ράμα για τις εκλογικές διαδικασίες και την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης.
Στη συνάντηση συζητήθηκε η ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Τουρκίας και της Αλβανίας και τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει η Τουρκία στη βελτίωση του συστήματος υγείας στη χώρα.

Τελικά το πραξικόπημα ήρθε απο την κυβέρνηση. Απαγόρευση κυκλοφορίας στους εφέδρους απο 06.00 ώρα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας.Σας θυμίζει κάτι αυτο....;

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής απαγόρευσε για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας στους εφέδρους που μιλούσαν για πραξικόπημα να κατέβουν το Σάββατο στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με την απόφαση απαγορεύεται κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στην περιοχή του Κέντρου Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Το θαύμα έρχεται απο την Συρία

Συγκλονίζει την Συρία η ιστορία του μικρού Αχμετ, του παιδιού που βγήκε ζωντανό από τον τάφο του.
Στη Συρία και σε όλη τη Μέση Ανατολή μιλάνε γα τον Αχμέντ , το παιδάκι βγήκε ζωντανό από τον τάφο όπου είχε ενταφιασθεί με τη μητέρα του.
Ο Αχμέντ συνόδευε τη μητέρα του σε ένα φαρμακείο του Χαλεπίου, όταν εξεράγη βόμβα απο ισλαμοφασίστες, που προκάλεσε το θάνατο πολλών και υλικές ζημιές.

Κήρυγμα μίσους στους μαθητές της Θράκης!

 'υπερασπιζόμενοι την πίστη μας και την εθνική μας ταυτότητα'. Οι προκλήσεις της Αγκυρας και των φεροφώνων της, κυρίως του προξενείου της Κομοτηνής, εντείνονται στη Θράκη παράλληλα με την αύξηση της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, και σύμφωνα με την τουρκόφωνη εφημερίδα «Μπιρλίκ» που εκδίδεται στην Κομοτηνή, το παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης κάλεσε μικρά παιδιά μουσουλμάνων γονέων να μεταβούν στη γείτονα χώρα τον περασμένο Αύγουστο.

Οι απόστρατοι έφεδροι διαψεύδουν: Δεν είμαστε πραξικοπηματίες -Τα συστημικά τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά δίκτυα μας παρεξήγησαν

Σε πλήρη διάψευση των δημοσιευμάτων σύ
Στην ανακοίνωση της, η ΚΕΕΔ κάνει λόγο για «αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία τους», ενώ διευκρινίζει πως τα μέλη της δεν είναι ούτε Αριστεροί ούτε Δεξιοί και σε καμία περίπτωση υπέρμαχοι του ναζισμού.
μφωνα με τα οποία επίκειται πραξικόπημα προχώρησε η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση που διαψεύδει τις καταγγελίες σε βάρος της.

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ > ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, 16:00μμ > Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ



Αδωνις στο BBC: Μέρκελ και Γερμανοί είναι φίλοι μας- Θα τους επιστρέψουμε όλα τα δανεικά


Την διαβεβαίωση του ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στη Γερμανία όλα τα χρήματα που έχει δανειστεί εξέφρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή Hardtalk του BBC, τονίζοντας πως οι Ελληνες δεν θέλουν άλλα προβλήματα και απλά θέλουν αν βγουν από την κρίση.

Χτύπημα κατά της Ορθοδοξίας επεξεργάζονται οι Τούρκοι

Ο περίφημος Ναός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη μπορεί και πάλι να γίνει τζαμί.
Τέτοια αίτηση έχει ήδη υποβληθεί για εξέταση στις Αρχές της Τουρκίας.
 Σε περίπτωση που η απόφαση θα είναι θετική, ο χριστιανικός κόσμος θα χάσει έναν από τα σημαντικότερα του σύμβολα και στην Τουρκία θα είναι δυνατόν να μιλούν για τον επανεξισλαμισμό και την έναρξη της δίωξης των Χριστιανών,  πιστεύουν εμπειρογνώμονες.
Χτισμένος στα μέσα του 4ου αιώνα ο Ναός της Αγίας Σοφίας είχε ήδη λειτουργήσει ως τζαμί.

Ε.Βενιζέλος: "Θα πατάξουμε την Χρυσή Αυγή"

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
Υπόσχεση ότι "θα πατάξει την Χρυσή Αυγή" έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνάντησή του που είχε με εκπροσώπους των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων, στο περιθώριο της 68ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των οργανώσεων

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Χρησιμοποιούν την Χρυσή Αυγή για να κάνουν πλάτες στην τρόϊκα. Πιέσεις της αδίστακτης τρόικας για απολύσεις χωρίς όρια!

