Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Ελληνοτουρκικά: “Να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα”! Ο Αντιστράτηγος ε.α Κ.Λουκόπουλος προειδοποιεί [BINTEO]Η κρίση διαρκείας στα ελληνοτουρκικά δεν τελείωσε. 
Ο COVID 19, μπορεί να ΄χει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην Τουρκία

με το καθεστώς Ερντογάν να προσπαθεί να βάλει “φρένο” στον αριθμό των κρουσμάτων που πολλαπλασιάζονται αλλά και στην κατηφόρα της οικονομίας του. Δεν έχει καταφέρει τίποτα από τα δύο.Την ίδια στιγμή η προκλητικότητα της Τουρκίας έχει κλιμακωθεί και σε ποσότητα και σε ποιότητα. Κοντά 200 υπερπτήσεις από την αρχή του έτους όχι μόνο στο Αιγαίο, αλλά ακόμη και στον Έβρο.
Η Τουρκία δείχνει να ΄χει τραβήξει τη περόνη μιας χειροβομβίδας την οποία απειλεί να χρησιμοποιήσει. Το μεταναστευτικό-προσφυγικό παραμένει όπως όλα δείχνουν τη πρώτη της επιλογή για να προκαλέσει πρόβλημα στην Ελλάδα.Όλα αυτά με παρατηρητές ΝΑΤΟ και ΕΕ. Ο Αντιστράτηγος ε.α και στρατηγικός αναλυτής Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, μιλά στο Militaire.gr ,αναλύει τα δεδομένα, εκτιμά τις τουρκικές προθέσεις και εκφράζει τις απόψεις του για το πως πρέπει η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τα χειρότερα που έρχονται και για τα οποία όπως λέει “πρέπει να προετοιμαστούμε”.
https://www.militaire.gr/ellinotoyrkika-quot-na-proetoimastoyme-gia-ta-cheirotera-quot-o-antistratigos-e-a-k-loykopoylos-proeidopoiei/