Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Δ.Ν.Τ και ISIS με το ίδιο φορολογικό σχεδιασμό!

Tρελοί φόροι και πρόστιμα από το... ISIS
Χαράτσι για το μήκος της γενειάδας, σε όσους αφήνουν τις πόρτες ανοιχτές, σε όσες δεν φορούν κάλτσες και στους μη σουνίτες
Οσοι παραπονιούνται για την αυξημένη
φορολογία πρέπει να δουν τι συμβαίνει στα εδάφη που κατέχει το... Ισλαμικό Κράτος (Ι.Κ.)!
Μπορεί οι τζιχαντιστές να εξακολουθούν να είναι η πλουσιότερη τρομοκρατική ομάδα στον κόσμο, εντούτοις η απώλεια όλο και περισσότερων εδαφών καθώς και η σημαντική πτώση στις τιμές του πετρελαίου έχουν αναγκάσει τους αξιωματούχους του Ι.Κ. να λάβουν ακραία μέτρα και να επιβάλουν τους πιο περίεργους φόρους και τα πλέον τρελά πρόστιμα παγκοσμίως!

Για παράδειγμα, αν κάποιος ξεχάσει την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή, πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 100 δολάρια, ενώ κάθε λανθασμένη απάντηση που αφορά τον θρησκευτικό νόμο της σαρίας κοστίζει 20 δολάρια!
Διαχωρισμός
Σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό πληροφοριών και ανάλυσης IHS, οι τζιχαντιστές διαχωρίζουν φορολογικά τους άνδρες από τις γυναίκες και επιβάλλουν διαφορετικούς φόρους ανάλογα με το φύλο.
Για παράδειγμα οι γυναίκες που φορούν στενά πανωφόρια πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 25 δολάρια, ενώ, αν δεν φορούν κάλτσες, τότε πρέπει να καταβάλουν «φόρο» 30 δολάρια. Αντίστοιχα οι άνδρες που κόβουν πιο κοντά τα μούσια τους πρέπει να πληρώσουν 50 δολάρια, ενώ, αν διαθέτουν ζώα στα οποία κρεμάνε κουδούνια, τότε όχι μόνο πρέπει να πληρώσουν 10 δολάρια αλλά προβλέπεται και κατάσχεση του ζώου! Οι μουσουλμάνοι που δεν είναι σουνίτες, όπως επίσης και εκείνοι που παλαιότερα εργάζονταν για την κυβέρνηση, υποχρεούνται να πληρώσουν έναν φόρο «μετάνοιας» που κυμαίνεται μεταξύ 200 και 2.500 δολαρίων!
Οπως εξηγεί ανώτερος αναλυτής της IHS, «μέσα σε έναν χρόνο ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν κάτω από το καθεστώς του Ισλαμικού Κράτους έχει συρρικνωθεί από τα 9.000.000 στα 6.000.000. Το γεγονός αυτό έχει αναγκάσει τους τζιχαντιστές να καταφύγουν σε απεγνωσμένα μέτρα για να επιβιώσουν οικονομικά».