Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΛΕΤΕ........


Το ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αποτελεί πολεμική επιχείρηση και μάλιστα μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο ανταρτοπολέμου, είναι σε όλους αντιληπτό. Καίγοντας δάση, καλλιέργειες, χωριά, αντάρτικο πόλεων και τρομοκρατικές επιθέσεις, καταστρέφεις την οικονομία μίας χώρας και καταδικάζεις το μέλλον της. Το δε μείζον ερώτημα ΠΟΙΟΣ είναι ο επιτιθέμενος, δεν θέλει και πολύ οξυδέρκεια.Εδώ λοιπόν, δεν είναι το θέμα απλά ότι πρόκειται για πολεμική επίθεση, αλλά το θέμα είναι ότι ο εχθρός είναι εντός των πυλών! Η ΕΥΠ και η αντιτρομοκρατική γνωρίζουν...!
Ο επιτιθέμενος λοιπόν είναι αυτός ο γνωστός που χρόνια τώρα πασχίζει να καταστρέψει την Ελλάδα και να υποτάξει και να ελέγξει κάθε έθνος. Είναι αυτός που ταυτόχρονα επιτίθεται για να πλήξει τις πολιτιστικές της αξίες, την θρησκεία της αυτός που επιτίθεται για να πλήξει την ιστορία της και να εξαφανίσει την μνήμη και τις παραδόσεις της.Είναι ο ίδιος που θέλει να επιβάλλει τα δικά του βιβλία ιστορίας.Είναι αυτός που θέλει να κομματιάσει τα εδάφη της.Είναι αυτός που θέλει να εξαφανίσει την φυλετική της υπόσταση οργανώνοντας την μαζική ξένη πληθυσμιακή εισβολή.Είναι ο ίδιος τώρα που καταστρέφει το οικοσύστημά της, κραυγάζοντας λυσσαλέα στην ουσία ότι αν δεν υποταχθείτε θα σας συντρίψουμε. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι ασύνδετο από τα υπόλοιπα.Είναι όλα κομμάτια γενικότερου σχεδίου. Και αυτό σήμερα είναι μία πράξη ακήρυχτου πολέμου, που χρονικά κορυφώθηκε μετά την υλοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου με την Ρωσία και πριν την προώθηση λύσης σε σημαντικά εθνικά θέματα, όπως του σχεδίου Ανάν στην Κύπρο και του Μακεδονικού.
Πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ότι σήμερα οι πόλεμοι δεν διεξάγονται με τον τρόπο που διεξάγονταν παλιά. Όταν δεν είναι ανάγκη να γίνει βομβαρδισμός, η επέμβαση γίνεται με άλλα μέσα πολύ πιο αποτελεσματικά και καταφέρνοντας να ελέγχεις καλύτερα τα αντανακλαστικά του πληθυσμού. Και από την γενική θεωρία στην πραγματικότητα μίας χώρας μπορούμε να δούμε μαζική εισβολή ξένων στη χώρα, οργανωμένες πυρκαγιές, οργανωμένη ιδεολογική επίθεση με χρηματοδότηση ανθελληνικών ιδρυμάτων και κινημάτων, αντάρτικα πόλεων και τρομοκρατία, big brother και κοινωνικό έλεγχο, καταστροφικούς τεχνητούς σεισμούς, οικονομική υποδούλωση, οργάνωση δημοσιογραφικού ελέγχου της κοινής γνώμης και πολλά πολλά άλλα.Σήμερα στην Ελλάδα δουλεύει καλά οργανωμένο ένα δίκτυο πολιτικών, δημοσιογράφων, ξένων πρακτόρων, μη κυβερνητικών οργανώσεων, οργανώσεων φανερά ανθελληνικών μέχρι και των χρηματοδοτούμενων και καλά οργανωμένων αναρχικών. Αυτός είναι ο εχθρός. Δεν οργανώθηκαν ξαφνικά οι οικοπεδοφάγοι να κάψουν όλη την Ελλάδα, όπως προσπαθούν κάποιοι ακόμα και τώρα να μας πείσουν.
greeknation.blogspot.com