Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ντροπή και Αίσχος για τους συμμάχους της Ελλάδας

Ισραηλινές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας – Δεκάδες τραυματίες
- Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πολεμικά αεροσκάφη της βομβάρδισαν στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας!
 - Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στις επιδρομές - Μεταξύ των τραυματιών υπάρχουν και παιδιά - Συγκλονιστικά βίντεο από την στιγμή των επιδρομών - «Τέλος στον διάλογο μέχρι να αναιρέσει ο Τραμπ την απόφαση του» η δραματική προειδοποίηση της Παλαιστίνης νωρίτερα! 
Ο ισραηλινός στρατός έκανε γνωστό ότι έπληξε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης και μια αποθήκη πυρομαχικών ως αντίποινα για τις ρίψεις τριών ρουκετών νωρίτερα σήμερα από τη Γάζα εναντίον πόλεων του Ισραήλ. Κάπως έτσι η Λωρίδα της Γάζας παίρνει ξανά… φωτιά! Για να φτάσουμε, βέβαια, μέχρι εδώ έβαλε το… χεράκι του και ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ… Όπως έγινε γνωστό, ένα μωράκι μόλις 6 μηνών βρίσκεται ανάμεσα στους 25 τραυματίες. Διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ονομάζεται Yusuf Ishkiyan. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι πρώτες εικόνες από την Λωρίδα της Γάζας που έκαναν τον γύρο των social media


Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι κάτοικοι ενός κτιρίου κοντά στο στρατόπεδο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Νεκρός ένας Παλαιστίνιος – Δραματική προειδοποίηση

Νωρίτερα σήμερα, δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις που ξέσπασαν με Ισραηλινούς στρατιώτες. Δεκάδες άλλοι επίσης τραυματίστηκαν… Οι διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της «ημέρας της οργής» εναντίον της απόφασης του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ήταν εκρηκτικές… Παράλληλα, ο επικεφαλής διαπραγματευτής των Παλαιστινίων Σαέμπ Ερεκάτ είπε, σε δηλώσεις που έκανε στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera σήμερα (08.12.2017), ότι οι Παλαιστίνιοι δεν προτίθενται να συνομιλήσουν με τις ΗΠΑ έως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναιρέσει την απόφασή του να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ. Ο Ερεκάτ επισήμανε επίσης ότι η παλαιστινιακή ηγεσία εξετάζει όλες τις επιλογές για τον τρόπο που θα απαντήσει στις ανακοινώσεις Τραμπ, μετέδωσε το Al Jazeera ως έκτακτη είδηση, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
http://www.newsit.gr/kosmos/israilines-epidromes-sti-lorida-tis-gazas-dyo-nekroi-dekades-traymaties/2320618/