Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

Περισσότερο πρόθυμοι από την Κυβέρνηση Παπαδήμου, μεγαλύτεροι «πολιτικοί απατεώνες» από τον ΓΑΠ, ικανότεροι στην επικοινωνία απ’ όλους τους προηγούμενους και άρα περισσότερο επικίνδυνοι, αποδεικνύονται ο Αντώνης Σαμαράς και οι συγκυβερνώντες ο σοσια-ληστής Βενιζέλος και ο…αριστερός του Κ.Ι.Σ., Κουβέλης.
Στην καλύτερη περίπτωση είναι παντελώς ανίκανοι να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα!
Πρέπει να φύγουν! Σύνθημα που πρέπει να επαναλάβουμε στις επόμενες διαδηλώσεις, με την ευχή αυτές να γίνουν χωρίς το «πατρωνάρισμα» των συνδικαλιστών.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! Συντομότερα απ’ ότι έφυγε ο ΓΑΠ.
Και αυτή μου η αντίθεση προς τα πεπραγμένα τους και τα διαφαινόμενα μελλούμενα , δεν έχει πολιτικά κίνητρα αλλά αυστηρά οικονομικά και λελογισμένα εθνικά !
Εξαπάτησαν τους εύπιστους πολίτες και τους υφάρπαξαν την ψήφο, δήθεν μεμφόμενοι την μνημονιακή πρακτική και υποσχόμενοι κατά βάση ανάπτυξη.
Σήμερα αναδεικνύονται σκληρότεροι υποστηρικτές της ύφεσης , πλέον ανάλγητοι εισπράκτορες των δανειστών και παντελώς αδιάφοροι για την τύχη της χώρας και του έθνους.
Παίρνοντας θάρρος από την υποτονική χθεσινή «παρέλαση «των καλών παιδιών» έριξαν τις μάσκες και απασφαλίζουν βόμβα 14,5 δίς € (και όχι 11,5δις € όπως και πάλι απατηλά έλεγαν) η οποία θα εξαθλιώσει τα χαμηλά εισοδήματα, στα οποία πλέον ανήκει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Πρέπει πάση θυσία να φύγουν πριν καταστρέψουν εντελώς την οικονομία, δεσμεύσουν την χώρα αλλά και οδηγήσουν στην εξαφάνιση το Ελληνικό Έθνος!
Με τις ενέργειές τους:
  • Υπερχρεώνουν την χώρα!
  • «Χαρίζουν» την εθνική περιουσία
  • Παραχωρούν ότι απέμεινε από την Εθνική κυριαρχία
  • Κάνουν την χώρα ευάλωτη σε ορέξεις επίβουλων γειτόνων
  • Καταρρακώνουν την Εθνική Αξιοπρέπεια
  • Αυξάνουν υπέρμετρα την ανεργία
  • Διαλύουν το κοινωνικό κράτος
  • «Ληστεύουν» το εισόδημα του 75% του Ελληνικού πληθυσμού, ενώ το υπόλοιπο 25% ευπορεί, με τους πολιτικούς να ανήκουν στο πλουσιότερο 5%
  • Οδηγούν τα νέα ζευγάρια σε άρνηση τεκνοποίησης
  • Εξισώνουν τα δικαιώματα και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων με εκείνο των λαθρομεταναστών.
  • Προετοιμάζουν μία εξαθλιωμένη εργατική τάξη.
Με κινήσεις «βιτρίνας» συνεχίζουν την εξαπάτηση των πολιτών! Παράλληλα δεν αγγίζουν ουσιαστικά το σπάταλο και αμαρτωλό κράτος!
Αυτό που υποσχέθηκε προεκλογικά ο σημερινός «Πρωθυπουργός των δανειστών», ήταν η παραγωγή πλούτου, από την φορολογία του οποίου θα διασφαλίζονταν οι πόροι για την αποπληρωμή του χρέους ή τουλάχιστον μέρος αυτού. Προς αυτήν την κατεύθυνση είχε τότε εξαγγείλει μεταρρυθμίσεις στο κράτος. Οποία εξαπάτηση!
Σήμερα και οι τρείς συγκυβερνώντες, συνεχίζουν να βολεύουν ημέτερους, η ανάπτυξη…διώκεται ή στην καλύτερη περίπτωση λιμνάζει και μοναδικός τους σκοπός είναι η αρπαγή πλούτου προς αποπληρωμή των δανειστών.
Ένα άγριο παζάρι «πάρε-δώσε» διενεργείται μεταξύ των τριών της συγκυβέρνησης, με περισσότερα από 10 αιτήματα για διορισμούς και εξυπηρετήσεις ημετέρων, να φθάνουν καθημερινά στο ιδιαίτερο γραφείου του Α. Σαμαρά από τους άλλους δύο εταίρους.
Το πολυδιαφημισμένο «κούρεμα του χρέους» το οποίο προσυπογράφηκε από τους σημερινούς «Υποτροϊκανούς αποδείχθηκε «απάτη» εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Ταμείων των Νοσοκομείων και των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ενώ να Ελληνικά ομόλογα εις χείρας ξένων τραπεζιτών και οίκων αξιολόγησης εξοφλούνται στο 100% της αξίας τους!
Οι μόνες δεσμεύσεις που τιμούν οι τρεις συγκυβερνούντες και οι συνεργάτες τους είναι:
  1. Η υπόσχεση προς τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους για πλούσια, έως ζάπλουτη διαβίωση.
  2. Η υπόσχεση προς τους λοιπούς Βουλευτές και άλλους υψηλόμισθους βολεμένους, ότι θα θιγεί μόνον επικοινωνιακά το υψηλότατο εισόδημά τους
  3. Η υπόσχεση προς τους μεγαλοεπιχειρηματίες ότι δεν θα θιγούν τα κέρδη τους, αντίθετα θα τα αυξήσουν.
  4. Η δουλοπρεπής προφορική και έγγραφη υπόσχεση προς τους εκπροσώπους των δανειστών, ότι θα εφαρμόσουν μέχρις κεραίας το μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις! Ότι θα προσφέρουν την χώρα και τους Έλληνες θυσία στον βωμό των τραπεζιτών και των επικυρίαρχων της νέας τάξης πραγμάτων!
Είναι περισσότερο επικίνδυνοι απ’ όλους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! Και για να φύγουν πρέπει να ξαναβρεθούμε εμείς οι ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, έξω από την Βουλή και στους δρόμους!
Πριν ο θυμός παραμερίσει την λογική!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!
Ιωάννης Δέμος
hellasontheweb.org