Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Σε δημόσια νοσοκομεία και ιδωτικές κλινικές τέθηκαν απο σήμερα σε αναστολή χωρίς ένα χαρτί στα χέρια τους. Είναι νομότυπο;


Προτίμησαν να ζήσουν και δεν μπολιάστηκαν ..Δεν προσκύνησαν το χρήμα..Σε αναστολή 540 στη Πάτρα!!
 

Τελικά 540 Υγειονομικοί αποτίμησαν οτι η ΖΩΗ ειναι υπέρτατο αγαθό απο το να προσκυνήσουν στο μισθό με τον εκβιασμό να μπολιαστούν  στη Πάτρα σε ΠΓΝΠ και Αγιο Ανδρεα..Προτίμησαν την ελευθερία απο τα Δολοφονικά πειραματικά εμβόλια…..

Στην επίσημη καταγραφή της βάσης δεδομένων της Ε.Ε παρουσιάζεται σύμφωνα με εκτιμήσεις το 10% και οχι ολοι οι θάνατοι και παρενέργειες..Ακομα και με αυτά τα δεδομένα  οι 22.000 θάνατοι και οι 2 εκ παρενέργειες είναι εξωφρενικά νούμερα για τους εξη μήνες απο το ξεκίνημα των εμβολιασμών..

Στην Κερκυρα τέθηκαν σε αναστολή 64 Υγειονομικοί ..Παντου Διαλυση!!!

Το θανατικό αλλα και οι παρενέργειες οταν βρίσκονται σε τοσο υψηλά επίπεδα θα έπρεπε να ειχαν σταματήσει..Ομως ολα δείχνουν οτι εκτελείται μείωση πληθυσμού (Δολοφονίες) και οι περισσότερες θα φανούν στην πορεία…Παράλληλα θέλουν να τινάξουν το σύστημα Υγείας και στη συνέχεια να θέσουν Στρατό και Αστυνομία σε κατάσταση να μην μπορούν να προασπίσουν την ασφάλεια και ακεραιότητα της Χώρας.

Εκβιάζουν το έμψυχο Δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων να μπολιαστούν με τα Δολοφονικά εμβόλια των Φαρμακομαφιών..Θέλουν να τους προξενήσουν θανατηφόρες παρενέργειες και να καταστούν ανίκανοι να προστατεύσουν την ασφάλεια και την Άμυνα της Χώρας.Για αυτο τους θέτουν σε αναστολή!!! Χιλιάδες στρατιώτες αξιωματικούς πιλότους και δυναμικό σε ολα τα ΟΠΛΑ τους πετανε στο δρόμο ώστε να είμαστε ευάλωτοι και εύκολος στόχος στους εχθρούς μας.

Η Επίθεση στους Υγειονομικούς ειναι για να ανοίξει ο δρόμος για την ΔΙΑΛΥΣΗ της ΧΩΡΑΣ!!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ απο το pelop.gr

Τεστ αντοχής κάνουν από σήμερα τα νοσοκομεία με εκατοντάδες εργαζόμενους να βγαίνουν σε αναστολή εργασίας, ως ανεμβολίαστοι, και δεκάδες άλλους να βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και καταλήψεις των διοικητικών υπηρεσιών νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Από χθες επικρατεί πολεμικό κλίμα μεταξύ εργαζομένων και διοικήσεων σε ΠΓΝΠ και «Αγιο Ανδρέα». Ολα ξεκίνησαν από τις κινητοποιήσεις που διοργάνωσαν τα Σωματεία Εργαζομένων με αποκορύφωμα την κατάληψη των διοικητικών υπηρεσιών ώστε να εμποδίσουν την αποστολή των διαπιστωτικών πράξεων αναστολής εργασίας προς τα ανεμβολίαστα μέλη τους.


Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του διοικητή της ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος επισκέφτηκε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πάτρας, Γιώργο Μπισμπίκη, και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας των δύο νοσοκομείων.


«Από τη στιγμή που εμποδίζονται υπηρεσίες του νοσοκομείου που συνδέονται άμεσα με την περίθαλψη των ασθενών όφειλα να καλέσω τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών» μας είπε ο κ. Καρβέλης.


Ο αριθμός των εργαζομένων (γιατρών, νοσηλευτών, βοηθητικό και άλλο προσωπικό) που θα βγουν σε αναστολή στα τρία νοσοκομεία της Πάτρας ανέρχεται στους 580. Από τα αναλυτικά στοιχεία που παρουσίασε χθες η «Π» ανά νοσοκομείο και ανά ειδικότητα μόλις 100 προχώρησαν χθες σε εμβολιασμό ή πήραν απαλλαγή από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή. Πανελλαδικά σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΠΟΕΔΗΝ, ο αριθμός των υγειονομικών που εκτιμάται ότι θα τεθεί σε αναστολή εργασίας ανέρχεται σε 8.000- 10.000.


