Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σιωνιστές και Τούρκοι ,ονειρεύονται ως ‘κτήμα’ τους την Θεσσαλονίκη.

Η παρισινή εφημερίδα «Νουβέλ», αγνωστοι οι σκοποί που επιδιώκει δημοσιεύει το άρθρο που ακολουθεί για την Ελληνική κυβέρνηση και τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης.
«Το Εβραϊκό(;) ζήτημα στην Θεσσαλονίκη δεν εξετάσθει ακόμη. Οπως εξετάσθει έπρεπε προτέρον να γίνει γνωστό αν η Θεσσαλονίκη θα παρέμενε ναί ή όχι υπο την κατοχή των Ελλήνων. Η συνθήκη του Βουκουρεστίου έλυσε το πρόβλημα υπέρ της Ελλάδος. Επέστη λοιπόν η ώρα να μελετηθεί το ζήτημα αυτό.
Είναι γνωστό οτι η Θεσσαλονίκη δύναται να θεωρηθεί ως η πρωτεύουσα του Σιωνισμού στην Χερσόνησο του Αίμου. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της είναι εβραϊκό και η γλώσσα η οποία ομιλείται σε αυτήν είναι των Ισραηλιτών της Ανατολής. Ακολουθεί η Γαλλική γλώσσα την οποία οι σχολές του βαρώνου Χύρς συνετέλεσαν στο να διασώσουν παρά τω εβραϊκώ θυαμώ(θυμό;).
Είναι γνωστό επίσης οτι η Θεσσαλονίκη υπήρξε η έδρα του κομιτάτου «Ενωσις και πρόοδος» και το κέντρο της περιλαλήτου τουρκικής επαναστάσεως (Σ.Σ:νεότουρκοι ντονμέδες=εξισλαμισθέντες Εβραίοι της Θεσσαλονίκης όπως ο Κεμάλ).

«Οι νεότουρκοι επαναστάτες στηρίχθηκαν στον Σιωνισμό ο οποίος τους υποστήριξε πολύ, οικονομικά και ηθικά»«ο Σιωνισμός παραμένει πάντοτε το στερρώτερον έρεισμα των Τούρκων»

«οι Ισραηλίται είναι οι διευθύνοντες προ τινων ετών το μποϋκοτάζ εναντίον του ελληνικού εμπορικού ναυτικού»

«Αλλη προφανής αλήθεια απο της εισόδου των Ελλήνων εις Θεσσαλονίκην, οι Ισραηλίται διευκόλυνον, αν μη απροκαλύπτως τουλάχιστον εντονώτατα, τας επι της πόλεως Βουλγαρικάς αξιώσεις. Εν ελλείψει της Βουλγαρικής κυριαρχίας θα έστεργον ασμενώς την αυτονομίαν η οποία αποτελεί μέρος του βουλγαρικού σχεδίου».

«Οι Ισραηλίται της Θεσσαλονίκης είναι τεραστίως νοήμονες και ενεργητικοί. Αναμφισβήτητα εις αυτούς οφείλεται οτι κατέστησαν τον λιμένα και πρώτην εμπορικήν αγοράν της Ανατολής.......Είναι επι κεφαλής των μεγαλυτέρων βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων , διαθέτουσι τράπεζας και μεγάλα κεφάλαια, πλην του ότι όλον το μικρόν εμπόριον βρίσκεται στα χέρια τους...»

«Οι Βούλγαροι δεν θα μπορούσαν με κανένα τρόπο να τους ενοχλήσουν..»
Οι Ισραηλίτες τραπεζίτες θα δάνειζαν στους Βούλγαρους γεωργούς(σ.σ: άρα θα τους είχαν στο χέρι).

«Με τους Ελληνας διαφέρει το πράγμα. Ο Ελλην ασμενώς εγκαταλείπει την εργασίαν της γης. Ελκεται κυρίως υπο της ναυτιλίας, του εμπορίου, των χρηματιστικών επιχειρήσεων. Το πολυμήχανον και εύστροφο πνεύμα του ευρίσκει εν ταις επιχειρήσεις ταύταις χρησιμοποιήσιν ωφέλιμον και γόνιμον. Αλλά καθίσταται πάραυτα τοιουτοτρόπως ανταγωνιστής φοβερός, διότι κατέστη συνήθεια εις την Ανατολήν να λέγεται οτι χρειάζονται δύο Εβραίοι δια να κάμουν ένα Ελληνα»

Για αυτό οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης δεν ήθελαν με κανένα τρόπο οι Ελληνες να απελευθερώσουν την Θεσσαλονίκη. Για αυτό έσφαζαν τους Ελληνες σε συνεργασία με τους Τούρκους. Για αυτό ήταν ευχαριστημένοι με την Οθωμανική Αυτοκρατορία και βοηθούσαν και τους Βούλγαρους. Για να μην έχουν ποτέ αντιπάλους τους Ελληνες.

Φυσικά δεν συμφωνούμε με όλα όσα λέει το άρθρο και ειδικότερα με το κομμάτι που λέει οτι θα έπρεπε οι Ελληνες να βάλλουν διαχειριστές τους Εβραίους στην οικονομία της χώρας, γιατί τα καταφέρνουν καλά με τα οικονομικά.

Να σημειώσουμε οτι η Θεσσαλονίκη δεν κατηλήφθηκε απο τους Ελληνες ποτέ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ. Αυτοί που λένε οτι οι Εβραίοι ήταν περισσότεροι στην Θεσσαλονίκη άρα ήταν Εβραϊκή πόλη είναι δάκτυλοι των Σιωνιστών γιατί αποκρύπτουν τις σφαγές και τους διωγμούς που είχαν υποστεί οι Ελληνες της Θεσσαλονίκης απο τους Εβραίους και τους Τούρκους κατα την διάρκεια της Σιωνιστο-τουρκοκρατίας. Είχαν σχέδιο. Εσφαζαν τους Ελληνες συστηματικά και στην συνέχεια έλεγαν «είμαστε πλειοψηφία στην πόλη».
Το ίδιο δεν κάνουν και τώρα με τους Παλαιστίνιους; Στέλνουν δέκα έποικους σε ένα μέρος που ζούν Παλαιστίνιοι, οι έποικοι βγαίνουν με τα όπλα και πυροβολούν παιδιά και γυναίκες Παλαιστινίων στο ψαχνό και στην συνέχεια όταν ρίξουν καμιά ρουκέτα οι Παλαιστίνιοι στέλνουν τα Ισραηλινά βομβαρδιστικά να τους διαλύσουν τα σπίτια και τα σχολεία. Τέλος τα ΜΜΕ αναφέρουν οτι «των Ισραηλινών βομβαρδισμών προηγήθηκε ρίψη ρουκετών απο την πλευρά των Παλαιστινίων», αποκρύπτουν και τα σφαγμένα παιδάκια της Παλαιστίνης και σχηματίζουν μια εικόνα εντελώς διαφορετική απο την πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