Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΑμερικανοΣιωνιστικός δάκτυλος πίσω απο τον εμφύλιο της Ουκρανίας

Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη συνάντηση του νέο-ναζιστικού κόμματος της Ουκρανίας «Δεξιός Τομέας», όπου συζητήθηκε η προοπτική για τη ανάδειξη ενός εκπροσώπου της οργάνωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του κόμματος αυτού στο κοινωνικό δίκτυο ‘вконтакте’.
«Παρά τις απειλές και τις πληροφορίες για πιθανές προκλήσεις από τους κομμουνιστές, πραγματοποιήθηκε, τελικά, στις 7 Ιουνίου 2014, η συνάντηση μας στη Νέα Υόρκη, στα γραφεία του ‘δέκατου τομέα’.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι σκοποί και οι στόχοι του ουκρανικού πολιτικού κόμματος «Δεξιός Τομέας» στις ΗΠΑ και οι προοπτικές ανάπτυξης της εκπροσώπησης του κόμματος σε αμερικανικό έδαφος.
Κατά τη συνάντηση υπήρξαν ερωτήσεις και απαντήσεις και δημιουργήθηκε ανοικτή συζήτηση. Επίσης, έχουν βρεθεί συντονιστές του κόμματος στο Κονέκτικατ, Νέα Υόρκη, Νιού Τζέρσεϊ. Τα γραφεία του κόμματος στις περιοχές αυτές θα ανακοινωθούν σύντομα.
Οι δωρεές για την υλικοτεχνική και οικονομική υποστήριξη θα γίνεται προς τα κύρια τμήματα του «δέκατου τομέα» και των οργανώσεων του υπουργείου Άμυνας και της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας,όπως γράφει η ανακοίνωση της οργάνωσης. Η επόμενη συνάντηση του ουκρανικού ‘Δεξιού Τομέα’ θα πραγματοποιηθεί σύντομα στο Σικάγο.