Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

O Γεώργιος Παπανδρέου μεταβαίνει στην Ν.Υ ώστε να πάρει εντολές από το αμερικανοεβραικό λόμπι. Μπράβο αγόρι μου……

Θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
Σήμερα αναχωρεί για τη Νέα Υόρκη ο Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Λαμπρινίδη και τον υφυπουργό Δημήτρη Δόλλη, προκειμένου να παραστεί στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να φθάσει στην Ν.Υόρκη το Σάββατο και την επομένη θα ξεκινήσει το πρόγραμμα των επαφών του με τον Γενικό Γραμματέα του διεθνούς οργανισμού Μπαν Γκι μουν. Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με στελέχη σημαντικών εβραιοαμερικανικών οργανώσεων.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, με τον πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια, με ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής και άλλων περιοχών.
Θα παραστεί, επίσης, στη δεξίωση που θα παραθέσει ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και στο γεύμα του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.
Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα παρακαθίσει σε γεύμα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και το βράδυ της ίδιας μέρας θα μιλήσει σε μεγάλη συγκέντρωση, σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, που διοργανώνει το Foreign Policy Association.
Την Τρίτη θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον όπου θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ και με τις ηγεσίες των Επιτροπών Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας και της Βουλής.
Την Πέμπτη θα δοθεί προς τιμήν του δεξίωση στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο, όπου θα παραστούν ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, αξιωματούχοι ομογενειακών φορέων, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και άνθρωποι των τεχνών.

newsbeast.gr