Τρίτη 10 Μαΐου 2011

«Ή εμείς ή αυτοί», λένε οι κάτοικοι του κέντρου και βγαίνουν στο δρόμο!

Επεισόδια όλο το απόγευμα και το βράδυ στην Γ' Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, με τους Έλληνες της ευρύτερης περιοχής να έχουν κατέβει στο δρόμο και να φωνάζουν «δεν πάει άλλο, ή εμείς ή αυτοί»!
 Η εν ψυχρώ δολοφονία Έλληνα οικογενειάρχη από αλλοδαπούς κακοποιούς στο κέντρο της Αθήνας, εξόργισε τους Έλληνες πολίτες. Την ίδια ώρα η κυβερνητική ανικανότητα, αλλά και η ιδεοληπτική αντιμετώπιση του θέματος, με την ταυτόχρονη παράβλεψη της ζοφερής πραγματικότητας, έχει οδηγήσει σε «ασφυξία». Η διαπίστωση όμως των κατοίκων, είναι πια συγκεκριμένη: «μας πάνε σαν τα πρόβατα στη σφαγή»!
Την ώρα όμως που κλιμακώνεται η επίθεση κατά των Ελλήνων από συμμορίες αλλοδαπών που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή, η κυβέρνηση τιμωρεί όσους αμύνονται για να σώσουν τη ζωή και την περιουσία τους. Παράλληλα, με κατάπτυστα νομοθετήματα, αποστρατικοποιεί την κοινωνία και στερεί στους πολίτες κάθε δυνατότητα αντίδρασης, ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

Κράτος που συνηγορεί στην παραβατικότητα των αλλοδαπών
Η δεκαετής κάθειρξη, με την οποία το Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πύργου «φιλοδώρησε» ηλικιωμένο αγρότη από το Διακοφτό Αχαΐας που υπερασπίστηκε τη ζωή του έναντι δύο αλλοδαπών ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι του, σε μια εθνοπροδοτική δικαστική απόφαση-ντροπή, αναδεικνύει του λόγου το αληθές. Δέκα χρόνια κάθειρξη λοιπόν και ένα χρόνο φυλάκιση στον αγρότη, γιατί αμυνόμενος σκότωσε τον ένα ληστή που τον αιφνιδίασε στο κρεβάτι του και τρεις μήνες με αναστολή, ΑΙΣΧΟΣ, στον έτερο αλλοδαπό διαρρήκτη, που αφέθηκε... ελεύθερος (!), για να συνεχίσει την εγκληματική του δράση! Ή αλλιώς, σας παρουσιάζουμε το έργο «η Πολιτεία κατά των Ελλήνων»!

Μας πάνε σαν πρόβατα στη σφαγή!
Την ίδια ώρα, με μια γελοία τροπολογία, η κυβέρνηση απαγορεύει στους γηγενείς να διατηρούν συλλεκτικά όπλα στο σπίτι τους! Σε αυτό το θέμα αναφερθήκαμε στην ιστοσελίδα μας πολύ πρόσφατα, αναλύοντας τους κινδύνους που η τροπολογία αυτή εγκυμονούσε! Η αποστρατικοποίηση της κοινωνίας μας, την καθιστά έρμαιο στις διαθέσεις παραβατικών αλλοδαπών, που δεν έχουν ακριβώς «ουμανιστικές» αντιλήψεις... Και αυτό φαίνεται ότι θέλουν κάποιοι εξ αριστερών, που προσπαθούν να «αναπλάσουν» την ελληνική κοινωνία δια της βίας! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
elkosmos.gr