Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Σόκ και ύπνωση στους Έλληνες

Καταγγελία δημοσιογράφου από Χίο: Μουζάλας, Τόσκας μας είπαν να μη δείχνουμε τα επεισόδια στο hotspot
Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πολίτης Χίος», Παντελής Φίκαρης, μιλώντας την Παρασκευή (18/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για παρεμβάσεις του Γιάννη Μουζάλα και του Νίκου Τόσκα ώστε να μην προβάλλονται τα έκτροπα που γίνονται στο hot spot του νησιού.
Οπως είπε ο κ. Φίκαρης «οι Γιάννης Μουζάλας και Νίκος Τόσκας μάς κάλεσαν σε συνέντευξη Τύπου, εκτάκτως, στην Αθήνα, μια ημέρα πριν από την επίσκεψη τού Μπαράκ Ομπάμα, για να μας πουν ότι έχουμε κι εμείς ευθύνη για το τι ακριβώς βγαίνει προς τα έξω, με την έννοια ότι οι δημοσιογράφοι καλά θα κάνουν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Και να μη μεταδίδουμε εικόνες. "Ή μας βοηθάτε να φτιάξουμε νέο hot spot ή αλλιώς η κατάσταση παραμένει ως έχει", μας είπαν. Θεωρούν ότι πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης».


Πηγή: Καταγγελία δημοσιογράφου από Χίο: Μουζάλας, Τόσκας μας είπαν να μη δείχνουμε τα επεισόδια στο hotspot | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/302025/kataggelia-dimosiografoy-apo-hio-moyzalas-toskas-mas-eipan-na-mi-deihnoyme-ta-epeisodia#ixzz4QNFwX2H1