Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Αδιάφορη η Δύση για το δήθεν πραξικόπημα, γνωρίζουν οτι ο Πριγκόζιν διαμαρτύρεται για περισσότερο αίμα ενάντια των Δυτικών

 
Ο Πρόεδρος Πούτιν θα βγεί ακόμα πιο δυνατός απο αυτην την κρίση διαφωνία με τους μισθοφόρους.


Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών: «Η απόπειρα ένοπλης ανταρσίας στη χώρα μας απορρίπτεται αποφασιστικά από τη ρωσική κοινωνία, η οποία υποστηρίζει σθεναρά τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
 Οι απερίσκεπτες φιλοδοξίες των συνωμοτών στοχεύουν ουσιαστικά στην αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη Ρωσία, στην καταστροφή της ενότητάς μας και υπονομεύοντας τις προσπάθειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας να διασφαλίσει αξιόπιστα τη διεθνή ασφάλεια. Ως εκ τούτου, η ανταρσία παίζει για εξωτερικούς εχθρούς της Ρωσίας.

Προειδοποιούμε τις δυτικές χώρες να μην κάνουν ακόμη και τις παραμικρές προσπάθειες να χρησιμοποιήσουν την εγχώρια ρωσική κατάσταση για να επιτύχουν τους ρωσοφοβικούς τους στόχους. Τέτοιες προσπάθειες θα ήταν μάταιες και δεν θα έχουν απήχηση ούτε στη Ρωσία ούτε μεταξύ των λογικών πολιτικών δυνάμεων στο εξωτερικό. 

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι στο εγγύς μέλλον η κατάσταση θα βρει μια λύση αντάξια της μακραίωνης σοφίας του ρωσικού λαού και του ρωσικού κράτους. Όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης θα επιτευχθούν. 

Η χώρα μας θα συνεχίσει την κυριαρχική της πορεία για να διασφαλίσει την ασφάλειά της, να υπερασπιστεί τις αξίες της, να ενισχύσει την εξουσία της στη διεθνή σκηνή και να δημιουργήσει μια δίκαιη πολυπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την κατανόηση αυτής της θέσης αρχών από τους συμμάχους και τους ξένους εταίρους μας, την οποία γνωρίζουμε ήδη τώρα».

Στη Μόσχα αποκαθηλώνουν τους Βάγκνερ που κινούνται προς την πρωτεύουσα ενώ η ρώσικη αεροπορία με χειρουργικά χτυπήματα τους αποθαρρύνει. Εδώ καταστρέφοντας τη γέφυρα στο χωριό Brodovoe , στην περιοχή Anninsky στο Voronezh όπου έχουν εγκατασταθεί στασιαστές.

dimpenews.com