Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ας σταματήσει πια αυτό το δήθεν ‘ανθρωπιστικό’ παραμύθι..! (Βίντεο)


Γυαλιά καρφιά τα έκαναν χθες οι Μουσουλμάνοι στην Ομόνοια.. Δεκάδες Ελληνες πρέπει να πληρώσουν για να φτιάξουν τις βιτρίνες των μαγαζιών τους και τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους..
Γιατί;
Κατηγόρησε κανείς από μας τον Μωάμεθ τους; Αντί οι μετανάστες να σεβαστούν αυτήν την εξαθλιωμένη χώρα που τους φιλοξενεί, βγήκαν στους δρόμους να μας φάνε.Ποιος θα μιλήσει για το δράμα των Ελλήνων, που μέσα στην οικονομική τους μιζέρια έχουν να πληρώνουν και τα σπασμένα των ‘Μωχαμέτηδων’.
Μήπως θα μιλήσουν τα Τουρκοκάναλα;Αυτά είναι απασχολημένα με τα αίσχη του Σουλεϊμάν, που πριν κάτι χρόνια κατέσφαξε τους παππούδες μας στην Ρόδο.. Τα κανάλια των μεγαλοεκδοτών όμως ρίχνουν μαύρο δάκρυ αν αναποδογυρίσει κανένας πάγκος λαθρομετανάστη, ο οποίος ζει εις βάρος μας χωρίς φόρους και υποχρεώσεις. Εμμισθα όργανα του νεοταξικού κεφαλαίου, έχουν πιάσει δουλειά για να μας συγκινήσουν. Αγνωστες Μ.Κ.Ο. και παρατηρητήρια Δικαιωμάτων ρίχνουν άφθονο χρήμα κατηγορώντας τους Ελληνες ως ρατσιστές.Το σύστημα θα κατασκευάσει μέχρι και στημένες δολοφονίες ξένων, για να ενοχοποιήσει τους Ελληνες που αντιστέκονται.Ας σταματήσει πια αυτό το δήθεν ‘ανθρωπιστικό’ παραμύθι..! Κανείς λαός δεν πιέστηκε να εξαφανισθεί για φιλανθρωπικούς λόγους. Χρόνια τώρα δεχόμαστε εισβολή εκατομμυρίων ξένων που πρέπει υποχρεωτικά να δεχθούμε. Αυτό δεν συνέβη ποτέ στην Ιστορία μας! Η παγκοσμιοποίηση δεν χρειάζεται λαούς και Εθνη, θέλει μόνο άχρωμους πληθυσμούς καταναλωτών.. Ένα παγκόσμιο σύστημα δουλεύει υπόγεια και δημιουργεί καραβάνια μεταναστών.. Η Ευρώπη πρέπει να γεμίσει φθηνό εργατικό δυναμικό που θα δουλεύει για ελεεινά μεροκάματα και θα αγοράζει ψυγεία, κινητά και αυτοκίνητα, προϊόντα που στην πατρίδα του δεν θα αγόραζε.
Ποιος θα αντισταθεί, αφού σε λίγο θα μας φορτώσουν και ‘αντιρατσιστικούς’ νόμους που θα μας απαγορεύουν να μιλάμε και να σκεφτόμαστε ακόμα; Θα τους υπερψηφίσουν ταυτόχρονα όλοι οι ‘υπέρμαχοι της ελευθερίας’, πανάθεμα τους!
Και οι φιλελεύθεροι εκφραστές της Ευρωπαϊκής υποδούλωσης και οι διεθνιστές αριστεροί.. Ξέρετε αυτοί που στρατολογούν μετανάστες στις πορείες τους και τους προμηθεύουν με υπερσύγχρονα πλακάτ κατά του δήθεν ρατσισμού.. Οι υπερασπιστές των κουκουλοφόρων, που κάνουν μόκο όταν τα θύματα είναι Ελληνες. Αυτοί είναι οι ρατσιστές!Ρατσιστές είναι μόνο αυτοί που θέλουν να εξαφανίσουν τους Ελληνες! Οι Ελληνες θέλουμε και θα περιθάλψουμε μόνο όσους μετανάστες μπορούμε να αντέξουμε και όσους σέβονται τον άγιο τούτο τόπο, που οι πρόγονοι μας μας παρέδωσαν με το αίμα τους.
erosellas.blogspot.gr