Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Σφραγίζουν ηλεκτρονικά τους πολίτες. Μεσαίωνας ξανά με ευρωπαϊκή σφραγίδα! [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Η βουλευτής Valerie Six προτείνει στη Γαλλική Βουλή κατά την συζήτηση για την στρατηγική εμβολιασμού στις 16/12/20 να τεθεί σε ισχύ ένα “πράσινο διαβατήριο”

 για τους εμβολιασμένους που θα τους επέτρεπε να πάνε στο restaurant ή στους τόπους κουλτούρας ( σινεμά, θέατρα, μουσεία κλπ.) Αυτό το μέτρο εφαρμόστηκε στο Ισραήλ είπε και θα ενθάρρυνε τον εμβολιασμό ..Eίναι βουλευτής του σχηματισμού UDI και ανεξάρτητοι.

Εντείνεται ο εκβιασμός για την απελευθέρωση των υπό ομηρία πολιτών, εργατών, επιχειρηματιών, επαγγελματιών, υπαλλήλων, γονιών, παιδιών, φοιτητών, ηλικιωμένων, κλπ…… των λαών . Ουσιαστικά θέλουν να καταστήσουν τον εμβολιασμό αυτό υποχρεωτικό παραβιάζοντας ως και τις αρχικές δεσμεύσεις τους…..

Δηλ. προτείνει διχασμό της κοινωνίας νέα κοινωνική διαίρεση και διαστρωμάτωση με βάση όχι την ταξική καταγωγή ή θέση αλλά στη λογική της υγείας. Προνόμια και οφίτσια στους εμβολιασμένους και περαιτέρω στερήσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς για τους μη. Πολίτες δεύτερης κατηγορίας οι τελευταίοι αντιμετωπιζόμενοι ως κοινωνικά αποβράσματα , μιάσματα, κοινωνικά λεπροί,κοινωνικά αποκλεισμένοι, παρίες, περιθωριοποιημένοι. Μεσαίωνας ξανά με ευρωπαϊκή σφραγίδα. Η ισονομία και η ισοπολιτεία καταργείται.. Επιχειρούν να ενεργοποιήσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό και να στρέψουν την μια κοινωνική ομάδα κατά της άλλης. Επιχειρούν κοινωνικό κι εθνικό διχασμό όπου το εφαρμόσουν. Θέλουν να επιβάλουν ως υγειονομική δικτατορία που είναι πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων…Έχει μια λογική ευγονισμού αυτό το σκεπτικό.Τη δημιουργία του Άτρωτου. Από την άλλη δημιουργεί ”εχθρούς του λαού”...Καθεστωτικοί Γάλλοι γιατροί στα μίντια εκβιάζουν τους πολίτες λέγοντας ότι δεν θα επανέλθει η κανονικότητα αν δεν εμβολιαστούν οι άνω των 65. Ο λαός δέχεται μια επίθεση είναι υπό ομηρία και εκβιάζεται.. Είναι όροι μαφίας και οργανωμένου εγκλήματος με τους οποίους δρουν οργανωμένα κράτη... Ρατσισμός χειρίστου είδους που θυμίζει την αντιμετώπιση των μαύρων στις ΗΠΑ ξεχωριστά λεωφορεία ξεχωριστά θέατρα.. Απαρτχάιντ υγειονομικό…

Εκβιάζουν , απειλούν ,πιάνουν ομήρους και στερούν την ελευθερία σε εκατομμύρια πολίτες ανά τον κόσμο….Κι όλα αυτά γιατί κατ΄ομολογίαν της βουλευτού marine brenier υπάρχει μια δυσπιστία των Γάλλων έναντι των εμβολίων που αυτή την αποδίδει στην «έλλειψη παιδαγωγικής και διαφάνειας» εκ μέρους της εκτελεστικής εξουσίας…

Στις 16 Δεκεμβρίου η Ursula Van der Leyen ανακοίνωσε πως όλα τα κράτη μέλη θα μπορούσαν ν΄αρχίσουν την εκστρατεία τους εμβολιασμού την ίδια μέρα. Η αρχή αυτής της καμπάνιας θα επέλθει από την έγκριση τoυ ευρωπαϊκού ρυθμιστή….


Στις 16 Δεκεμβρίου η Ursula Van der Leyen ανακοίνωσε

dimpenews.com