Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Θρίλερ με την τύχη του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιου – Αγνοείται μετά από επίθεση αυτοκτονίας στη Συρία


- Βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε λίγο αφού ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος Εφραίμ ΙΙ είχε εγκαινιάσει μνημείο για τη Γενοκτονία των Αρμενίων
- Η επίθεση αυτοκτονίας με τρεις νεκρούς και πέντε τραυματίες έγινε την Κυριακή
- Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τύχη του Πατριάρχη

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τύχη του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιου Εφραίμ ΙΙ μετά την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την Κυριακή (19.06.2016) στην πόλη Καμισλί της βορειοανατολικής Συρίας. Σχεδόν 24 ώρες μετά, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν έχει τραυματιστεί ή όχι.
Από την επίθεση του καμικάζι αυτοκτονίας έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν, όπως μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, SANA.
Ο βομβιστής ενεργοποίησε το γιλέκο εκρηκτικών που φορούσε στη γειτονιά αλ-Ουστάνι της πόλης Καμισλί, όπου κυριαρχεί το κουρδικό στοιχείο. Το Συριακό Πρακτορείο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την επίθεση αυτοκτονίας.

Φωτογραφία: Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων ΔικαιωμάτωνΦωτογραφία: Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε γνωστό ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε μόλις ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος είχε εγκαινιάσει μνημείο για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, στην ίδια γειτονιά.
Το Παρατηρητήριο, ανέφερε ότι από την έκρηξη σκοτώθηκαν αρκετοί άνθρωποι, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του Πατριάρχη.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
http://www.newsit.gr/kosmos/THriler-me-tin-tyxi-toy-Patriarxi-Antioxeias-Ignatioy-Agnoeitai-meta-apo-epithesi-aytoktonias-sti-Syria/629489