Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ταφόπλακα στην Δημοκρατία απο τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες! ''Η αντίσταση θα είναι σφοδρή και καταλυτική!'' Δεν θα παίξει κανείς με την θρησκευτική συνείδηση!


Οι νέες (υποχρεωτικές) βιομετρικές ταυτότητες, το 666 και η σχέση τους με την ΤΤΙΡ (Νέα Τάξη Πραγμάτων;) (vid)
 

Mετά τον εφιάλτη του “πλαστικού” χρήματος που από την αρχή του έτους θα γίνει μια πραγματικότητα η κυβέρνηση προωθεί και την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αλλαγή των παλιών δελτίων ταυτότητας με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες που θα περιέχουν τσιπ με αποθηκευμένα τα προσωπικά μας δεδομένα.

Τι σχέση μπορεί να έχει η έλευσή της με την “μυστική” ΤΤΙΡ που θα καθορίζει σύντομα τις ζωές 800 εκατομμυρίων ανθρώπων;

Στην αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν προχωράει η Ελλάδα μετά τις πιέσεις που δέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τις ΗΠΑ.

Υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Έλληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων.

Συγκεκριμένα εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου.

Η επιτροπή συγκροτήθηκε πριν από έναν μήνα και συμμετέχουν σ’ αυτήν, μεταξύ άλλων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Στα νέας γενιάς δημόσια έγγραφα προωθείται η τοποθέτηση μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, ενώ γίνεται προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες. Εκτιμάται ότι πρόκειται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ. και οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να πληρώσουν και ένα ποσό περί τα 10 ευρώ για να την αγοράσουν φυσικά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας φέρεται να έθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Δηλαδή ξένες δυνάμεις επέβαλαν με το έτσι θέλω το “σφράγισμά” μας σαν να είμαστε… κοτόπουλα μάρκας.

Το απλό ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Για ποια ασφάλεια μιλάνε από τη στιγμή που που ήδη όλα τα διαβατήρια έχουν αντικατασταθεί με βιομετρικά; Αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει στο εξωτερικό χρησιμοποιεί το βιομετρικό του διαβατήριο και μπορεί να πάει όπου θέλει.

Τι την “κόπτει” την Αμερική για το αν οι ταυτότητές μας θα είναι ψηφιακές; Και εν πάσει περιπτώση γιατί ενδιαφέρονται οι ξένοι για ένα έγγραφο εσωτερικής χρήσης;

Εκτός εάν ο ελληνικός χώρος μαζί με τον ευρωπαϊκό και τον αμερικανικό γίνουν “ένα” στο άμεσο μέλλον με την δημιουργία ενός πολυεθνικού “imperium”.Άλλωστε η TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) σε αυτό αποσκοπεί.

Οπότε όλοι πρέπει να έχουν λάβει το ίδιο “ISO” για να είναι συμβατοί με την νέα κατάσταση.

Το ζήτημα είναι ότι σύντομα θα ξεκινήσει μια συζήτηση που θα λέει ότι, “ούτε οι βιομετρικές ταυτότητες θα είναι ασφαλείς καθώς θα μπορούν να κλαπούν” και τότε θα μας προτείνουν την έσχατη λύση, που θα μας εκμηδενίσει διαπαντός σαν ανθρώπινες οντότητες

Να ενσωματώσουν το τσιπ στα σώματά μας όπως έχουν ήδη φροντίσει να κάνουν στα κατοικίδια, μετατρέποντας και εμάς σε “κατοικίδια”

Πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου έγινε ανάλυση του θέματος των νέων βιομετρικών ταυτοτήτων και γενικά η προδιάθεση που ακολουθείται στο ζήτημα είναι ότι “ρε αδελφέ αφού έτσι και αλλιώς όλα σου τα στοιχεία τα δίνεις στο fb τι σε πειράζουν οι κακόμοιρες οι βιομετρικές ταυτότητες”!

Λάθος μεγάλο! Το fb όποιος θέλει το κλείνει, όποιος θέλει δεν ανεβάζει τι έφαγε, τι ήπιε, που μέθυσε, με ποια είναι, αν του ξέφυγε… κάνα αέρισμα, όπως αρέσκονται πολλοί να κάνουν.

Πρόβλημά τους στην τελική, οι υπόλοιποι θέλουν και ορθά σκεπτόμενοι να κρύβουν τα δεδομένα τους.

Όπως επίσης αν κάποιος θέλει κλείνει το κινητό του και του βγάζει και την μπαταρία, έχει όμως επιλογή να το κάνει.

Ακούστηκαν και άλλα ωραία όπως ότι τα δεδομένα θα είναι ασφαλή και δεν θα διαβάζονται από τρίτους.

Φυσικά αυτό δεν ισχύει με τίποτα, το πιο εύκολο πράγμα για έναν χάκερ είναι να κλέψει ηλεκτρονικά δεδομένα όσες δικλείδες “Ασφαλείας” και αν έχουν. Αμέσως μετά όμως η συζήτηση ήρθε στο ζήτημα του λεγόμενου βιοτατουάζ, το οποίο εν αρχή παρουσιάζεται εθελοντικά για κάποιους ανθρώπους με προβλήματα υγείας που χρειάζονται να έχουν αποθηκευμένα τα ιατρικά δεδομένα τους.

Η παρουσιάστρια ορθώς δήλωσε ότι αν όλοι έχουμε από ένα τέτοιο, τότε θα έχουμε μια αλα Όργουελ ελεγχόμενη κοινωνία. Συφμώνησε και ο καλεσμένος της.

Όταν όμως η κ.Τσαπανίδου είπε ότι δεν πρόκειται να το βάλει ποτέ επάνω της τότε ο καλεσμένος της είπε, “μπορεί όμως να σας υποχρεώσουν οι κυβερνήσεις λόγω αυξανόμενων τρομοκρατικών χτυπημάτων, μπορεί να σας πουν δεν σας επιτρέπω να περνάτε τα σύνορα χωρίς το βιοτατουάζ”.

Εμείς εδώ στο pronews.gr χρόνια γράφαμε και για τον ρόλο της υποτιθέμενης αλλά ελεγχόμενης από σκοτεινά κέντρα τρομοκρατίας, και δυστυχώς προειδοποιούσαμε για την εκπληρούμενη προφητεία της Αποκάλυψης αλλά και του Εθνομάρτυρος Πατροκοσμά.

“Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.”

Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς «Θα ‘ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο “χάραγμα”.

https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%85/