Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ναζιστικά μορφώματα αναβιώνουν στην παλαιστίνη...αιχμάλωτοι πολέμου και στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Το Ισραήλ δήλωσε την Πέμπτη ότι είχε υπό κράτηση δεκάδες Παλαιστινίους κατά τη διάρκεια των μαχών στη Λωρίδα της Γάζας, θεωρώντας τους «δολοφόνους και τρομοκράτες» και όχι αιχμαλώτους πολέμου.
«Χθες συνελήφθησαν περίπου 150 άνθρωποι στη Γάζα, ως ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα και μέχρι τώρα περίπου οι μισοί από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι πίσω στη Γάζα. Οι υπόλοιποι είναι υπό αμφισβήτηση», δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος.
Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων αυξήθηκε την Πέμπτη και έφθασε στους 729, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι άμαχοι, ανακοίνωσαν οι αρχές της Γάζας.
Τουλάχιστον 32 Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν μαζί με τρεις πολίτες που έχασαν τη ζωή τους σε επιθέσεις με πυραύλους κατά του Ισραήλ.
Ερωτηθείς σχετικά με την κατάσταση των κατοίκων της Γάζας που κρατούνται στο Ισραήλ, ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας, Αμός Γκιλάντ δήλωσε:
«Αυτοί δεν είναι αιχμάλωτοι πολέμου. Είναι κρατούμενοι, δεν είναι άνθρωποι που αναγνωρίζονται από τις διεθνείς συνθήκες. Πρόκειται για δολοφόνους και τρομοκράτες...».
The Hellenic Information Team
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr