Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Άνομα μασωνικά κέντρα βάλλουν λυσσωδώς κατά της Πατρίδας, της Ορθοδοξίας και της οικογένειας.

Γράφει ο Διονύσης ΜακρήςΟι συντονισμένες επιθέσεις και τα βέλη που έντεχνα ρίπτονται από γνωστά εγχώρια και αλλοδαπά μασωνικά κέντρα που δραστηριοποιούνται στις στοές και στις λέσχες λατρείας του Εωσφόρου κατά των τριών διαχρονικών συστατικών υλικών που συνιστούν το θεμέλιο λίθο του γένους μας, δηλαδή την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια ενεργοποίησαν την Εκκλησία της Ελλάδος.
Προηγήθηκαν βέβαια φωνές διαμαρτυρίας από υποψιασμένους, στις σατανικές μεθόδους που οι ανωτέρω κύκλοι ακολουθούν, ιεράρχες, ιερείς αλλά και πολλούς πιστούς. Έτσι, όχι μόνο εξέδωσε εγκύκλιο σημείωμα που αναφέρεται στην προσφορά της Εκκλησίας στον αγώνα του 1821 αλλά επιπλέον συγκαλεί έκτακτη Ιεραρχία για τις 16 και 17 Μαΐου με κύριο θέμα την οικογένεια!
Γιατί με μοχλό κίνησης ελεγχόμενους, από τα κέντρα αυτά, τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και με επίορκους πολιτικούς άρχοντες επιχειρήθηκε η διαστρέβλωση της ένδοξης ιστορίας μας. Με εντυπωσιακά αλλά αήθη και απαράδεκτα ντοκιμαντέρ ακόμη και βαρύγδουπες δηλώσεις νοσηρών -παχύσαρκων στην κυριολεξία εγκεφάλων αλλά και με παρεμβάσεις σε διδακτικά βιβλία επιχειρήθηκε ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό να εμφυτευθεί ο σπόρος της αμφιβολίας και της αμφισβήτησης ιστορικών γεγονότων στον σύγχρονο Έλληνα και δη στη νεολαία! Ο στόχος φυσικά είναι διττός και συγκεκριμένος. Παρουσιάστηκε σε μυστικές συσκέψεις και αποβλέπει στην υλοποίηση εντολών που έχουν να κάνουν:

- Με την προσέγγιση της Ελλάδας και της Τουρκίας, δήθεν για λόγους παγίωσης της ειρήνης, με απώτερο στόχο τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου...

- Με την αλλοίωση της εθνικής συνοχής και την αποδοχή πολυπολιτισμικών κοινωνιών, μέσω των οποίων θα καταστεί ευκολώτερο το έργο των ελέγχων...

Είναι λοιπόν προφανές που αποσκοπούν οι αλλαγές στα ιστορικά συγγράμματα της εκπαίδευσης που λ.χ. παρουσιάζουν σαν συνωστισμό τη σφαγή των Ελλήνων της Σμύρνης, αλλοιώνουν την προσφορά του ιερού κλήρου στο Έθνος, μαυρίζουν και διαστρεβλώνουν τον αγώνα των μεγάλων ηρώων μας κ.ο.κ. Γίνονται ακόμη κατανοητές οι επιδιώξεις ταυτισμένων με το χρήμα, την εξουσία και τη δόξα πολιτικών, δημοσιογράφων, πανεπιστημιακών καθηγητών και λοιπών άλλων προσώπων που συνθέτουν ένα ορατό μεσαιωνικό αχταρμά ψευτο-προσωπικοτήτων -προδοτών...
Γιατί το να ισχυρίζεσαι ότι οι Οθωμανοί λ.χ. ελευθέρωσαν τους λαούς από τη δυναστεία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας δύο τινά συμβαίνουν:
 η είσαι συνειδητά βλαξ και μάλιστα με περικεφαλαία, όπως θα έλεγε η γιαγιά μου η είσαι προδότης! Και ως εσχάτη προδοσία νοείται φυσικά και η βασική επιδίωξη των αρρωστημένων αυτών εγκεφάλων να δημιουργήσουν συνθήκες τέτοιες που θα εξυπηρετούσαν γνωστές πολυεθνικές εταιρίες να προβούν στην ασφαλή εκμετάλλευση των ορυκτών κοιτασμάτων στο Αιγαίο (βλ. λ.χ. συνεκμετάλλευση)!
Άλλωστε η ιδιότυπη εξουσία που μεθοδεύει αυτές τις αλλαγές που περιληπτικά περιγράψαμε έχει αποδειχθεί ότι όχι μόνο διέπεται από άκρατο φιλοτομαρισμό αλλά επιπλέον εξυπηρετεί δουλικά και τις εταιρίες των αφεντικών τους...
Εκτός λοιπόν της σχεδιασμένης σε σκοτεινές στοές και λέσχες δήθεν πολιτικής σκέψης (βλ. Μπίλντερμπεργκ) προσέγγισης αναπτύσσονται και πρωτοβουλίες αλλοίωσης της εθνικής συνοχής και επιβολής ελέγχου της ελληνικής κοινωνίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό η λαθρομετανάστευση αποτελεί το βασικό εργαλείο στη μετάβαση πολυπολιτισμικών κοινωνιών. Μετάβαση που θα συνέβαλε στον καλύτερο έλεγχο εκ των νοσηρών αυτών κέντρων. Έτσι, εξηγούνται τα επιδοτούμενα συνέδρια ενίσχυσης των πολυπολιτισμικών κοινωνιών αλλά και η χορήγηση άδειας παραμονής μεταναστών, δικαιώματος ψήφου και ιθαγένειας...
Θα μου πείτε βέβαια τι φταίνε οι δυστυχείς μετανάστες, που άφησαν τα σπίτια τους, τις οικογένειές τους για μία καλύτερη επιβίωση; Φυσικά και αυτοί δεν φταίνε και χρειάζονται την αγάπη και τη συμπόνια μας και προπαντός τη στήριξή μας.
Γιατί και αυτοί, όπως και εμείς καλοί μου άνθρωποι είμαστε θύματα αυτών που λυμαίνονται τον πλούτο της γης σε βάρος των φτωχών και δημιουργούν συνθήκες σύγχρονου δουλεμπορίου για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους (βλ. φθηνά μεροκάματα, ανασφάλεια κ. α.). Αυτοί προκάλεσαν συστηματικά μέσω της στήριξης αρχικά απολυταρχικών, δικτατορικών καθεστώτων συνθήκες εξαθλίωσης λεηλατώντας τον πλούτο των χωρών, ώστε να εξαναγκάσουν τους φτωχούς και δυστυχείς αυτούς ανθρώπους στην αναζήτηση μίας καλύτερης τύχης στην Ευρώπη.
Μέσω λοιπόν της συντονισμένης αυτής μετακίνησης κατάφεραν εκτός των άλλων να αλλοιώσουν και τις χριστιανικές κοινωνίες προκαλώντας ένα θρησκευτικό αχταρμά (χριστιανοί, βουδιστές, ισλαμιστές, ινδουϊστές κ.ο.κ.)! Και αυτό φυσικά τους εξυπηρετεί στο σχέδιο επιβολής μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα έχει ορίσει φεουδαρχικές αρχές σε ολάκερο τον πλανήτη.
Τι λοιπόν προτείνεις θα με ρωτήσετε; Το πρώτο και βασικό είναι η αφύπνιση των θυμάτων μέσω ειλικρινούς αγνής, αγαπητικής και ανιδιοτελούς προσέγγισης, και λεπτομερούς ενημέρωσης. Μη λησμονείτε ωστόσο, πως ως θύματα αυτών των κέντρων είμαστε όλοι μας. Ως εκ τούτου η καλλιέργεια αντιπαλότητας μόνο τα κέντρα αυτά εξυπηρετεί.
 Συνήθως ασχολούμαστε με τα αποτελέσματα των σχεδιασμών των εμπνευστών αυτού του πολυπολιτισμικού αχταρμά και όχι με τις αιτίες. Ιδιαίτερα μάλιστα οι εγκάθετοι στα σκοτεινά κέντρα πολιτικοί ταγοί δεν τολμούν να προβούν στην επίλυση της ρίζας γιατί κάτι τέτοιο θα θίξει τα συμφέροντα των πλουτοκρατών και των πολυεθνικών εταιριών που λυμαίνονται τον πλούτο ασιατικών και αφρικανικών χωρών ανοίγοντας συστηματικά την ψαλίδα με την φτώχεια. Θα μπορούσαμε επί ώρες να αναλύουμε με ατράνταχτες αποδείξεις τις αιτίες που εξαναγκάζουν σε μετανάστευση τους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους. Θα μπορούσαμε επί ώρες να παρουσιάζουμε και την εγωκεντρική απάνθρωπη προσέγγιση τους απ' όλους μας που φθάνει ενίοτε στη στυγνή εκμετάλλευση μέσω μίας ασυνείδητης σχέσης ισχύος...

Βολές κατά της ΕκκλησίαςΕκτός όμως των μεθοδεύσεων κατά της πατρίδας αναπτύσσονται και σχέδια διάσπασης της ορθόδοξης συνοχής με νόμους που στηρίζονται στην αντίληψη ότι η Εκκλησία μας αποτελεί ένα απλό οργανωμένο φιλανθρωπικό σωματείο!
 Αντίληψη που δυστυχώς εμμέσως γίνεται αποδεκτή από μέρους των θρησκευτικών μας ταγών, οι οποίοι αναλώνονται μόνο με το έργο αυτό πιστεύοντας πως έτσι ευαρεστούν το Θεό! Η Εκκλησία μας είναι η κιβωτός της σωτηρίας, είναι ο φάρος που σε οδηγεί εκ του ασφαλούς στην εκπλήρωση του στόχου κάθε ψυχής να εισέλθει στην αιωνιότητα, νοούμενη ως Παράδεισος. Ως εκ τούτου το έργο της σωτηρίας του ανθρώπου προέχει κάθε άλλης δραστηριότητας... Ο Κύριος ευαρεστείται όταν οι πιστοί διάγουν βίο που τους καθιστά ουρανοπολίτες ενώ όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Αυτό σημαίνει καλοί μου σύνδουλοι ότι βασική προτεραιότητα της εκκλησιαστικής μας ηγεσίας είναι η κατήχηση δηλαδή η ιεραποστολή των μελών της καθώς και η άρτια κατάρτιση, αποδοχή και εφαρμογή από το ποίμνιο του λειτουργικού νόμου του τριαδικού και μόνου αληθινού Θεού. Η ενασχόληση ωστόσο κυρίως με τα δευτερεύοντα της προσδίδει, μία εικόνα κοσμικής εξουσίας, η οποία αποτελεί βασική αιτία διενέξεων, αντιπαραθέσεων κ.ο.κ.
