Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Η Russia Today καταγγέλλει τον ισραηλινό στρατό για καταστροφή των γραφείων της

 'κατάσχεσαν όλους τους σκληρούς δίσκους'
Η Russia Today- RT,  καταγγέλλει την ‘βαρβαρότητα’ του ισραηλινού στρατού για «εισβολή στο κέντρο Palmedia στη Ραμάλα και την καταστροφή των γραφείων των αραβικών μέσων ενημέρωσης, καθώς και το γραφείο της τηλεόρασης της, RT.
«Κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στη Δυτική Όχθη, ο ισραηλινός στρατός εισέβαλε στο κτήριο Pal-media στη Ραμάλα και κατέστρεψε τα γραφεία των αραβικών μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου το γραφείο της τηλεόρασης της RT, σημειώνει  η ιστοσελίδα της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή  της ρωσικής τηλεόρασης, στη Ραμάλα, Γιάφι Στέτι, ο ισραηλινός στρατός, αργά το βράδυ του Σαββάτου, παραβίασε την πόρτα του κτηρίου, κατέστρεψε τα μισθωμένα γραφεία και κατέσχεσε όλο το αρχειακό υλικό.
«Λόγω της στρατιωτικής εισβολής, χάσαμε όλα τα βίντεο με αρχειακό υλικό καθώς και άλλο υλικό, σπάσανε όλους τους υπολογιστές και τα γραφεία και κατάσχεσαν όλους τους σκληρούς δίσκους», δήλωσε ο Στέτι.
Γιατί ο ισραηλινός στρατός προέβη σε αυτήν την πράξη, η ρωσική ιστοσελίδα δεν αναφέρει.
Στην αγγλική της έκδοση, σημειώνει ότι ο ισραηλινός στρατός διερευνά  στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια τους απαγωγείς των ισραηλινών εφήβων.