Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Δεξιά Ολλανδή πολιτικός αυτοκτονεί μετά το βιασμό της από ομάδα μουσουλμάνων

Μία δημοτική σύμβουλος στη Χάγη και μέλος του δεξιού Κόμματος Ελευθερίας έβαλε τέλος στη ζωή της, λίγες ώρες αφού ανέβασε βίντεο στο Facebook, στο οποίο ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα βιασμού από μουσουλμάνους στο πλαίσιο εκστρατείας εκφοβισμού.

Η Willie Dille, 53 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή της την Τετάρτη, δύο ημέρες μετά από την κοινοποίηση ενός βίντεο στα κοινωνικά μέσα στο οποίο ισχυριζόταν ότι είχε απαχθεί και βιαστεί από μια μουσουλμανική συμμορία πριν από ένα χρόνο.
Η Ντιλ υπηρέτησε ως βουλευτής για το δεξιό Κόμμα Ελευθερίας από το 2010-2012 πριν επιστρέψει την έδρα της στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης. Ο ηγέτης του κόμματος, Γκερτερ Σίλλερς, κριτικάρει το Ισλάμ. Η αυτοκτονία επιβεβαιώθηκε από την τοπική ηγέτη του Κόμματος Ελευθερίας Karen Gerbrands, η οποία δήλωσε ότι η Dille «δεν μπορούσε πλέον να αντέξει αυτό που είχε συμβεί σε αυτήν και τις αντιδράσεις που είχε».
Εμφανισμένη αναστατωμένη και κοιτάζοντας γύρω της νευρικά,  η  Dille είπε στο βίντεο ότι η συμμορία ζήτησε τη σιωπή της στο δημοτικό συμβύλιο και ότι είχε πρόσφατα λάβει μια απειλή θανάτου προειδοποιώντας ότι «σύντομα θα κόψουμε το λαιμό σου και θα σας αφήσουμε να αιμορραγείτε μέχρι θανάτου».
«Θέλω απλώς ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια. 15 Μαρτίου 2017 Είχα απαχθεί και βιαστεί από μια ομάδα μουσουλμάνων επειδή ήθελαν να παραμείνω σιωπηρή  στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης ", είπε στο βίντεο. Η 15η Μαρτίου ήταν η ημέρα των κοινοβουλευτικών εκλογών. "Μετά από αυτό, δεν είπα σε κανέναν,τίποτα."
Πρόσθεσε ότι έφυγε από την πολιτική επειδή φοβόταν ότι κάποιος θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της. "Δεν μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν τους αρέσουν καθόλου οι γυναίκες. Δεν τους αρέσουν καθόλου », είπε. "Γι 'αυτό αποφάσισα να σταματήσω."
Το βίντεο κατέβηκε λίγο μετά τη δημοσίευσή του στο διαδίκτυο.

http://www.pronews.gr/kosmos/705267_dexia-ollandi-politikos-aytoktonei-meta-viasmo-tis-apo-omada-moysoylmanon