Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Φωτογραφίες από τη σκλαβωμένη Αμμόχωστο 45 χρόνια μετά την τουρκική



Παρουσιάστηκε σε Τουρκοκύπριους και Τούρκους δημοσιογράφους η περιοχή και το έργο της «καταγραφής» των περιουσιών που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα από τις κατοχικές αρχές
Στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου (Βαρώσια) βρέθηκαν σήμερα, για πρώτη φορά μετά το 1974, Τουρκοκύπριοι και Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Κατά την ενημερωτική επίσκεψη, στην οποία συμμετάσχουν μόνο δημοσιογράφοι διαπιστευμένοι από το ψευδοκράτος, παρουσιάστηκε η περιοχή και το έργο της «καταγραφής» των περιουσιών που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα από τις κατοχικές αρχές.

Σε δηλώσεις του ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Όζερσαϊ ανέφερε ότι το έργο της «καταγραφής» συνεχίζεται και επανέλαβε τη δέσμευσή του να κάνει βήματα για το Βαρώσι.

Η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» εξασφάλισε και δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της, αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τη σημερινή επίσκεψη στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.
Περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου



am08_2
am07_2
am06_2
am05_2
am04_2
am03_2
am02_2
am01_2

https://www.protothema.gr/greece/article/920173/fotografies-apo-ti-sklavomeni-ammohosto-45-hronia-meta-tin-tourkiki-eisvoli/