Ο αριθμός είναι πολύ υψηλός και τα κενά με τα οποία θα έρθουν σήμερα αντιμέτωπα τα νοσοκομεία πολλά. Μπορεί να επιστρατεύονται οι αδειούχοι που σήμερα επιστρέφουν αναγκαστικά στην εργασία τους και να έχουν γίνει εσωτερικές ανακατανομές αλλά η πανδημία που καλπάζει έχει πολλαπλασιάσει τις ανάγκες σε προσωπικό. «Εχουν βγει οι εφημερίες σε όλα τα τμήματα με βάση τις οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο και πιθανότατα και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και κάποιες προσθήκες με επιτελικό» μας είπε ο κ. Καρβέλης προσθέτοντας ότι:

«Εμείς θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τη λειτουργία των νοσοκομείων μας. Δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθεί ζήτημα σε καμία κλινική και φυσικά να τεθεί θέμα περίθαλψης των ασθενών μας».


Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι εκτιμούν ότι από σήμερα ξεκινάει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για τα νος0οκομεία. Οι ίδιοι εκτιμούν ότι θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα λειτουργικότητας.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΓΝΠ Γρηγόρης Ευαγγελάτος, μιλώντας στην «Π», ανέφερε: «Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα η οποία θα είναι πολύ δύσκολη για το νοσοκομείο μας. Η κατάσταση ήταν ήδη προβληματική σκεφτείτε τώρα που θα φύγουν τόσοι συνάδελφοι που είναι εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους».

Σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις είπε: «Θα παραμείνουμε στις θέσεις μας. Ο στόχος της κατάληψης είναι να μην επιστρέψουμε ν επιδοθεί σε κανέναν εργαζόμενο αυτό το έγγραφο της αναστολής εργασίας. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε με ποιου την εντολή οι αρμόδιοι υπάλληλοι του γραφείου προσωπικού και της πληροφορικής κλείστηκαν σε άλλα γραφεία ώστε να προχωρήσουν στην έκδοση των αποφάσεων. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τα όργανα της τάξης αν χρειαστεί. Ετσι κι αλλιώς φαίνεται ότι το σύστημα δεν χρειάζεται πλέον τους μέχρι χθες ήρωες που το κράτησαν όρθιο. Εμείς επιτρέψαμε να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες που χορηγούν τα φάρμακα στους καρκινοπαθείς και το γραφείο μισθοδοσίας».

Ο κ. Ευαγγελάτος επισημαίνει πώς «δεν είμαστε αντιεμβολιαστές. Ζητάμε από το υπουργείο λίγο χρόνο ώστε α το σωστό τρόπο να πειστούν όλοι οι συνάδελφοι και να εμβολιαστούν. Αυτό το πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν βοηθάει κανέναν».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Δεν είμαστε αντιμεβολιαστές. Σεβόμαστε την επιλογή του κάθε συναδέλφου. Εφόσον εφαρμοστεί η αναστολή θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα κοινωνικά καθώς οι συνάδελφοι είναι μισθοσυντήρητοι. Προβλήματα θα δημιουργηθούν και σε αυτούς που θα μείνουν πίσω και θα ταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων. Δεν επικροτούμε τους ανεμβολίαστους» αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων του «Αγίου Ανδρέα» Κώστας Πετρόπουλος.

Ο ίδιος εκφράζει την άποψη ότι «η κυβέρνηση παρά τα επικοινωνιακά τρικ δεν είναι καθόλου έτοιμη να αντιμετωπίσει την αναστολή εργασίας των εκατοντάδων συναδέλφων. Θα δημιουργηθούν σοβαρότατα προβλήματα. Η κατάσταση ήταν ήδη προβληματική επομένως θα διογκωθεί περαιτέρω. Για παράδειγμα θα υπάρξει πρόβλημα στις ΜΕΘ όπου μόνον εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να τις λειτουργήσει. Πώς θα βγει το πρόγραμμα εφημέρευσης;».

Ο κ. Πετρόπουλος μας είπε ότι οι κινητοποιήσεις δεν θα σταματήσουν. «Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι να δοθούν λύσεις. Εχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε τον εργαζόμενο που θα βρεθεί εκτός εργασίας».

https://amazonios.net/protimisan-na-zisoyn-kai-den-mpoliastikan-den-proskynisan-to-chrima-se-anastoli-540-sti-patra/