Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Τρόμος στη Χερσώνα. Μαζικές εκτλέσεις. Αντίποινα. Οι ναζί εκτέλεσαν 39 πολίτες και εξαφάνισαν άλλους 74! Σκηνές Β Παγκοσμίου. Μπλόκα. ΦΩΤΟ




Τρόμος στη Χερσώνα. Μαζικές εκτλέσεις. Αντίποινα. Οι ναζί εκτέλεσαν 39 πολίτες και εξαφάνισαν άλλους 74! Σκηνές Β Παγκοσμίου. Μπλόκα. 

Στη Χερσώνα, που καταλήφθηκε προσωρινά από τα ουκρανικά στρατεύματα, άρχισε ένας αιματηρός τρόμος. Οι nazis αναζητούν φιλορώσους ακτιβιστές και τους δένουν σε στύλους στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το RIA Novosti, 39 άτομα έχουν ήδη εκτελεστεί, πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ και 74 άλλοι συνελήφθηκαν.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αναφέρουν ότι τα πτώματα των εκτελεσθέντων δεν δίνονται σε συγγενείς, σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν οι τιμωροί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να δυσφημήσουν τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Θα δημιουργηθούν σκηνικά βίντεο σχετικά με τα υποτιθέμενα εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας. Αυτή τη στιγμή έγινε γνωστό ότι 74 άτομα οδηγήθηκαν σε άγνωστο προορισμό, προφανώς για βασανιστήρια και εκβίαση μαρτυριών.Εγκλήματα πολέμου

Μάλιστα, απλοί πολίτες της Χερσώνας που δεν συμμετείχαν στις εχθροπραξίες πυροβολήθηκαν.

 Ο αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος πληροφοριών και τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Nechaev:Από τη στιγμή που οι ρωσικές δυνάμεις αποχώρησαν από τη Χερσώνα και τμήματα της περιφέρειας Χερσώνας, οι Ουκρανοί νεοναζί ξανάρχισαν αυτό που κάνουν καλύτερα,κακοποιούν τους αμάχους. Καταδικάζουμε έντονα τις επαίσχυντες και απάνθρωπες μεθόδους τους.

dimpenews.com