Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Έκθεση ΕΥΠ για την γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας

Κυκλώματα απαξίωσης των ακινήτων, βαρόνοι των ναρκωτικών, σωματέμποροι, δουλέμποροι, η μαφία του παραεμπορίου και των προϊόντων "μαϊμού" και κάθε είδους εγκληματικά στοιχεία βρίσκονται πίσω από την μετατροπή του κέντρου της Αθήνας σε γκέτο, σύμφωνα με έκθεση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γκετοποίηση του κέντρου των Αθηνών συνέβη γιατί μόνο έτσι όλοι αυτοί μπορούν να αναπτύσσουν τις «δραστηριότητές» τους ανενόχλητοι, μακριά από αδιάκριτα μάτια και αυτιά.
Η σκοτεινή πλευρά της Αθήνας έχει χαρτογραφηθεί από την ΕΛ.ΑΣ.και την ΕΥΠ σε μια κοινή επιχείρηση που τελεί εν γνώσει μόνο των ηγεσιών των δύο υπηρεσιών και της πολιτικής ηγεσίας της Κατεχάκη και οι Χρ.Παπουτσής και Μ.Όθωνας έχουν ήδη στα χέρια τους απόρρητες εκθέσεις, που καταδεικνύουν ότι πίσω από τη ζήτημα των μεταναστών κρύβεται κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα.

Ένα ευρύτερο κύκλωμα δραστηριοποιείται και εκμεταλλεύεται την ανάγκη αυτών των ανθρώπων για να δημιουργήσει «στρατιά» πάμφθηνου εργατικού δυναμικού και να πετύχει τους ευρύτερους σχεδιασμούς του στις χώρες εγκατάστασης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr