Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ αποκαλύπτει το σχέδιο «περιφρούρησης» της στρατιωτικής παρέλασης!

Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου! Οι κυβερνώντες πολιτικάντηδες και η ηγεσία της ΕΛΑΣ βάζουν μπουρλότο στην στρατιωτική παρέλαση της Κυριακής!
«Η φετινή παρέλαση στο Σύνταγμα για την Αστυνομία ισοδυναμεί με Πολυτεχνείο και με αυτά τα δεδομένα καταστρώνουμε το σχέδιό μας. Όποιος πολίτης ξεπεράσει τα όρια θα προσάγεται, αν κάποιες ακραίες ομάδες προσπαθήσουν να διαλύσουν την παρέλαση οι άνδρες των ΜΑΤ θα κάνουν χρήση κλομπ και χημικών, ενώ θα ελέγχονται προληπτικά άτομα που θα μεταφέρουν σακίδια…. Θα ψάχνουμε για μολότοφ, αλλά και ντομάτες, γιαούρτια και αβγά…».

Μ΄ αυτά τα λόγια αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζει τα πλάνα του Αρχηγείου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή που δόθηκε από τους στρατηγούς είναι σαφής και ξεκάθαρη: η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί πάση θυσία. Η εξέδρα των επισήμων θα είναι χώρος αποστειρωμένος και κανείς δεν θα μπορεί να πλησιάσει…
Τραγελαφικό γεγονός αποτελούν οι διαπιστεύσεις που θα δίνονται στους δημοσιογράφους προκειμένου να προσεγγίσουν το χώρο! Αντίθετα οι υπόλοιποι πολίτες θα παρακολουθήσουν την παρέλαση με τα… κιάλια!
Τουλάχιστον έτσι νομίζουν οι κύριοι…
Κατά μήκος, λοιπόν, της παρέλασης θα υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ενώ εκείνο που προκαλεί ανησυχία είναι το γεγονός ότι η Αστυνομία θα έχει στη διάθεσή της όλα τα μέσα, δηλαδή δακρυγόνα, κλομπ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η παρέλαση της 25ς Μαρτίου έχει αναχθεί σε μείζον ζήτημα, οι συσκέψεις διαδέχονται η μια την άλλη και αυτό που συνεχώς επαναλαμβάνεται είναι πως πρέπει να μη συμβούν γεγονότα όμοια με της Θεσσαλονίκης… Για το λόγο αυτό περισσότεροι από 7.000 αστυνομικοί από όλη την Αττική (ανεκλήθησαν ρεπό και περιορίστηκαν οι άδειες στις απολύτως απαραίτητες), με αιχμή του δόρατος 40 διμοιρίες των ΜΑΤ, θα «κόβουν βόλτες» στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος.
Στα τοπικά αστυνομικά τμήματα θα βρίσκονται μόνο ο αξιωματικός υπηρεσίας, οι αναγκαίες περιπολίες και οι σκοποί, ενώ σε πλήρη ανάπτυξη θα είναι οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ. Κατά μήκος της διαδρομής θα βρίσκονται παντού αστυνομικές δυνάμεις ενώ ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα πετάει και θα συντονίζει τις έρευνες από αέρος. Ήδη από τις αρχές της εβδομάδας τόσο η Κρατική Ασφάλεια όσο και η Αντιτρομοκρατική αποκωδικοποιούν ύποπτα σήματα και πληροφορίες από ομάδες αντεξουσιαστών ή ακροδεξιών που θα προσπαθήσουν να παρεισφρήσουν στο πλήθος των πολιτών που θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν ήσυχα την παρέλαση, για να προκαλέσουν έκτροπα και φασαρίες.
Οφείλουμε να επισημάνουμε κάτι. Στην κατάσταση που έχουν φέρει τον Έλληνα εργαζόμενο όλα αυτά τα λαμόγια δεν χρειάζονται οι αντιεξουσιαστές για να γίνουν τα λεγόμενα «ντου»! Ο καθένας πλέον οργανώνεται και εξωτερικεύει τον θυμό του και την οργή του…
Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο στην περίπτωση που προκληθούν επεισόδια, αποδοκιμασίες, ρίψη αντικειμένων κ.λ.π., για την ασφαλή διαφυγή των επισήμων, χωρίς να καταγραφούν εικόνες ντροπής…
Βέβαια μη πάθουν τίποτα τα μπουμπούκια μας…
Κύριοι ξεχάσατε κάτι. Η 25Μαρτίου αποτελεί ημέρα εθνικής επετείου, ημέρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι ημέρα των προυχόντων…