Πιέσεις για απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα χωρίς όρια ασκεί η τρόικα στο υπουργείο Εργασίας. Τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών της χώρας, σε σειρά επαφών που είχαν τις τελευταίες 48 ώρες με την ηγεσία του υπουργείου, πιέζουν να αλλάξει «εδώ και τώρα» προς το χειρότερο το καθεστώς που διέπει τις ομαδικές απολύσεις για τις μεγάλες επιχειρήσεις στη χώρα (άνω των 150 εργαζομένων). Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι η τρόικα πιέζει για χωρίς όρια απολύσεις,

"Δελτίο ειδήσεων" ή ψυχολογικού εκβιασμού των Ελλήνων;

'λογοκρισία που θα την ζήλευαν και τα πιο ολοκληρωτικά καθεστώτα.'
Από τότε που «άνθησε» η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων άρχισαν να γίνονται όλο και πιο καθοριστικά στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης και των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος.
Με τον καιρό, καθώς ωρίμαζαν όλο και περισσότερο, αναπτύχτηκε μια σχολή σκηνοθεσίας των δελτίων ειδήσεων έτσι ώστε να είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να επηρεαστεί αποφασιστικά το κοινό, να αποπροσανατολιστεί από μια «ενοχλητική»

Όσοι φεύγουν από τα κομματικά «μαντριά» είναι φασίστες;

 'με το πρόσχημα του φασισμού, το καθεστώς θα εισβάλει στα σπίτια μας' Κάθε καθεστώς για να σταθεί και να μην καταρρεύσει, πρέπει οπωσδήποτε να εκφράζει και να υλοποιεί την Κυρίαρχη Ιδεολογία μιας κοινωνίας. Αυτός είναι βασικός πολιτικοκοινωνικός νόμος.
 Καθεστώς αντίθετο με την Κυρίαρχη Ιδεολογία θα ανατραπεί οπωσδήποτε. Σήμερα, η Κυρίαρχη Ιδεολογία μέσα στην ελληνική κοινωνία είναι αντιμνημονιακή. Είναι η έξοδος από το μνημόνιο. Το καθεστώς όμως είναι μνημονιακό. Κάτι πρέπει επομένως να κάνει για να σταθεί.

H X.A. τους πάει σε εκλογές με τον «τσαμπουκά» - Παραίτηση Κ.Ο «επί θύραις»

Με παραίτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  «επί θύραις» βρίσκεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος  σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr αντιδρώντας έτσι το κόμμα της Μεσογείων στον πρωτοφανή πολιτικό διωγμό που βιώνει το τελευταίο δεκαήμερο.
Πιο συγκεκριμένα το θέμα βρίσκεται υπό σκέψη όπως αναφέρουν οι ίδιες  πληροφορίες λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ναι η παραίτηση της Κ.Ο του Λαϊκού Συνδέσμου  είναι στο πολιτικό μας οπλοστάσιο και βρίσκεται υπό διαβούλευση» κάτι που αν συμβεί η χώρα θα οδηγηθεί ουσιαστικά σε νέα εκλογική αναμέτρηση.

Σχέδιο άλωσης της χώρας.Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα-Ποιοί κρύβονται από πίσω!!!

E.Υ.Π: Εξτρεμιστικά Ισλαμιστικά στοιχεία στην χώρα μας.  
'κάθε μήνα περνούσαν από τα σύνορά μας στον Έβρο 10.000 άτομα!'
- Έρχονται δασκαλεμένοι από Βόρεια Αφρική και Ασία
- Κρατούν στο χέρι ζελατίνα με φωτοτυπία οδηγίας της ΕΕ με τα... δικαιώματά τους
- Ποιος πληρώνει τα 10.000 ευρώ για τον καθένα για να έρθει εδώ;
- Η Ελλάδα ως έδαφος επέκτασης των ισλαμιστών
- Η Αλ Κάιντα είναι ήδη στην Ελλάδα, που θεωρείται χώρα απίστων και άρα στόχος για τους "λαθρομετανάστες" Τζιχανιστές

Κουφός, μουγκός και τυφλός ο θεματοφύλακας του Έθνους. Ανύπαρκτος και «διακοσμητικός» ο ρόλος του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια

Ποιοί λόγοι και ποιές πράξεις του καθιστούν πλέον αναγκαία την παραίτησή του
Του Διονύση Μακρή
 Είχα σχηματίσει την εντύπωση -αρχικά διατυπωνόταν ως απλή υποψία- από τις πρώτες κιόλας ημέρες που ανέλαβε το ανώτατο πολιτικό αξίωμα της χώρας, ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ότι ο θεωρούμενος θεματοφύλακας του συντάγματος, πάσχει από τις βαρύτατες ασθένειες της τύφλωσης και της κώφωσης!

