Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.... ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!

Αίμα ξανά στη Γάζα: Πύραυλοι χτύπησαν πάρκο και το κεντρικό νοσοκομείο -8 παιδιά νεκρά. ΕΙΚΟΝΕΣ
Αιματοκύλισμα ξανά στην Γάζα, καθώς η εκεχειρία έλαβε άδοξο τέλος και το Ισραήλ άρχισε να σφυροκοπάει ανελέητα την περιοχή, ενώ, το μεσημέρι της Δευτέρας, ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν το κεντρικό νοσοκομείο της πόλης και ένα δημόσιο πάρκο στο οποίο έπαιζαν παιδιά.
Οι πληροφορίες είναι αρκετά συγκεχυμένες, καθώς, δεν επιτράπηκε στα τηλεοπτικά συνεργεία να τραβήξουν πλάνα από το σημείο, ωστόσο οι φωτογραφίες που ανεβάζουν αρκετοί χρήστες του Twitter είναι συγκλονιστικές.
Ισραηλινός πύραυλος έπεσε στον περίβολο του νοσοκομείου Σίφα στην πόλη της Γάζας, του μεγαλύτερου νοσοκομείου στην Παλαιστίνη που μέχρι σήμερα είχε γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς, χωρίς πάντως να υπάρξουν θύματα, σύμφωνα με ένα δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου και νοσοκομειακές πηγές.
Η αεροπορική ισραηλινή επιδρομή στόχευε ένα κτίριο που βρίσκεται κοντά στην είσοδο του νοσοκομείου, στο εσωτερικό του περιβόλου, διευκρίνισαν νοσοκομειακές πηγές, ενώ ο δημοσιογράφος που βρέθηκε στο σημείο είδε τον τοίχο του νοσοκομείου να έχει υποστεί ζημιές από τα πυρά ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους.
Την ίδια ώρα μία τεράστια έκρηξη σημειώθηκε σε ένα δημόσιο πάρκο στη βόρεια Γάζα με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 8 παιδιά και δύο ενήλικες και να τραυματιστούν 40 άνθρωποι.
Οι ισραηλινές βόμβες έπεσαν πάνω σε μια ομάδα παιδιών που έπαιζαν σε παιδική χαρά στον καταυλισμό Σάτι, που βρίσκεται στην παραλία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας γιατρός του νοσοκομείου Σίφα όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί.
Παλαιστίνιοι απέδωσαν την έκρηξη σε αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσε το Ισραήλ, ωστόσο το Ισραήλ αρνείται την ευθύνη και υποστηρίζει ότι πρόκειται για αστοχία ρουκέτας που εκτόξευσαν μαχητές της Χαμάς. Επιπλέον το Ισραήλ, που είχε προηγουμένως κατηγορήσει τους μαχητές της Χαμάς ότι κρύβονταν στονοσοκομείο Σίφα, έκανε λόγο και για έναν «αδέσποτο» πύραυλο που έπληξε το νοσοκομείο.
Τη Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ 
Από την πλευρά του, πάντως, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ισχυρίστηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz, ότι οι δυνάμεις του Ισραήλ δεν εμπλέκονται στην επίθεση, η οποία προήλθε από μαχητές της Χαμάς
«Πριν από λίγη ώρα το νοσοκομείο Σίφα και ο καταυλισμός προσφύγων του Σάτι επλήγησαν από επιθέσεις με ρουκέτες που εκτόξευσαν οι τρομοκράτες από τη Γάζα» επιβεβαιώνεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο στρατός.
Σοκάρουν οι μαρτυρίες και οι εικόνες από το σημείο
Αίμα είχε πλημμυρίσει το έδαφος στους κήπους του καταυλισμού των προσφύγων μετά την έκρηξη.
«Βγήκαμε από το τέμενος όταν είδα τα παιδιά να παίζουν με τα ψεύτικα όπλα τους. Δευτερόλεπτα μετά ένας πύραυλος έπεσε» είπε ο Μούντερ αλ Ντέρμπι, ένας ένοικος του καταυλισμού.
«Μακάρι ο Θεός να τιμωρήσει... τον Νετανιάχου» ευχήθηκε ο ίδιος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.















Πηγή: Αίμα ξανά στη Γάζα: Πύραυλοι χτύπησαν πάρκο και το κεντρικό νοσοκομείο -8 παιδιά νεκρά | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/164891#ixzz38n8MD5Pw