 Μέσα στο πλαίσιο αυτό τα άνομα κέντρα εξουσίας αναπτύσσουν μία πολεμική που εκ πρώτης όψεως αποσκοπεί στην εκμηδένιση του βασικού ρόλου της στην ελληνική κοινωνία. Με διαστρεβλώσεις για την προσφορά της στο έθνος και την πατρίδα, με υποβαθμίσεις των Θεολογικών Σχολών, με κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών, (μετατρέπεται σε μάθημα θρησκειολογίας), με απομάκρυνση ιερών εικόνων, κατάργηση του όρκου αλλά και διάρρηξη της ευεργετικής για το Έθνος σχέσης συναλληλίας με την Πολιτεία επιχειρούν να ατονίσουν το σημαντικό αυτό πνεύμονα του Έλληνα, ο οποίος μαζί μ' αυτόν της πατρίδας δίνουν ζωή στην ευλογημένη χώρα μας. Καρδιά η οικογένειαΗ Εκκλησία και η Πατρίδα είναι οι δύο πνεύμονες του Έθνους η καρδιά όμως είναι η οικογένεια. Τα βέλη του μιαρού Σατάν που κινεί τα άνομα αυτά κέντρα εδώ και δεκαετίες στοχεύουν και στην ελληνική οικογένεια, η οποία καλοί μου άνθρωποι είναι μία μικρή Εκκλησία. Και τα βέλη αυτά έχουν ονοματεπώνυμο και έχουν να κάνουν με την προώθηση της μοιχείας, της πορνείας, της κάθε λογής ιδιοτέλειας, της επιτάχυνσης των διαζυγίων, νόμων νομιμοποίησης της κάθε ανωμαλίας κ. α.Τα βέλη αυτά στοχεύουν στην απομάκρυνση του Θεού από την οικογένεια έτσι ώστε τότε όλα να επιτρέπονται... Γιατί χωρίς Θεό, χωρίς δηλαδή τον Χριστό νοούμενος ως η αγάπη στην απόλυτη αυτής καθαρή ερωτική μορφή (Αγάπη εστί ο Θεός (Ιωαν. 4, 8) σύμφωνα με ασκητή του Παγγαίου Όρους δεν υπάρχει σεβασμός ούτε καλλιεργούνται οι χριστιανικές αρετές που φέρουν την πραγματική ευτυχία.
Βέβαια οι παράγοντες, όπως προσθέτει, πολλοί... "Είναι άλλωστε αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι πάρα πολλά ζευγάρια τον γάμο τον κάνουν στην αρχή για το σεξ. Όμως δεν είναι έτσι. Στην αρχή ναι, πρέπει να είναι και αυτό. Αλλά όταν έρθουν τα παιδιά πρέπει να πάρουν τη διαπαιδαγώγηση από τους γονείς. Μην αφήνετε τα παιδιά σας πολλές ώρες στα ηλεκτρονικά σκεύη, όπως ΙΝΤΕΡΝΕΤ και τηλεόραση, γιατί μέσω αυτών αναλαμβάνουν άλλοι τη διαπαιδαγώγησή τους και οδηγούν τα παιδιά σας στην απώλεια. Όλα φυσικά να είναι με μέτρο. Να τα μάθεις να σέβονται εσάς και τους γύρω σας. Η μάνα αν φύγει από το σπίτι γιατί δεν της κάνει τώρα ο σύζυγος τι θα γίνουν τα παιδιά; Το ίδιο αποτέλεσμα έχει και η απουσία του πατρός. Όχι λοιπόν χωρισμούς. Μόνο όταν ο Θεός πάρει τον ένα γονέα. Τότε άλλο". Και καταλήγοντας επισημαίνει ο γέροντας ασκητής: "Αλίμονο δώσατε στα παιδιά σας πολλά και τώρα σας χορεύουν. Που είναι τα ιδανικά τους; Που θα βρουν θαλπωρή όταν η μάνα η ο πατέρας εγκαταλείπει την οικογενειακή εστία;".
Ελπίζουμε λοιπόν η Ιεραρχία που θα συνέλθει την 16η και 17η Μαΐου 2011, με κεντρικό θέμα προβληματισμού «Η Οικογένεια» και με επί μέρους θέματα συζητήσεως «Η προετοιμασία του Γάμου», «Η συζυγία» και «Η ανατροφή των παιδιών», να καταφέρει να εξετάσει μέσα από το γενικότερο αυτό πρίσμα που περιγράψαμε τα πράγματα. Οι καλοί μας Ιεράρχες είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν κυρίως το αποστολικό έργο που τους αναλογεί και να αλλάξουν την επικρατούσα νοσηρή νοοτροπία. Είναι καιρός να συμβάλουν ώστε η καρδιά του Έθνους, η ελληνική οικογένεια να συντονιστεί με τους χτύπους του ουρανού! Χρειάζονται λοιπόν θρησκευτικοί ηγέτες με ιεραποστολικό αμιγώς ζήλο που θα αποτελέσουν την βάση για ανατροπή του νωχελικού αυτού αρρωστημένου κοινωνικού μοντέλου που τα άνομα κέντρα της μασωνίας προωθούν και εν μέρει εφαρμόζουν...