Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Μπορούν πλέον να μας καταγγέλλουν όλους και μάλιστα ανώνυμα οι αλλοδαποί και οι ΜΚΟ… στην ΕΛ.ΑΣ!

Το σύστημα, κάτι πήρε από τον εαυτό του και κάτι έπρεπε να δώσει και στρέφεται κατά των Ελλήνων. Κι έτσι, να το «πράσινο φως» από το Συμβούλιο της Επικρατείας για τη δημιουργία Τμημάτων και Γραφείων της Αστυνομίας κατά της ρατσιστικής βίας!
 Αρχικά, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του Τύπου, στις υποδιευθύνσεις της Κρατικής Ασφάλειας της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια, στις υποδιευθύνσεις Ασφαλείας της Αττικής και σε όλη την Ελλάδα.
Κι έτσι, η πολιτική ορθότητα αποκτά λειτουργούς-υποχείρια και ο πολίτης καθίσταται ευάλωτος στην καταγγελία κάποιων που τον έβαλαν στο μάτι. Όσοι λοιπόν θεωρήσουν ότι υφίστανται ρατσιστική κακοποίηση, «θα μπορούν είτε οι ίδιοι αυτοπροσώπως, είτε μέσω των δικηγόρων τους ή ακόμα και ανώνυμα, να το καταγγέλλουν στις αστυνομικές Αρχές», διαβάσαμε. Και μετά, να υποθέσουμε, «περάστε για τα περαιτέρω από το Τμήμα», όπου κάποιος αλλοδαπός σας μήνυσε με χρήματα που κατέβαλε για το σχετικό παράβολο μια «προοδευτική» ΜΚΟ... Που είσαστε: θα τεθεί σε λειτουργία και μια τηλεφωνική γραμμή με τριψήφιο αριθμό για την υποβολή σχετικών καταγγελιών, που προβλέπεται να μπορεί να είναι και ανώνυμες. Τώρα, τι δίωξη θα ασκηθεί βάσει μιας ανώνυμης καταγγελίας, αυτό το ξέρει το σύστημα και θα το δείτε, δηλαδή θα βιώσετε πως είναι να διώκεστε μέσα στην ίδια την πατρίδα σας από τον κάθε τυχάρπαστο, λίαν συντόμως. Σας το εγγυάται η κυβέρνηση της ΝΔ...

elkosmos.gr