Δεν ενδιαφέρονται για θέματα εθνικής σημασίας διότι δεν αγαπούν την χώρα

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Καίει υπουργούς και υφυπουργούς το υπόμνημα του γνωστού δικηγόρου Δ.Πελέκη, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η  εγκληματική αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης  όσον αφορά στην απώλεια σημαντικού μέρους της περιουσίας και της αίγλης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Της Μαρίας Γιαχνάκη
Πολλά από τα στοιχεία του υπομνήματος δημοσιεύτηκαν στο BriefingNews στα πλαίσια αποκαλύψεων για το πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Φθιώτιδα: Έγκυος βορειοηπειρώτισσα πρώην οικιακή βοηθός Αθηναίου εφοπλιστή σε μεγάλο Αλβανικό κύκλωμα ναρκωτικών!

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης νοσηλεύεται φρουρούμενη καθώς βρίσκεται στον έκτο μήνο της εγκυμοσύνης της...
Μεγάλο λαβράκι φαίνεται ότι έβγαλε η Δίωξη Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που έχει αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι ενός κυκλώματος, που έφερνε τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ελλάδα.
Στην εγκληματική ομάδα, που είχε συσταθεί γι΄ αυτόν το σκοπό, σύμφωνα με πληροφορίες συμμετέχουν αλλοδαποί και ίσως κάποιοι Έλληνες.

Μασονία... Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα

  • Υπάρχει συνεργασία εντολοδόχων Μασόνων απο το εξωτερικό με Μασόνους της πολιτικής ελληνικής ηγεσίας;
  • Πέρνουν πολιτικές αποφάσεις στις μασονικές στοές;
  • θεωρείται θρησκευτική οργάνωση και αίρεση αντίθετη της ορθοδόξου παραδόσεως λόγο των συμβόλων της;
Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.

Xήρα Μ.Κανταρή: 'Δέν έχω λάβει ούτε μια συλλυπητήρια επιστολή'



Πατριάρχης Μόσχας: ''Ο σύγχρονος πολιτισμός προωθεί την αθεϊα''

Του Αιμίλιου Πολυγένη
 Για τον θεσμό της οικογένειας μίλησε για ακόμη μια φορά ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Σουργκούτ.
"Η οικογένεια είναι ιερό πράγμα, δυστυχώς όμως η τηλεόραση και άλλα ΜΜΕ σήμερα έχουν καταπατήσει τις αξίες. Προβάλουν μια ζωή με απολαύσεις, αλλά και πρότυπα που αποσκοπούν σε έναν άλλο τρόπο ζωής", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Μόσχας.

Χαράτσι Αδωνη μόνο για Ελληνες

Από την 1η Ιανουαρίου 2014 πιθανότατα έρχεται το χαράτσι των 25 ευρώ για τη νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, το οποίο θα πληρώνουν από την τσέπη τους οι ασθενείς, χωρίς προς το παρόν να γίνεται λόγος για εξαίρεση ευαίσθητων ομάδων, όπως οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι πολύτεκνοι και οι χαμηλόμισθοι. Παράλληλα, «ψαλιδίζεται» στα 2 δισ. ευρώ η φαρμακευτική δαπάνη για το 2014 (από 2,37 δισ. ευρώ σήμερα) και αυξάνεται η χρήση των γενοσήμων στο 60%.

Ρωσικό δικαστήριο διέταξε την καταστροφή ρωσικής έκδοσης του Κορανίου

Την έντονη διαμαρτυρία του αρχιμουφτή της Ρωσίας Ravil Gainutdin προκάλεσε η απόφαση επαρχιακού δικαστηρίου στη Ρωσία που διέταξε την καταστροφή συγκεκριμένης μετάφρασης του Κορανίου στη ρωσική γλώσσα εξαιτίας εξτρεμιστικών χαρακτηριστικών.
Σε μια ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν που δημοσιεύτηκε χθες, ο μουφτής χαρακτηρίζει την απαγόρευση, προκλητική ενέργεια.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΤΟ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

 Οι πατέρες της “Νέας Τάξεως”: Το ιστορικό ντοκουμέντο που καταρρίπτει τους άθλιους μύθους περί “φιλελληνισμού” του Χίτλερ και δείχνει το μίσος των φασιστών στην Κλασσική παιδεία.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ”!Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ. Ένα ιστορικό ντοκουμέντο πολύτιμο για το σήμερα.

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!Διακήρυξη Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων της 28ης Σεπτεμβρίου 2013!!


ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; Από πότε ο Αθανάσιος Διάκος θεωρείται “επιβαρυντικό στοιχείο’;


20130924-201505.jpg

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Είναι τα ευρήματα που βρέθηκαν σε γραφείο της ΧΑ και αποδίδονται σε αστυνομικό.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβάστε το και να το έχετε σάν 'ευαγγέλιο' στην ζώη σας. Ο διαχρονικότατος λόγος του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ
Παιδιά μου!
Εις τον τόπο τούτο, οπού εγώ πατώ σήμερα, επατούσαν και εδημηγορούσαν τον παλαιό καιρό άνδρες σοφοί, και άνδρες με τους οποίους δεν είμαι άξιος να συγκριθώ και ούτε να φθάσω τα ίχνη των. Εγώ επιθυμούσα να σας ιδώ, παιδιά μου, εις την μεγάλη δόξα των προπατόρων μας, και έρχομαι να σας ειπώ, όσα εις τον καιρό του αγώνος και προ αυτού και ύστερα απ' αυτόν ο ίδιος επαρατήρησα, και απ' αυτά να κάμωμε συμπερασμούς και δια την μέλλουσαν ευτυχίαν σας, μολονότι ο Θεός μόνος ηξεύρει τα μέλλοντα.

Έρχονται τα δυσάρεστα μηνύματα απο ένα επι το πλείστον μουσουλμανικό κράτος...ενώ στην Ελλάδα επεξεργάζονται τεμένη με ελληνικά χρήματα

 Δικαστήριο έθεσε υπό απαγόρευση τους Αδελφούς Μουσουλμάνους.
Κατάσχεση της περιουσίας της Μουσουλμανικής Αδελφότητας αποφάσισε το δικαστήριοΑιγυπτιακό δικαστήριο απαγόρευσε σήμερα στους Αδελφούς Μουσουλμάνους να προβαίνουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στη χώρα και διέταξε την κατάσχεση της περιουσίας της οργάνωσης, διευρύνοντας την εκστρατεία για την εξουδετέρωση του ισλαμιστικού κινήματος του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.

ΕΓΚΛΗΜΑ! ΑΠΕΣΥΡΑΝ 7 ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

Το έγκλημα του χαρακτηρισμού της νήσου Στρογγύλης σε "αρχαιολογικό χώρο" φαίνεται πως ολοκληρώνεται για τη χώρα μας με το πλήρες γκριζάρισμα της περιοχής και της παράδοσής της στους Τούρκους.
Η ΑΟΖ παύει να υπάρχει για την Ελλάδα στο σημείο, διότι σύμφωνα με τον Νόμο της Θάλασσας η αρχαιολογική περιοχή δεν έχει οικονομική ζωή!
Άρα, τέλος η ΑΟΖ.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο διαβολικός αμετανόητος σακάτης εμμένει στην άριστη υποδούλωση του ανθρώπου

Στίβεν Χόκινγκ: «Η τεχνολογία θα μας χαρίσει αιώνια ζωή»
Αν ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνδεθεί με υπολογιστή
Η δυνατότητα κάποιου είδους αιώνιας ζωής είναι πιθανή, σύμφωνα με τον φυσικό Στίβεν Χόκινγκ, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Ο 71χρονος επιφανής επιστήμονας, μιλώντας στην πρεμιέρα μιας ταινίας με θέμα τη ζωή του, τόνισε πως αν ο εγκέφαλος λειτουργήσει εκτός του ανθρώπινου σώματος, τότε είναι πιθανή η αιώνια ζωή.

Σε de facto αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσόβου προχώρησε ο Ε.Βενιζέλος!

ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ"
Σε de facto αναγνώριση του επαρχίας του Κοσόβου ως ανεξάρτητου κράτους προχώρησε σήμερα το ΥΠΕΞ και ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον "πρωθυπουργό  του Κοσόβου Hashim Thaçi όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση και με τον "υπουργό Εξωτερικών Εnver Hoxhaj".

Αμαύρωσαν με χυδαίο τρόπο την έννοια του πατριώτη-εθνικιστή ισότιμο με φασίστα και ναζιστή. Δέν θα περάσει όμως...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
του Πανίκου Κλεοβούλου*
Το άρθρο αυτό θα ασχοληθεί εν συντομία με τις  συγκεχυμένες εν πολλοίς έννοιες εθνικισμός – εθνισμός – πατριωτισμός. Διότι τα σύγχρονα λεξικά έχουν προσδώσει στον όρο «εθνικισμός» έννοια στρεβλωτική, και οι εθνομηδενιστές όταν θέλουν να προσβάλουν τη δράση των ιδεολογικών τους αντιπάλων την χαρακτηρίζουν εθνικιστική, θεωρώντας  ότι έτσι τους περιθωριοποιούν.  Από την αντίπερα όχθη, αυτοί, οι οποίοι εισπράττουν την επίθεση, θεωρώντας τον χαρακτηρισμό προσβλητικό, αμυνόμενοι σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι δεν είναι εθνικιστές αλλά εθνιστές.