Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Της Παναγίας έπληξαν το ιερό της Όρος Καλαμούν στη Συρία όπου είναι η μονή Παναγίας Σαιντανάγια και μονή Χερουβείμ! Έπληξαν και την Ταρτούς!

 
Η αεράμυνα του στρατού αντιμετώπισε την πυραυλική επίθεση του ισραηλινού εχθρού, που στόχευσε σημεία στα προάστια της Δαμασκού και στη νότια επαρχία Tartus, και κατέρριψε τους περισσότερους από τους εχθρικούς πυραύλους.

Στρατιωτική πηγή: Γύρω στις 20:50 σήμερα το απόγευμα, ο ισραηλινός εχθρός εκτόξευσε πολλές ρουκέτες από τα νοτιοανατολικά της Βηρυτού και στόχευσε σημεία στα προάστια της Δαμασκού. Αυτή η επιθετικότητα συνέπεσε με μια άλλη επίθεση από την πλευρά της θάλασσας που είχε ως στόχο μέρη στα νότια της επαρχίας Ταρτούς. Η αεράμυνα του στρατού αντιμετώπισε τους επιθετικούς πυραύλους και κατέρριψε μερικούς από αυτούς. Η επίθεση αυτή οδήγησε στο μαρτύριο τριών στρατιωτών, στον τραυματισμό άλλων τριών και στην πρόκληση υλικών ζημιών.sana

Η πηγή αυτή πρόσθεσε ότι αυτή η επίθεση οδήγησε στο μαρτύριο τριών στρατιωτών, στον τραυματισμό άλλων τριών και στην πρόκληση υλικών ζημιών.

dimpenews.com